hjem Installasjon / konfigurasjon Klimaanlegg Hvordan slå på varmemodus på klimaanlegget

Hvordan slå på varmemodus på klimaanlegget

Moderne klimaanlegg kan ikke bare kjøle luften i boligkvarteret, men hvis de er riktig konfigurert, for eksempel om vinteren, kan de gi oppvarming. Hvis du ikke vet hvordan du skal stille inn klimaanlegget ditt for oppvarming, må du sørge for at det i det hele tatt har en slik funksjon. Selvfølgelig kan du lese om dette i instruksjonene, men hvis det ikke er noen, kan du skrive inn navnet på modellen din i en av søkemotorene på Internett og gjøre deg kjent med dens grunnleggende funksjonalitet. Hvis du er overbevist om at klimaanlegget ditt opprettholder et termisk regime, vil følgende informasjon være nyttig for deg. Så hvordan kan du slå på klimaanlegget for å varme opp?

TOPP 9 beste bærbare klimaanlegg fra Aliexpress

Hva ikke å gjøre

Den tillatte temperaturen for drift av termisk oppvarming i de fleste enheter overstiger vanligvis ikke -5 C. Inkludert termomodulen for oppvarming av luften ved lavere temperaturer, risikerer du å få en defekt enhet som et resultat av ising av gateblokken. Unntaket fra denne regelen er inverter-klimaanlegg, hvis de har et spesialisert vintersett for kald luft, hvor terskelen for den tillatte temperaturen som kan nå -15 C. Så hvis utetemperaturen er akseptabel for klimaanlegget ditt, kan du gå direkte til selve innstillingen.

Stille inn delt system for varm luft

Ta fjernkontrollen fra klimaanlegget og slå det på. Dette gjøres vanligvis med På / Av-tasten. Aktiver deretter varmemodus med “varme” -knappen. Imidlertid har ikke alle fjernkontroller en knapp med akkurat en slik innskrift. Det kan være hvilken som helst annen knapp, for eksempel "modus", som bytter klimaanlegget mellom modusene. På slike nøkler tegner de vanligvis en betegnelse på værendring ved hjelp av for eksempel solen og et snøfnugg. Hvis det ikke er mulig å slå klimaanlegget i denne modusen, støtter det mest sannsynlig ikke denne funksjonen.

Delt systemoppsett

Det hender også at inskripsjonene vi trenger på fjernkontrollen er, men klimaanlegget varmer fortsatt ikke noe. Dette skyldes at i dag, ofte for enheter med helt annen funksjonalitet, brukes universelle fjernkontroller. Derfor er det fortsatt bedre å sørge for at oppvarmingsfunksjonen er i din modell.

Etter å ha byttet til oppvarmingsmodus, og du bør se denne indikasjonen på displayet til enheten, kan vi justere temperaturen du trenger. Dette kan vanligvis gjøres med opp / ned eller +/- knappene. I noen modeller er delt system konfigurert før det slås på. Det vil si at du først må angi alle nødvendige parametere, og bare deretter trykke på av / på-knappen.

Se også - Avløpspumpe for klimaanlegg - regler for valg og installasjon

TOPP 9 beste bærbare klimaanlegg fra Aliexpress

Feilsøking

Hvis en halv time har gått etter at du har slått på klimaanlegget for varme, og rommet ikke har blitt varmere og varm luft ikke kommer fra delt system, kan det hende enheten din ikke støtter denne modusen. Eller dette indikerer at den ikke fungerer som den skal. Kanskje du har konfigurert noe galt på fjernkontrollen. Prøv å gjenta ovennevnte rekkefølge av handlinger, og lytt nøye til systemet (vanligvis, hvis et signal når det, avgir det karakteristiske lyder). Sjekk om du klarte å sette den på varm luft.

Feilsøking av klimaanlegg
Som en siste utvei, prøv å bytte batterier på fjernkontrollen - dette hjelper også i sjeldne tilfeller. Hvis alt annet mislykkes, må du kontakte en mester som vil eliminere feilen som har oppstått - mangel på freon, etc.

Se også:

5135 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner