hjem Installasjon / konfigurasjon Innebygde apparater Nyansene ved å velge og installere et innebygd kjøleskap

Nyansene ved å velge og installere et innebygd kjøleskap

Hvordan installere et innebygd kjøleskapSer man på bilder fra motemagasiner, mangler nesten alle "kjøkken" -bilder kjøleskap. Hvor er de? Er europeere så rike at de spiser utelukkende på kafeer og forsømmer maten hjemme? Nei, det er nok hjemmekokker i Europa, de valgte bare innebygde modeller.

 

 

 

Fordeler og ulemper med et innebygd kjøleskap

Å kjøpe et innebygd kjøleskap på kjøkkenet er inkludert i planene til de som har bestemt seg for en grundig studie av design og interiør på kjøkkenet. Mange har en negativ holdning til et frittstående kjøleskap, som ødelegger harmoni og matchende farger.

Interessant kan innebygde modeller installeres ikke bare i kjøkkensett, men også i bilinteriør og kontorskap.
Blant fordelene med produktene vil jeg trekke frem følgende:

  • De bruker betydelig mindre strøm på grunn av ekstra varmeisolasjon (kjøkkenskapet, etc.);
  • De jobber nesten lydløst;
  • Den største fordelen med kjøleskapet er stealth. En utenforstående vil neppe gjette hvor kjøleskapet ligger på kjøkkenet.

Totalt har det innebygde kjøleskapet to ulemper:

  • Volumet til den innebygde modellen er mye mindre enn den analoge solo;
  • Den høye prisen på produkter er mer frastøtende enn attraktiv.

Se også - No-frost eller drypp kjøleskap - hva er bedre?

Spesialistanbefalinger for valg av kjøleskap

Hva er hovedkriteriene når du velger kjøleskap? Det er riktig - praktisk plasserte hyller og oppbevaringsrom. Produktets høyde bør tas i betraktning - eieren på kjøkkenet skal ikke stå på tærne eller på en krakk for å nå ønsket produkt. Rimelig, komfortabelt, alt er for hånden - dette er de tre hvalene på grunnlag av hvilke du bør velge en modell.

Ifølge eksperter bør høyden på det innebygde kjøleskapet ikke overstige 2 meter. Den anbefalte parameteren er 1,5 meter. Hvis kjøleskapet viser seg å være lavere, anbefales det å installere det på en base.

ekspertanbefalinger

Installasjon - hemmelighetene til installasjonsarbeidet

Den viktigste parameteren for installasjon er elektrisk sikkerhet. For at installasjonen av kjølekammeret skal fortsette uten trekk, uten trekk, er det mange aspekter og regler som skal studeres som vil bidra til å utføre prosedyren i riktig rekkefølge. Hver enkelt modell er ledsaget av et instruksjonspass som viser alle anbefalingene og kravene fra produsenten.

Å installere kjøleskap er ikke en enkel oppgave. Det er viktig at kondensatoren og kompressoren er plassert slik at frisk luft kan strømme fritt.

Viktig:

Hver enkelt modell har sine egne egenskaper, installasjonsnyanser og krav. Ikke følg de generelle reglene.

Når du installerer produktet selv, må du være spesielt oppmerksom på det øvre gapet (over kjøleskapet) for inntak av ren luft. Avstanden må være minst 5 cm.

installasjonsarbeidshemmeligheter
Generelt anbefales det ikke å delta i amatørforestillinger. Innebygde apparater bør installeres av kvalifiserte spesialister som kjenner alle nyansene i arbeidet og gir garanti for tjenestene sine.

Enhver unøyaktighet som gjøres under installasjonen av kjølekammeret kan føre til fatale konsekvenser (nemlig produktnedbrudd). For å unngå unødvendige kostnader for reparasjoner eller kjøp av et nytt produkt, overlater du arbeidet til fagfolk.

Design er en frastøtende funksjon i et attraktivt husholdningsapparat

Til tross for de høye kostnadene har det innebygde kjøleskapet på butikkdisken et beskjedent og lite attraktivt utseende. De har ikke spesiell lakk eller kromfinish. Produktet får et ferdig utseende først etter at det er installert i skapet og et dekorativt panel er festet til fasaden. Når det gjelder selve panelet, avhenger alt utelukkende av fantasien til designeren. Det kan matches strengt i farger med headsettet, eller det kan skille seg ut mot den generelle bakgrunnen med sin trassende farging.

Når du velger et nytt innebygd kjøleskap, anbefales det å ta hensyn til dets egenskaper, og ikke til utseendet.

Innebygd kjøleskapdesign

Oppsummering

Innebygde kjøleskap er den ideelle løsningen for små kjøkken. De vil ikke bare spare plass, men også gjøre rommet mer attraktivt og komfortabelt. Hvis du ikke har en elektrikers ferdigheter, anbefales det ikke å installere produktet selv. Etter å ha betalt et beskjedent beløp (sammenlignet med kostnadene for et kjøleskap), kan du bestille tjenester fra fagpersoner som raskt og kompetent vil utføre alt det nødvendige arbeidet.

Se også - Kjølepakning: utskifting eller reparasjon?

8155 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner