hjem Omsorg Store hvitevarer Anmeldelser om oppvaskmaskin Somat

Anmeldelser om oppvaskmaskin Somat

Somat for oppvaskmaskiner er et ganske populært merke, men ikke så annonsert og kjent som Finish. Og når det gjelder kvalitet er det ikke verre og betydelig billigere. Selvfølgelig er det anmeldelser og ikke veldig gode, men i rettferdighet: hvilket produkt er 100% av kjøperne fornøyd med? Det er ikke noe slikt i verden!

I vår gjennomgang vil du lære førstehånds hva de som ikke liker å vaske med hendene sier om det, lære en kort historie om merkevaren og lese konklusjonene våre fra vurderingene.

Litt om produsenten Henkel

Ja, akkurat den samme berømte Henkel! Mange kjøpere er forvirret av navnet "Somat", siden det er praktisk talt ukjent. Og for å se hvem produsenten er, gjetter de ikke alltid og konkluderer raskt at det ikke er verdt risikoen, og det er bedre å ta noe mer seriøst. Henkel er et gammelt tysk selskap med 340 fabrikker i 70 land i verden.

Den ble grunnlagt i 1876 og var opprinnelig rettet mot produksjon av vaskepulver. Det mest kjente produktet i markedet vårt er Persil, så nå vet du at det ikke er noe tvilsomt om dette navnet.

Se også - Oppvaskmaskin

Somat oppvaskmaskin tabletter, anmeldelser

Marina, Tver

Et godt verktøy, du kan ta det!

Fordeler- pris, kvalitet, utmerket rengjøring

ulemper- nettbrettet er pakket i en film, det er upraktisk å brette ut

Vi kjøpte oppvaskmaskinen for tre år siden. Først tok jeg vaskemidler bare separat: pulver, salt og skyllemiddel. Det var mye billigere på den måten.

Men over tid, fra at midlene ikke ender samtidig, blir du litt sliten. Hvis du glemmer å ta noe i tide, blir vasken utsatt. Derfor begynte jeg å lete etter piller.

Jeg fant somat i henhold til handlingen, og en tablett kom ut for bare 9 rubler. Jeg prøvde det og angret ikke i det hele tatt!

Vask perfekt, til og med vasker seg sot. Og det som er viktig, en praktisk størrelse: ganske liten. Noen er så enorme og ubehagelige at de setter seg fast i rommet. Generelt anbefaler jeg!

somat tabletter

Natalia, Stavropol

Veldig fornøyd, super! Til denne prisen er det et eventyr!

Fordeler- vasker alt!

ulemper- uten lukt

Vi kjøpte produktet for bare 400 rubler! Ærlig talt før jeg tok bare dyre piller, da det var skummelt å skade den nye skrivemaskinen. Men over tid begynte jeg fortsatt å se meg rundt og se etter et alternativ. For å få ut 1500 rubler i måneden er det ganske håndgripelig for familien vår.

Somat har blitt bare en frelse! Han vasker alt: fettete oljekanner, potter, kopper med et snev av te. Oppvasken bare knirker ved berøring. Med ett ord - klasse!

 

Anastasia, Oryol

Kastet dem ... Ikke oppløs!

Fordeler - det er ingen!

ulemper - en stor ulempe!

Jeg var veldig opprørt og innså at de snakket sannheten - en elendig betaler to ganger. Disse mirakeltablettene oppløses ikke selv i to vasker. Og naturligvis ble oppvasken vasket veldig dårlig. Jeg kastet den uten å se.

 

Ekspertkommentar:

Dette er de motstridende vurderingene. Vi tror at dette er fordi kundene brukte forskjellige vaskemodus. Hvis du vasker med vann på 60 grader i middels modus, oppløses tablettene perfekt og vasker alt.

Se også - Hvorfor lukter tøyet ubehagelig etter vask i vaskemaskinen?

Pulver til oppvaskmaskiner Somat, anmeldelser

Ksenia, Moskva

Etter min mening er dette bare perfekt!

Fordeler - pris, vasker godt

ulemper - fant ikke

En vask koster bare 4 rubler, som du vet, er bare et flott alternativ. Saltet varer lenge, og skyllemiddelet er valgfritt.

Derfor ser jeg ikke noe poeng i komplekse produkter og tabletter. Det viktigste er at den vasker godt og ikke etterlater striper. Og jeg trenger ikke mer.

somat pulver

Olga, Orsk

1 ts og alt kjøkkenutstyr som nytt!

Fordeler - solid verdighet, den mest praktiske emballasjen

ulemper - det er ingen av dem

Jeg har brukt oppvaskmaskin i 7 år nå. I løpet av denne tiden prøvde jeg alt jeg kunne. Men ikke noe pulver gjorde et slikt inntrykk på meg.

En pakke på 2,5 kg koster bare 470 rubler. Først helte jeg den anbefalte dosen, den skyllet ut til den knirket. Men en gang, da jeg gikk tom for den, helte jeg ut resten, det var ikke mer enn en teskje. Og forestill deg at effekten av vask var den samme! Selvfølgelig var oppvasken moderat skitten, men likevel ...

Det er viktig at emballasjen ikke er papp. Den blir ikke våt hvis fuktighet tilfeldigvis kommer på den og ikke forringes.

Ekspertkommentar:

Vurderinger er enstemmige, og ingen steder på nettet har vi funnet et eneste dårlig ord om dette produktet. Så vi anbefaler det på det sterkeste.

Somat oppvaskmaskin gel, anmeldelser

Margarita, Volgograd

Ikke dårlig, men upraktisk å helle.

Fordeler - ideell for små biler, billig

ulemper - produktet helles ujevnt

Jeg kan si at han vasker veldig bra. Men jeg liker ikke å helle det i det hele tatt. Hvorfor produsentene gjorde dette er ikke klart. I henhold til instruksjonene, må du behendig helle både den og den fargen i samme mengde. Men det skjer aldri. Og til slutt en farge alltid ender tidligere.

Så dette er et fett minus. Uansett er gelen en slik ting at jeg ikke ser noe poeng i å bruke den fortløpende. Pulver er mer økonomisk, og jeg tar gelen bare når det ikke er noe pulver i hyllene, men jeg trenger det raskt.

oppvaskmaskin somat

Daria, Perm

For aggressiv lukt og høyt forbruk!

Fordeler - kanskje prisen, men pulveret er fortsatt billigere

ulemper - lukten er sterk, forbruket er stort, det er upraktisk å helle

Jeg tok en matbit og kjøpte den. Jeg kan ikke si at jeg er veldig lei meg, men produktet gjorde ikke noe inntrykk. Lukten er for påtrengende for meg. Når du vasker lukter det hele kjøkkenet.

Og det ender på en eller annen måte for raskt. Den anbefalte dosen er 30 ml. Men dette er ikke nok! Det er nødvendig å helle et nesten fullt rom, og bare da vil det være nyttig.

Ekspertkommentar:

Ja, tilsynelatende er gel ikke det beste alternativet. Til priser er det ikke mer lønnsomt enn piller, og det er mer bry, og ender raskere. Somat til oppvaskmaskiner, så det er best å ta den i pulverform!

Se også - Gjør-det-selv-jording av vaskemaskinen

5827 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner