hjem Reparasjoner Store hvitevarer Hvordan fikse eller bytte ut et vaskemaskinkors

Hvordan fikse eller bytte ut et vaskemaskinkors

I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvorfor du trenger tverrstykke for en Samsung vaskemaskin, Bosch et al., Hva er betydningen og hvordan det fungerer. Det vil også bli beskrevet nedenfor hvordan du kan reparere korset hvis noe skjer.

Generell informasjon

vaskemaskin trommelModerne vaskemaskiner fra selskaper som Samsung, Bosch, Indesit, LG er veldig populære i Russland og SNG-landene på grunn av kvalitet og produserbarhet, samt enkel vask. Men oftere og oftere oppstår spørsmålet at jo dyrere bilen er, desto dyrere er vedlikehold og reparasjon. Dette gjelder spesielt for Indesit og Bosh-merkene, siden i mange år har de vist seg best, noe som betyr at utstyret deres naturlig ikke er billig.

En av de viktigste delene av enhver vaskemaskin er trommelen. Tross alt er det der vasken foregår - prosessen som denne maskinen ble opprettet for. Rotasjonen av trommelen utføres av en lageranordning, som i sin tur er festet til tverrstykket. Trommelen selv hviler på den. En feil på tverrstykket kan føre til triste konsekvenser, avhengig av skaden på sistnevnte. Ofte bryter tverrstykket på grunn av høye belastninger, og dette medfører en rekke andre sammenbrudd, fordi en automatisk vaskemaskin er en kompleks mekanisme som ikke bare inkluderer deler og mekanismer, men også en elektronisk komponent. Det kan også oppstå en funksjonsfeil når oljetetninger og lagre er slitt, som enten er dårlig smurt eller laget av mykt og sprøtt materiale.

For å unngå skade på edderkoppen, må du nøye lytte til lydene som trommelen lager. Sliping, banking, rasling av overflater indikerer at lagrene mest sannsynlig har blitt ubrukelige eller at tverrstykket i seg selv har en avbøyning. Hvis du hører lignende eller fremmede lyder som kommer fra trommelen, bør du umiddelbart stoppe vaskemaskinen og kontakte en spesialist. Tverrstykket i seg selv er billig, og det er det i overflod i lagre, men demontering og reparasjon av trommelen er en møysommelig og kostbar jobb. Også, hvis du har tilstrekkelig erfaring og nødvendig kunnskap, kan du fikse bilen selv.

Vaskemaskin edderkopp Samsung skiller seg ikke mye fra maskinstykkene fra LG, Bosch, Indesit og andre populære produsenter. Det er en grunnleggende forskjell i trommene og deres orientering i forhold til overflaten, de er horisontale og vertikale. Men vertikale er mer populære, så vi vil snakke om dem.

Se også - Whirlpool vaskemaskin selvreparasjon

Reparasjon av korset på Samsung vaskemaskin

vaskemaskin kryss

I de fleste tilfeller består reparasjonen av tverrstykket i å erstatte sistnevnte, fordi den er laget av metall som ikke kan sveises eller flates ut. Derfor blir den erstattet. Det blir billigere, mens en ny del vil være i bilen, og ikke en fast gammel, som etter hvert blir ubrukelig igjen.

For at krysset for Samsung-vaskemaskinen skal passe til din modell, må du velge den delen du trenger, for å kontakte servicesenteret til merket (i vårt tilfelle Samsung) eller en spesialforretning.Hovedfaktoren for erstatning bør være at delen må være av samme firma og for samme modell av vaskemaskinen.

Hvis problemet ikke er i selve tverrstykket, men i de "flygende" lagrene eller tetningene, noe som i stor grad forenkler oppgaven. Dette gjelder vaskemaskiner fra Bosch og Indesit. Oftest er det ikke trommespindelen som går i stykker, men sekundærdelene. Naturligvis må detaljene være originale, fordi produsenten godtar ikke noen feil for skader ellers.

Bytte ut korset på Samsung-vaskemaskinen

Detaljene til korsene, som selve korsene fra forskjellige produsenter, har et annet utseende, men i hovedsak og anvendelse er de samme. Bytte ut krysset på Samsung-vaskemaskinen er som følger:

  • gamle, defekte lagre og tetninger på akselen demonteres;
  • neste er installasjon av nye oljetetninger;
  • etter oljetetningene blir nye lagre installert og presset.

Ved første øyekast kan denne prosessen virke enkel, men for de som ikke har erfaring, vil det være veldig vanskelig, spesielt hvis ikke-originale deler brukes, fordi du må justere lagrene for kutt og hull. Derfor anbefales det å søke hjelp fra en spesialist.

I denne artikkelen fortalte vi deg om hvordan kryss for Samsung vaskemaskin

Se også:

 

8916 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner