hjem Driftsregler Små husholdningsapparater Energisparende enheter: myte eller virkelighet?

Energisparende enheter: myte eller virkelighet?

På dette tidspunktet, på Internett, har nettverk begynt å diskutere aktivt en enhet for å spare energi. Med en grundigere studie av instruksjonene er det mulig å trekke en konklusjon om prinsippene for enhetens drift, nemlig å slå den på og umiddelbart få positive effekter, fasene som strømmen strømmer vil bli forsinket.

En aktiv "induktiv" strøm brukes til å drive husholdningsapparater i en leilighet eller et hus.

PR-motor av økonomien

Energisparende enhet

Hvordan du kan spare penger på å betale regninger for et hus eller en leilighet har alltid bekymret folk, enten de er forretningsdyrker eller en vanlig familie. Men folk er ikke vant til å begrense seg i bruken av husholdningsapparater og forskjellige dingser. Men når de mottar enorme regninger, tar de hodet og tenker: hvordan betale for alle disse kilowattene, fordi strøm blir dyrere og dyrere for hver dag?

Det var for et så godtroende lag av mennesker at selskaper gjennomførte en kompetent reklamekampanje, nemlig at de ga ut enheter for å spare energi opptil 50 prosent inkludert.

Det er mange videoer på Internett fra de glade eierne av slike enheter, samt mye reklameinformasjon som fungerte med et smell. Og la oss nå prøve å forstå denne myten, eller virkeligheten.

Energisparende enheter svindel eller sant?

Det var bare en storslått "BOOM" på markedet på mirakel av enheter, som fikk alle til å tenke på en så enkel måte å spare penger og få litt fortjeneste på. Annonsen for disse enhetene var kort og tydelig, den sa at det var nødvendig å koble en slik energibesparende enhet til nettverket og nyte prosessen med å spare kilowatt. I følge skaperne fungerer denne enheten på prinsippet om “kompensasjon for reaktiv effekt.

Du trenger ikke å skynde deg med en gang til butikken og kjøpe disse enhetene i esker, fordi mange produksjonsbedrifter bare tjener på troverdigheten til befolkningen. De kinesiske markedene vrimler av slike dingser, med ganske lave priser. En slik "boks" koster omtrent fire dollar, samtidig som vi har en lignende boks vil koste deg minst 40 evig grønn. For å være sikker på "ytelsen" til en slik enhet, må du finne ut hva som er inni. Da vil vi finne ut om det er verdt å kjøpe eller ikke.

Se også - Hvordan velge en TV for hjemmet ditt: ekspertråd

Enhetens interne struktur

Enhetens interne struktur

En av de dyreste artiklene er plasthylsen til enheten. Et raskt blikk avslører en høykvalitetsplast, men i virkeligheten er det bare vanlig forsterket plast. Enhetens fargevalg er veldig kompetent valgt, fordi lyse farger ikke passer for disse enhetene, men gråsvart (sjeldnere grønt og brunt) passer det bare.Montering av de to halvdelene av saken skjer ved å skru inn en liten skrue.

Så hva består den interne fyllingen av?

  • et godt fast innebygd elektrisk bord;
  • film kondensator;
  • mikrokretser, takket være hvilke lyspærene tennes.

Enhetsdrift

Under utvikling energisparende enhet strømspareboksx ingeniører tenkte bare på hvordan de skulle lage en lett forståelig enhet. Av en eller annen grunn ble det bestemt at det var filmkondensatoren som var i stand til å balansere strømmen som ble brukt, men de tok ikke hensyn til det nåværende faktum at den har en veldig lav nominell effekt, ca 5,18 mikrofarader. En slik kondensator er designet for småutstyr som lamper, smarttelefonladere og lignende utstyr. Det vil ikke være i stand til å tåle stresset fra store enheter som kjøleskap, vaskemaskiner, TV-apparater, hetter og andre.

Det er verdt å merke seg at de fleste elektriske apparater bruker strøm direkte fra nettverket, og derfor kan vi ikke rasjonelt forbruke energi. For å forhindre dette ble lignende energisparende enheter oppfunnet. Noen "Kulibins" gjorde forsøk på å lage slike enheter med egne hender. Etter å ha opprettet en slags slike enheter, ble bruken begrenset til installasjon av produkter i et stikkontakt, hvoretter du umiddelbart kunne begynne å "spare".

Gjør prinsippet om å transformere energi til aktiv

Fyllingen av den produserte enheten forteller oss at det fortsatt er mulig. Elektroteknikk innrømmer muligheten for å gjennomføre en slik reaksjon. Men om dette prinsippet fungerer i energisparende enheter av denne typen, er allerede et spørsmål, fordi klienten ikke bare vil betale for "tilstedeværelsen" av enheten i huset, men fortsatt ønsker å få resultatet fra applikasjonen. Resultatene av å studere prinsippet om driften av enheten til i dag har imidlertid ikke blitt kronet med suksess, og såmysteriet er innhyllet i mysterium og mørke.

Eksperter og håndverkere innen elektriske kretser overbeviser oss om at de kan lage lignende enheter med egne hender, hvis effektivitet bare vil avhenge av mikrokretsene, kondensatorene og LED-pærene som brukes under monteringen. Tross alt trenger du ikke å "skru" pluggen og pakke det hele inn i en vakker sak.

Hvor å kjøpe og hva er garantiene for strømsparekasse

hva er garantiene for strømsparekassen

Det er usannsynlig at du vil kunne finne en lignende enhet i butikkene med bot-utstyr eller i nærheten av dette emnet i byen din. Du kan kjøpe den på "spesialiserte" Internett-ressurser, der du blir bedt om dens egenskaper og "dumpet" en liten bonus, eller de vil selge to til prisen av en. Høres fristende ut, men ikke haste. Les først de tekniske spesifikasjonene til enheten og garantien som er gitt for den.

  • Garantien er bare gyldig i fravær av følgende mangler: mekanisk skade på saken, væske inne i beholderen til enheten, insekter og andre gjenstander.
  • Garantien må ikke rives av.
  • Transporten av enheten til servicestedet skjer helt på bekostning av kunden.
  • Garantiservicepakken inkluderer: utskifting av interne mikrokretser og andre deler, samt mindre vedlikehold i en kort periode;
  • Garantien dekker ikke de tilfellene når kunden personlig påførte en defekt på enheten, oversvømte den med væske, eller den ble skadet av ekstreme naturlige hendelser.

Noen mennesker hevder at de ikke oppfyller sine funksjoner med å forfalske disse enhetene, men hvis du kjøper en ekte, vil den tjene deg lenge.

Hvilke aspekter skal forbrukeren tenke på?

Ikke glem et så viktig element som en elektrisk måler, som ligger i alles leilighet eller utenfor den, fordi den teller energien i nettverket, derfor vil strømsparekassen bidra til å redusere strømforbruket.Siden enheten omdanner reaktiv energi til aktiv energi, øker kraften i nettverket og kostnadene reduseres. Hvorvidt du skal kjøpe en slik enhet er opp til deg.

La oss snakke om virkeligheten

En nøktern analyse utført i studien av alle aspekter angående enhet for energisparing, forteller oss at de beste metodene for å spare strøm er de enkleste. Du trenger bare å slå av husholdningsapparatene du ikke bruker, slå av lyset når du forlater rommet. Det er også nødvendig å trekke ut utstyret der indikatorene fortsetter å lyse, selv etter at du har trykket på avstengningsknappen.

Alle disse små reglene vil være nyttige for folk som ønsker å spare strømregninger.

Se også - Enkle regler for å spare strøm hjemme

2860 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner