hjem Driftsregler Små husholdningsapparater Hvordan dampmoppen fungerer

Hvordan dampmoppen fungerer

Kvinner prøver på alle mulige måter å redusere husarbeidet til et minimum av tid. Samtidig er spørsmålet om renslighet fortsatt i første omgang. Derfor er alle nye hjemmepleieprodukter av stor interesse. Bruken av spesialrengjøringsutstyr øker effektiviteten, og det blir mye enklere og raskere å oppnå renslighet i huset.

Du trenger ikke å kjøpe alt utstyret. Velg bare de nødvendige apparater som er mest egnet for rengjøring av hjemmet. Derfor må valget tilnærmes rasjonelt. Det er viktig å ha en klar forståelse av funksjonaliteten til enheten. Vi foreslår at du gjør deg kjent med prinsippet om dampmoppen.

Prinsipp for drift

En dampmopp er noe mellom en støvsuger og en vanlig mopp. Hensikten med en slik innretning er å rengjøre belegget. Hvis du sammenligner det med annet utstyr, er dette noe i nærheten av en damprenser. Operasjonsprinsippet er som følger:

Moppen inneholder et vannreservoar, helst opptil 500 ml. Den skal fylles med vanlig vann fra springen.

Enheten får strøm. Derfor må du koble den til. Vannet blir øyeblikkelig oppvarmet til høy temperatur og damp blir gitt ut.

Damp frigjøres gjennom moppsålen. Den høye temperaturen er i stand til:

 • Rengjør for forurensning.
 • Fjern vanskelige flekker.
 • Ødelegg støvmidd.
 • Nøytraliser ubehagelige lukt.
 • Fukt (oppdater).
 • Desinfiser.

Operasjonsprinsippet krever ikke bruk av vaskemidler. Dermed er rengjøring ganske miljøvennlig. Sunn rengjøring av rommet som skrubber gulvet grundig uten å gå glipp av et slag. I utgangspunktet sørger alle typer for regulering av kraften i arbeidet, som velges avhengig av forurensningsstabiliteten.

Se også - Hvor og hvordan brukes dampgeneratoren?

Fordeler med en dampmopp

Dampmoppen er en veldig god enhet som vil være nyttig i ethvert hjem. Spesielt for familier med små barn eller allergikere. En enhet som samtidig renser og desinfiserer har en rekke iboende fordeler. La oss vurdere dem.

 • Den brede funksjonaliteten gjør at den kan brukes til rengjøring av hele hjemmet, takket være et sett med forskjellige tilbehør.
 • Børsten (hodet) på enheten har en flytende effekt, det vil si at den lett trenger inn på vanskelig tilgjengelige steder.
 • Lettvekt. Totalt veier enheten omtrent 3 kg. Derfor er det ganske praktisk for dem å manøvrere.
 • Krever ikke bruk av kjemikalier under bruk.
 • Moderne design.
 • Tar ikke mye plass.

Se også - Beste Kitfort Steam Mops anmeldelse

Ulemper med en dampmopp

Enheten er selvfølgelig veldig nyttig i hverdagen. Imidlertid bør man huske på at ingenting er perfekt. Hvis du ikke idealiserer, men objektivt vurderer tingen, blir det ingen skuffelser. For å ideen til enheten skal være kompleks og tilsvare hvordan en dampmopp faktisk fungerer, vil vi faktisk vurdere dens ulemper.

 • Etterlater striper. Enheten er karakterisert på en slik måte at den samler opp vann helt. I virkeligheten er ikke alt så perfekt.Bare teknisk sett gir ikke enheten en slik mulighet. Derfor kan det dannes våte spor og flekker etter påføring.
 • Samler ikke søppel. Dampmoppen er virkelig i stand til å nøytralisere støv og lite søppel. Men mot betydelig tilstopping er det ikke et universalmiddel. Det er praktisk å bruke den etter å ha gått med en kost eller støvsuger.
 • Evnen til å fjerne flekker. Ja, dette husholdningsapparatet er veldig effektivt for å fjerne vanlig husholdningsskitt. For eksempel sølt juice eller annen drikke, skitne fotavtrykk fra sko. Imidlertid, hvis atypisk, vedvarende smuss har dukket opp på overflaten, er spesiell behandling uunnværlig.
 • Kvalitet. Kvaliteten på teknikken svikter ofte. Og det har ingenting med merkevaren hans å gjøre. Ofte er det vanskelig å skille en falsk fra en original. Imidlertid påvirker det under drift. Derfor anbefaler eksperter å ta en nærmere titt på produsenten når du velger. Dette gjenspeiles ofte i prisen. Imidlertid er det mer økonomisk å kjøpe en kvalitetsvare en gang, om enn dyrere, enn å kaste penger i avløpet for en falskhet.

Se også - Rangering av de beste dampmoppene i henhold til brukeranmeldelser

Hva du skal se etter når du velger

Effektiviteten til en dampmopp avhenger av hvordan du velger den rette. Tatt i betraktning området, typen, overflaten på belegget, tilstedeværelsen eller fraværet av teppe, bør kriteriene for enheten vurderes nøye og den aktuelle typen velges.

 • Makt. Høy effekt sikrer rask og kvalitetsrengjøring. Dampstrålen vil være sterkere og vannet vil raskt varmes opp. Med svakere kraft vil det hele være tregere og med svakere handling.
 • Tilstedeværelsen av et filter. Vær oppmerksom på dette punktet. Vanligvis er moppreservoaret fylt med vanlig vann fra springen. Derfor er det viktig å kontrollere dette med et filter slik at ingen skala blir igjen. Det er også viktig å finne ut hvor ofte dette filteret må endres.
 • Mikrofiber vedlegg. Dens tilstedeværelse i settet er veldig viktig. Dette materialet absorberer lett og godt støv og smuss, noe som gjør rengjøringen effektiv. Materialet er lett å vaske og passer til neste påføring. Imidlertid kommer ikke alle modeller med det. Dette er hva du trenger å finne ut når du kjøper.
 • Kapasitet for vann. Det er vanligvis lite. Imidlertid bør store mengder velges for store områder, ofte opptil 600 ml.
 • Varighet av bruk. Vær oppmerksom på dette faktum og sjekk informasjonen med selgeren. Denne enheten er ikke designet for langvarig uavbrutt drift. I utgangspunktet er dette opptil 15 minutters arbeid, hvorpå det skal slås av og få avkjøles i en stund (20 minutter). Og også driftstiden avhenger av kraften. Jo mer det er, jo lengre arbeidstid.

8082 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner