hjem Driftsregler Små husholdningsapparater Hvordan bruke fotoepilatoren

Hvordan bruke fotoepilatoren

Du må vite hvordan du bruker fotoapparatet riktig før du kjøper. Med riktig drift kan et effektivt resultat oppnås. Som i hver prosess, avhenger suksess av riktig forberedelse, streng overholdelse av instruksjoner og hyppighet av epilering.

TOPP 15 beste epilatorer med Aliexpress

Forberedelse for fotoepilering

Før fotoepilering er det viktig å forberede seg. Spesifikke anbefalinger finnes i instruksjonene for hver enkelt epilatormodell (type). Les derfor instruksjonene godt før du forbereder deg på fotoepilering.

Generelt sett er følgende betingelser imidlertid nødvendige for anvendelse og effekt.

  1. Ingen andre typer hårfjerning anbefales fire uker før første økt. Med dette mener vi alle typer, unntatt barbering med barberhøvel: voksing, bruk av hårfjerningsmiddel, sukkerholdig og lignende.
  2. I to uker før dette øyeblikket bør du ikke sole deg, gå til selvbruningsprosedyrer (i et solarium). Det vil si at du ikke kan utsette huden din for intens sol, ultrafiolett stråling.

Det er viktig å følge alle anbefalingene, siden resultatet avhenger av en integrert tilnærming til prosessen. Hver betinget detalj i denne prosessen spiller en viktig rolle.

Se også - Prinsippet om drift av fotoepilatoren

Forbereder huden for den første økten

Før økten bør huden renses. Både kjøpte peeling og skrubb, og tilberedt med din egen hånd, er egnet for dette.

Før du starter prosedyren, sørger produsenten ofte for barbering med en barberhøvel i instruksjonene. Men her må du fokusere på kravene til hver enkelt modell. Noen ganger er kravet tilstedeværelsen av gjenvokste hår med 1–2, 4 mm. Forsikre deg om at huden er fri for allergi eller utslett umiddelbart før bruk. Og inspiser også for riper, sår. Det anbefales ikke å bruke når du tar medisiner som antibiotika og beroligende midler (beroligende midler).

Før du fortsetter prosedyren, må du teste fotoepilatoren med ett enkelt berøring på huden. Hvis du ikke føler noe ubehag eller andre negative punkter, kan du trygt bruke denne enheten.

Hvordan gjennomføre prosedyren

Direkte gjennomføring av en økt med fotoepilering har ingen problemer, men likevel er alle bekymret for spørsmålet om hvordan du bruker en fotoepilator hjemme. La oss ta en trinnvis prosedyre.

Etter at huden er ordentlig forberedt, kan du starte direkte med fotoepilasjonen. Vi har allerede sjekket og sørget for at huden reagerer normalt på kontakt, så vi begynner gjerne å bruke den.

  • Vi slår på epilatoren og begynner på jobb. Trykk den godt mot huden. Kontakten må være tilstrekkelig, ellers fungerer ikke enheten muligens. Vanligvis sender enheten et bestemt signal for å indikere at interaksjonen har funnet sted. I forskjellige former kan det være annerledes: vibrasjon, lyd, lys.
  • Det anbefales å bruke en svakere modus først, og etter påføring er det allerede mulig å avgjøre om det er verdt å styrke, eller om det er tilstrekkelig for huden din. Du bør spesielt vurdere modusen når du bruker epilatoren på sensitive områder av kroppen. Noen modeller har en spesiell indikator som automatisk kan bestemme ønsket modus ved hudkontakt. Dette er selvfølgelig veldig praktisk.
  • Epilér det ønskede området grundig. Hvis området er lite, trykker du epilatoren mot huden din og trykker på knappen. Etter at du har utløst enheten, slipper du knappen.

Hvis området for epilering er betydelig, er det verdt å velge glidemodus (hvis gitt). Deretter behandler du hele området, mens du holder knappen nede og ikke slipper den.

For ikke å gå glipp av nettstedene, anbefaler eksperter å gjøre disse bevegelsene i horisontal retning. For å gjøre dette kan du bruke en kosmetisk blyant og merke sonene. Og de anbefaler også å behandle ønsket område bare en gang. Og forbrukerne selv anbefaler tvert imot å "fikse" prosedyren ved gjentatt eksponering.

  • Noen firmaer sørger for bruk av spesielle geler under denne prosedyren. I dette tilfellet må du ikke forsømme denne regelen, ellers kan hele prosedyren være ineffektiv. Til tross for alt, må man være forsiktig så man ikke brenner seg selv.
  • Varigheten av hver enkelt prosedyre er opptil tjue minutter for hver sone. Unntaket er bena, som tar opptil tretti minutter.

TOPP 15 beste epilatorer med Aliexpress

Hvor ofte kan du bruke fotoepilatoren hjemme

Bruken av epilatoren har sine egne egenskaper i tidsrammen for bruken. Ulike typer enheter har tekniske funksjoner (strøm, forskjellige moduser osv.), Som til en viss grad påvirker den nødvendige bruksfrekvensen. For alle nybegynnere i denne bransjen, er spørsmålet hvor ofte du kan bruke fotoepilatoren.

Husk å vurdere det anbefalte intervallet for å oppnå ønsket effekt. Det vil si at hvis det i løpet av de første 12 ukene anbefales å bruke det til prosedyrer med et bestemt intervall, så hold deg til det. Tross alt består fotoepilering i ødeleggelsen av selve hårsekken, og derfor en forsinkelse i den videre veksten. Det tar lang tid å oppnå dette.

Først er resultatet usynlig, bortsett fra litt tregere hårvekst. Følg prosedyren for å få ønsket effekt.

Et annet poeng er at du ikke skal bruke epilatoren for mye. Det vil si at hvis det er nødvendig en gang i uken, vil det være for mye to ganger på syv dager, og det kan føre til tørrhet og brannskader i huden. Da må du utsette prosedyren helt. I fremtiden, etter å ha oppnådd et godt resultat, ikke glem å utføre periodiske prosedyrer for å konsolidere det.

Hudpleie etter fotoepilering

Etter hver prosedyre, bør du nøye overvåke huden. Umiddelbart etter prosedyren, må du vanligvis bruke en spesiell krem ​​med en beroligende effekt. I en viss periode (opptil to uker) er det verdt å avstå fra soling. Ikke ta et varmt bad eller gå til badstuen umiddelbart etter prosedyren.

I alle fall kan det være noen individuelle egenskaper som gjør at det avviker noe fra de etablerte normene. Men med tanke på at prosedyren er lang, er det nødvendig med omtrent 10 økter for å fjerne håret helt, det er bedre å overholde alle forhold. Ellers vil en analfabetisk epilering ikke gi noen effekt, og lang tid med innsatsen vil være ubrukelig.

Se også:

3673 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner