hjem Driftsregler Små husholdningsapparater Hvordan bruke en blender riktig

Hvordan bruke en blender riktig

For å tilberede deilig og vakker mat hjemme, har moderne teknologi gitt alle nødvendige forhold. Selv for 10-15 år siden var det ikke snakk om å lage en cocktail hjemme. I dag er dette standard god morgen prosedyre. Og alt takket være en så fantastisk enhet som en blender. La oss finne ut hvordan du bruker en blender og nyter tilberedningsprosessen uansett omstendigheter.

TOPP 20 beste blandere med Aliexpress

Hvordan bruke den stasjonære blenderen

Hvordan bruke en stasjonær blender riktig

Gratulerer! Du kjøpte en blender. Nå åpner du esken og undersøker innholdet nøye. Se hvordan maskinen din ser ut. Hvilken type knusing og pisker foretrekker du?

Stationær blender. Denne enheten kan med sikkerhet kalles selvforsynt. Det er praktisk talt ingen feil i den. Vel, kanskje den begrensede størrelsen på bollen. Du legger den bare på bordet, plugger inn pluggen, legger maten (ferdig terninger), trykker på en knapp og ser på prosessen.

Bruk av denne typen enhet gir ingenting annet enn glede. Men det er noen ting som er strengt forbudt å gjøre, nemlig:

  1. Under- eller overbelast blenderen. Ikke kast et par kjøttstykker på bunnen, og ikke stapp enheten under lokket.
  2. Legg varm mat i en plastisk piske / knusebeholder, da bollen raskt blir ubrukelig.
  3. La bunndekselet være åpent mens maskinen er i gang. Og det skjer. Og konsekvensene av denne feilen forblir på veggene, gulvet og til og med taket. Og du må fortsatt eliminere dem.

Før du bruker enheten, må du lese instruksjonene. Brukte 10 minutter tid vil spare deg for ubehagelige overraskelser.

Se også - Hva er en blender og hva er den til?

Hvordan bruke stavmikser

Hvordan bruke en stav- eller stavmikser

Denne enheten er designet for de som liker å holde alt under kontroll. Den behagelige følelsen av tyngde mens du lager mat og forståelsen av at ingen detaljer rømmer øynene dine er en ekte glede.

Vel, hvis vi snakker om mer verdslige ting, er en stavmikser en praktisk ting. Du kan jobbe med den i hvilken som helst kapasitet og med hvilket som helst produkt, vel, nesten. Maling av nøtter, kaffe, is med nedsenkbar enhet anbefales ikke. Men om nødvendig, tilsett litt vann i bunnen av bollen.

Hvordan bruker du den håndholdte enheten? Skriv heller ned noen hemmeligheter.

  1. Vanligvis er den nedsenkbare enheten utstyrt med en bolle for bearbeiding av mat, men hvis du bestemmer deg for å bruke en annen beholder, ta den dypeste. Da vil du ikke være redd for sprut (og uten dem hvor som helst), og rengjøring vil ta kortere tid.
  2. Maten som skal behandles, skal dekke bunnen av blandebenet. Dette er minimumet som kan piskes / kuttes.
  3. Ikke bruk apparatet til å håndtere varm mat (nylig fjernet fra ovnen). La dem avkjøles (minst 70 grader) og bare fortsett deretter å lage mat.
  4. Fjern frøene fra ingrediensene før du pisker fruktmosen.
  5. Når du er i tvil om hvilket produkt du skal bruke hvilken hastighet, må du starte på minimum og øke den gradvis.
  6. Vi anbefaler ikke å bruke en blender til å lage potetmos. Det vil vise seg å være smakløst.
  • Enhver produsent som respekterer seg selv, vil definitivt fullføre enheten med en visp. Selvfølgelig vil enheten, akk, ikke kunne piske de hvite for mousse (frodig, tett, homogen masse), men den vil tilberede en røre eller en cocktail.

TOPP 20 beste blandere med Aliexpress

Hvordan du bruker blendertilbehøret

Hvordan du bruker blendertilbehøret

Stavmikser er ofte utstyrt med tilleggsutstyr. Og det er ikke alltid klart hva de er for og hvor de kan brukes. Vi forklarer.

Så, hoveddysen for sliping av grønnsaker, frukt og kjøtt er plassert på beinet. Uten henne, ingen steder, fordi løvenes andel av arbeidet ligger hos henne. Settet kan også inneholde en helikopter - en liten kapasitet (100-150 ml) med kniver. Den er ment for behandling av nøtter, frø og andre harde produkter.

Produsenter forsyner ofte stavmikser med visp. Selvfølgelig vil du ikke få en slik effekt som fra en mikser, men du vil sikkert slå røren til pannekaker. Avanserte modeller er ofte utstyrt med forskjellige skjæreutstyr, som gjør den håndholdte enheten til en matprosessor.

Den stasjonære blenderen er en annen historie. Det vil ikke slå egg, og det maksimale du kan få i pakken er en isplukk. Hvis den ikke er der, betyr det at det er strengt forbudt å behandle is eller frossen juice i enheten.

Faktisk svaret på spørsmålet "hvordan bruker jeg en blender riktig?" lettere å finne enn du tror. Alt som interesserer deg er skrevet i instruksjonene, som er en integrert del av det komplette settet til enhver blender. I den angav produsenten alle funksjonene ved å bruke enheten som vil hjelpe deg både å lage deilig og holde enheten i god stand i mange år.

Vel, det er nok alt. Det er på tide å lagre denne artikkelen i tilfelle du plutselig glemmer hvordan du bruker en blender. Alt godt og vi sees snart!

5101 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner