hjem Driftsregler Store hvitevarer Hvordan vaske semsket sko riktig i vaskemaskinen

Hvordan vaske semsket sko riktig i vaskemaskinen

Hvordan maskinvaskes semsket sko - dette spørsmålet høres oftere og oftere ut i dag. Det er spesielt relevant i store familier, der det er mange, mange ben i alle størrelser. Så å vaske hverdagssko i en skrivemaskin er ganske mulig, men ikke alt. Å plassere et par lærstøvler i trommelen til en vaskemaskin er tull. Men alt annet (mokkasiner, joggesko, joggesko, sandaler, støvletter ...) er ganske passende.

I denne artikkelen vil vi fokusere på hvordan du kan vaske semsket sko riktig. Mange har et par andre stilige semsket støvler, men dessverre er ikke alle kjent med reglene for å ta vare på dem. Vel, la oss starte, kanskje.

Funksjoner ved å ta vare på kunstig semsket skinn

Funksjoner ved å ta vare på kunstig semsket skinn

Kunstig semsket skinn er et upretensiøst materiale, så det kan vaskes trygt i en vaskemaskin. Å finne ut hvordan man kan vaske semsket sko er ikke vanskelig. Gjør dette på 40 grader. Ikke bruk vaskemidler laget av resirkulerte petroleumsprodukter. Unngå vaskemidler som inneholder blekemiddel.

Vanlig flytende såpe fungerer best for denne oppgaven. Lastet, fylt, slått på og vasket. Det er bedre å stille inn vaskeprogrammet manuelt.

Se også - Hvordan vaske tyll riktig i en vaskemaskin

Funksjoner av naturlig semsket pleie

Det anbefales ikke å maskinvask naturlig semsket skinn. Bare med hendene. Og bare i henhold til instruksjonene.

Så hvis du planlegger å vaske semsket skinn, må du lese denne artikkelen til slutt. Enda bedre, hold den der du kan se den. Tro meg, denne informasjonen vil være nyttig for deg mer enn en gang.

  • Metode for fjerning av skitt 1. Så du har et dyrt par naturlig semsket skinn i hendene, som krever øyeblikkelig rengjøring. Det første trinnet er å skylle skoene dine under varmt rennende vann for å fjerne smuss. Skylles? Legg dem til side.

Deretter tar du en bolle med varmt vann, heller (helles) pulver for håndvask, rør til det er helt oppløst og legg sko i det. Bruk aldri vaskemiddelet direkte på de skitne områdene i semsket skinn. Direkte kontakt vil ødelegge tekstur av materialet, og deretter er neste "stopp" av favorittstøvlene din nærmeste søppelbøtte.

Funksjoner av naturlig semsket pleie

Vi venter. Sørg for å tørke av dampen etter vask. For å gjøre dette, bruk først en fuktig naturlig klut (bomull), og tørk deretter. Det vil ikke skade å legge papir inne i skoen, slik at materialet inni produktet ikke blir fuktig.

  • Metode for fjerning av skitt 2. Hvis semsket "terrengkjøretøy" generelt er i en beklagelig tilstand, må du bruke "kraftig rengjøringsartilleri" - dampende. Det høres truende ut, men faktisk ser det ganske ufarlig ut. Den eneste ulempen med metoden er at implementeringen krever betydelig tid.

Dette er ikke tekstilsko i vaskemaskinen.. Så ta ut gryten, hell i vannet og kok den. Ta nå semsket sko og hold dem over dampen til belegget er mykt. Deretter tar vi en fuktig børste og begynner å rengjøre skitten fra den til den er helt fjernet.

  • Metode for fjerning av skitt 3. Det er en annen måte å gjenopplive "skitten" semsket skinn - ammoniakk.Fortynn stoffet med vann i forholdet 1: 1, legg på en naturlig klut og fjern smuss forsiktig.

Uten å tørke noe sted

Vel, støvlene (eller noe annet) ble "kjøpt tilbake", nå må du tørke dem. Den viktigste regelen du trenger å huske er å ikke legge våte sko under / inn / på kunstige varmekilder (ovner, radiatorer, etc.). Legg et papir (avis) krøllet inn i en ball inne i skoen og skift det når det blir vått.

Kan semsket sko vaskes i maskin? Det er mulig, men bare kunstig. Vær forsiktig, og da vil dine rene og velstelte sko definitivt føre deg til vakre steder.

Se også:

5245 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner