hjem Driftsregler Store hvitevarer Vi maler jeans i vaskemaskinen

Vi maler jeans i vaskemaskinen

Sikkert, etter å ha hørt at farging av jeans i en vaskemaskin er ekte, kommer mange til å tenke på den berømte "kokte" - et symbol på 80-tallet. Og det er en følelse av at hjemmefarging vil gi effekten av et ujevnt belegg, og "revet".

Men vi skynder oss å forsikre deg om at du ikke vil få en slik effekt (med mindre du selvsagt vil), siden teknologien for å lage "dumplings" innebærer bleking. Og her vil vi snakke med deg om maling, faktisk maling.

Foreløpige råd før farging

Før du begynner på en så ansvarlig virksomhet, må du vite om alle mulige konsekvenser. Sørg for å følge disse anbefalingene for å unngå uventede effekter.

Generelt vil vi råde deg til ikke å bli begeistret, men å sjekke resultatet på noen gamle ting. Det er lett å ødelegge det, men det vil være umulig å vaske malingen hvis noe ikke ordner seg.

Foreløpige råd før farging

Så hva du må forstå før du fargelegger:

 • Bare bomullsstoff, ull eller lin er ideelt farget, og resten kan rett og slett tas i stykker. Dessverre er det ofte tilfeller der etiketten sier at det er 100% bomull, men i virkeligheten viser det seg ganske annerledes. Derfor, hvis du ikke er helt sikker på sammensetningen, kan du prøve å fargelegge et lite stykke stoff, nemlig fra dette produktet.
 • Du kan bare male en godt vasket ting, dessuten legger de den i maskinen når den er våt. Ellers vil malingen være ujevn.
 • Malingen kan ikke dekke alle flekkene helt. Hvis flekken din er mye lettere enn understoffet, vil den i alle fall være synlig.
 • Det er lite sannsynlig at det å male en hvit ting i sort vil fungere. Det vil i beste fall vise seg å være mørkegrått. For å oppnå dype svarte trenger du mer enn en malingsjobb.
 • Du må forstå at den malte tingen vil falme senere. Og det anbefales ikke å vaske det i en maskin, med andre ting, opptil fem vasker. Først etter det vil den slutte å "bli skitten".
 • Syntetikk blir nesten aldri malt over, slik at malingsprodusenter ikke skriver. Men det er selvfølgelig sjeldne unntak. Prøv derfor et tøystykke for å unngå et "flekkete" resultat.
 • Den nøyaktige fargen som er angitt på pakken, kommer først ut når du maler en hvit ting med den. Hvis du bruker den på andre nyanser, vil resultatet bli litt annerledes. Men på den annen side den erklærte fargevalget! Generelt nesten en rulett.
 • Trådene som brukes til å sy stoffet er som regel laget av syntetisk stoff, siden de er sterkere og mer holdbare. Og vær forberedt på at hovedstoffet skal farges, og trådene forblir i samme farge. Så finn ut på forhånd hvordan de vil bli kombinert senere.
 • Ikke legg på balsam mens du maler! Malingen flekker.
 • Rustflekker er veldig vanskelige å male.
 • Denim materiale er farget på begge sider

Se også - Hvordan slå på vaskemaskinen

Hvilken effekt kan du forvente fra forskjellige kildefarger

Å liste opp hele fargespekteret og mulige nyanser, som du selv forstår, er rett og slett urealistisk. Det er veldig mange av dem.Og resultatet avhenger av kvaliteten på selve materialet.

Derfor er det eneste vi kan anbefale deg å bli kjent med spekteret av fargeblanding. Slik at i det minste litt for å forstå hva som kommer ut til slutt. Som de sier, den som er varslet er bevæpnet! Og så ikke gråte at du ikke ble advart når du blir lilla i stedet for blått.

Steg-for-trinn malingsteknologi

Steg-for-trinn malingsteknologi

Vel, la oss komme ned til det viktigste. Du har allerede vasket varen, den er fuktig. Nå må du fortynne fargestoffblandingen, basert på produsentens anbefalinger. Mange produsenter anbefaler å legge til et par spiseskjeer bordsalt. Hvis det står slik, legg det til uten feil. Hvis ikke, er dette ikke nødvendig, og de glemte ikke å skrive.

Hvis du ikke trenger å blande med salt, hell bare malingen i trommelen. Kjør den lange vaskesyklusen ved 40-60C. Og det er det! På slutten av syklusen, ta deretter en vanlig vask med eksepsjonelt kaldt vann, tilsett pulver og mykner. Dette temperaturregimet vil konsolidere fargingsresultatet.

Etter det tar vi ut tingen og kjører maskinen igjen. Du kan sette noen gamle filler, eller du kan tømme den. Dette er nødvendig for å samle restene av malingen fra trommelen og rengjøre den helt. Vi anbefaler heller ikke å vaske hvite gjenstander umiddelbart etter en slik prosedyre, selv ikke etter rengjøring. Den beskyttede - Gud beskytter, som de sier ...

Som du kan se, er det å male jeans i en vaskemaskin en elementær ting.

Hva vil skje med malingsmaskinen?

Hva vil skje med malingsmaskinen?
Absolutt ingenting vil skje. Maskinen forverres ikke fra dette, flekker eller går i stykker. Vaskemaskinmaling er mye tryggere enn for eksempel eddik.

Det eneste er at gummidelene kan endre farge litt. De må bare vaskes manuelt senere.

Hvordan lage dumplings

Dumplings er malt ikke med maling, men med vanlig, billig blekemiddel. For å oppnå effekten av flekker og mørke striper, må bena være godt vridd i en spiral.

Du kan bruke strikker, og du vil få effekten av stjerner og flekker. Generelt er omfanget for fantasi stort. Prøv det! Dessuten kommer mote tilbake, og slike jeans er nå ganske relevante.

Etter at du har utført manipulering av krølling av stoffet, legg dem i en bøtte, tilsett blekemiddel i henhold til instruksjonene på pakken og slå på gassen. De skal koke i ca 10 minutter.

Så, selvfølgelig, vask dem grundig med pulver.

Hvordan dekorere jeans

Ornamentet kan påføres med akrylmaling eller vanlige markører! Velg hvilken farge og mønster du vil ha. Akryl bør påføres med en svamp, ikke i et veldig tykt lag. Og markøren er bare ryddig, og prøver å ikke gå utover grensene for malen.

Har du ikke tid til å takle problemet? Vi hjelper! Reparasjon av husholdningsapparater i Moskva og regionen til de billigste prisene!
Tlf. +7 916 149 06 17
Mer informasjon om mestere på nettstedet mychoice-no.expertolux.com er skrevet her

La plagget tørke i 24 timer, og vask det deretter med pulver i maskin. Nå vet du hvordan du skal farge jeans i vaskemaskinen, og vi håper du vil glede deg over resultatet!

Se også:

9824 1

En tanke på “Maling av jeans i vaskemaskinen”

 1. Angelina:

  Null

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner