hjem Driftsregler Innebygde apparater Hvordan bruke en gassovn

Hvordan bruke en gassovn

Lev ild i leilighetsområdet. Hvordan bruke en gassovn riktig for å nyte og uten stress. Som ikke liker å spise godt. Et godt måltid er enda bedre. Men akk, elektrisk ovn klarer ikke å tilby retter med en smak som vil dekke smaksløkene våre med søt sløvhet. I motsetning til en gasskomfyr. Hva slags dyr er dette og hvordan kan man beseire det? Her er en rask guide for de som leter etter svar på spørsmålet: "Hvordan bruker jeg en gassovn?"

Knapp "Start" eller hvordan "start" bensinenheten

hvordan du bruker en gassovn

Når et ukjent stykke husholdningsapparater dukker opp i hjemmet ditt, kan du:

  • enten studer instruksjonene grundig, og deretter handler;
  • enten slår du på "femte sans", setter opp "oraklet" eller bruker "vitenskapelig poke-metoden".

Og ser du at utfallet av situasjonen i henhold til scenario nr. 2 er åpenbar. De gir deg utstyr. Installere. Tilpass. De drar. Og du blir alene med henne. Det er her moroa begynner.

Påfølgende handlinger er bare sammenlignbare med dansene til afrikanske sjamaner. I løpet av dem puster de også underlig, surrer, moo og vri. Så for å redde deg og nervene dine fra mislykket bekjentskap med en slik type teknologi som en ovn, vi ... Vi vil avsløre en forferdelig hemmelighet - hemmeligheten med å slå den på.

Gasskomfyren består av to deler - en komfyr og en ovn. Hun kan være avhengig og uavhengig. Den avhengige komfyren har en kontroll for ovnen og kokeplaten, den uavhengige er separat.

Åpne ovnen for å slå den på. Slå om nødvendig på belysningen (det er en spesiell knapp på kontrollen). Finn hullet (vanligvis plassert over dørfugen). Tenn en fyrstikk og ta den til ilden.

Trykk nå på riktig knapp og vent. Hvis alt er i orden med gassforsyningen, vil det ikke være noen problemer med å slå på ovnen. Når det gjelder å slå på med en elektrisk ovn, er det lettere, men en gassovn er ikke dårligere, selv om du trenger å tilpasse deg.

Viktig:

Vertinne notat. Kontrollorganet til gasskomfyren uttrykkes oftest av innfelte håndtak (mekaniske). Derfor, for å slå på ovnen (ovnen), må du enkelt trykke håndtaket innover og vri det med klokken. Og for å slå den av - slå mot den uten å trykke.

Se også:

Og til og med gassforsyningen er under kontroll

Og til og med gassforsyningen er under kontroll

Moderne gassenheter er gode nyheter. Selvfølgelig er det mye færre funksjoner i dem enn i elektriske, men kvaliteten og påliteligheten er på høyeste nivå. Ta for eksempel de slovenske Gorenje-ovner.

På grunn av sin kvalitet og rimelige pris har de fylt hele Europa for lenge siden. En særlig stor eksport av produkter er rettet til Tyskland. Og tyskerne vet mye om kvalitet.

Så moderne modeller av gassovner inkluderer nyttige moduser, inkludert "Gas supply control". Du holder inne en spesiell knapp i tre sekunder etter at flammen har dannet seg, og slipper den først.Hvis dette ikke er gjort, slukkes brannen.

Om gasstrykk

Planlegger du en storslått flytting til en ny bygning? Du kan glemme gasskomfyren. Dessverre er gassforsyning til moderne høyhus ikke mulig. Men hva kan vi si, selv i gamle 5-9-etasjes bygninger kommer du ofte over det faktum at gassen rett og slett "ikke når" leiligheten på grunn av lavt trykk.

Det er her husmødrenes kreativitet kommer inn. Noen tenner bål med en kost, og andre lager et papirtau. Hvis du er "heldig" som står overfor problemet med lavt gasstrykk, må du først slippe det.

Etter det, rull papiret i et rør, fukt enden i hånden med vann og brenn den andre. Bruk denne "mirakelkonstruksjonen" til å tenne ovnen. Gjør dette bare som en siste utvei, om nødvendig. Hvis det ikke er noen, ring bensinmannen. Det er ikke nødvendig å prøve "hodepine" i form av andres ansvar.

Hvis det ikke er noen kamper tilgjengelig

Hvis det ikke er noen kamper tilgjengelig

Hvis du går tom for fyrstikker, hvordan kan du tenne bål? Bruk en vanlig lighter. Prinsippet er det samme: slipp gassen, ta tenneren til hullet, åpne ild og det er det. Men ikke glem at denne metoden er farlig.

Når du har tent på ovnen, må du sørge for å ventilere området. Å "aktivere" kokeplaten med en lighter for røykere er også noen minutter. Det viktigste er å handle forsiktig for ikke å brenne deg selv.

Viktig:

Vertinne notat. Ovennevnte metoder for å "lage ild" er livstruende. Du kan bruke dem, men vi anbefaler ikke å gjøre dette. Det er bedre å kjøpe en husholdnings lighter sammen med komfyren, eller ikke være lat og gå på fyrstikker.

Se også - Hvordan velge en elektrisk elektrisk ovn for hjemmet ditt

Hva blir det neste

Gratulerer! Du skrudde på gassen, noe som betyr at du har tatt det første skrittet mot å bli kokk. Hvordan bruke en gassovn til matlaging? Her avhenger det allerede av rettens krav.

Hvis du dreier brennerne forsiktig med klokken, vil du se hvordan varmen øker på koketoppen og i ovnen. Men her er det bedre uten amatørprestasjoner. For å tilberede velsmakende og sunn mat, følg oppskriften (alt fra "A" til "Z" står der). Og før det, ikke glem å lese igjen hvordan du bruker en gassovn.

Se også:

8126 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner