hjem Anmeldelser Gjennomgang av TV Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro

Gjennomgang av TV Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro

Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro utgitt i 2016. Produsenten fortsetter å forbløffe med "smart" teknologi av høy kvalitet til en overkommelig pris. En TV med gode egenskaper, bilde av høy kvalitet og god lyd. Jeg har utarbeidet en gjennomgang av modellen basert på testing, ekspertanmeldelser og kundeanmeldelser. Jeg sammenlignet det også med TV-er fra andre merker (Philips 65PUS6412 2017 og Sony KD-55XF7596 2018) fra en lignende prisklasse, som vil bidra til å bedre forstå de særegne egenskapene til Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro.

Denne modellen deltar i vurdering av de beste Smart TV-TVene og i Beste 4K UHD TV-er.

Skjerm

Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro

65 ”(165 cm) TV har en oppløsning på 3840x2160. Støtter 4K UHD, HDR. Forbedrer bildekvaliteten til maksimalt nivå.

Skjermen på matrisen TFT IPS gir en bred synsvinkel - 178 °. Fargene er rike, naturlige, så nær standard som mulig. Den svarte fargen er dyp, ensartet. Kontrastforhold på 5000: 1, som er mye høyere enn for TV-er i mellomstore prisklasse, inkludert Philips 65PUS6412 og Sony KD-55XF7596... Takket være denne kontrastparameteren oppnås høy detalj i bildet, noe som forbedrer skjermkvaliteten, noe som gjør det så realistisk som mulig.

Pixelrespons 8 ms. Dette er en utmerket indikator for både action-scener og spill. Selv om spillmonitorer har mye lavere respons (ca. 5 ms, noe som helt eliminerer sannsynligheten for løkker).

Oppdater indeks 60 Hz. Philips og Sony har 50Hz. En slik oppdateringsfrekvens på skjermen vil ikke sikre fravær av mindre bildepauser når du raskt beveger deg rundt på skjermen. Sony og Philips har teknologier for å forbedre bildekvaliteten til dynamiske scener: henholdsvis Motionflow XR 400 Hz og Picture Performance Index 900 Hz. Derfor er de ifølge denne karakteristikken betydelig foran Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro.

Direkte LED-bakgrunnsbelysning gir plassering av dioder over hele overflaten på baksiden av matrisen, noe som sikrer jevn belysning og ingen bakgrunnsbelysning på sidene, spesielt i mørket. Philips har Ambilight, noe som gjør at den skiller seg ut fra sammenligningen.

Utseende

Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro

Dimensjonene på TV-en med stativ er 1456x917x301 mm. Stativet, som Sony, er representert med to ben. Philips har en U-formet design. Xiaomi Mi TV veier 21,45 kg. Sony KD-55XF7596 mye lettere - bare 17,4 kg.

Rammen er overraskende tynn, nesten usynlig (bortsett fra bunnbåndet). Derfor, når det gjelder design, vinner Xiaomi over konkurrenter som ennå ikke kan oppnå slike ultratynne rammer. For veggmontering må VESA standard 400x250 mm brukes.

Kontakter

Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro

Sett med kontakter er ganske standard: AV, komponent, 3 HDMI, 2 USB, Ethernet, koaksial utgang. Det er Bluetooth og Wi-Fi. Philips 65PUS6412 har ikke AV, men den har 4 HDMI og WiDi, og Sony har ikke komponentkontakt, men har 4 HDMI, 3 USB og Miracast.

Lyd

Lyd

TV-ens lydkraft er svak. Den er utstyrt med to 8W høyttalere. Derfor må fans av kraftig lyd koble til akustikk. Philips og Sony har 10W høyttalere. Dolby Digital- og DTS-dekodere gir lyden dybde og romslighet, noe som gjør den så realistisk som mulig. Når du bytter kanal, skjer volumutjevning automatisk (AVL).

Funksjoner

Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro

Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro er utstyrt med Smart TV, som gir tilgang til online kinoer, app store og andre muligheter. Som alle Xiaomi har den PatchWall - en endeløs vegg med innhold: nye filmer, anbefalinger i henhold til brukerinnstillinger, TV-kanaler.Det spesielle ved visning er muligheten til å først velge en film, og deretter utnevne en innholdsleverandør fra den foreslåtte listen.

Hovedmenyen inneholder utvalgt innhold, filmer som ikke følges med og betalte apper. Xiaomi tilbyr også et gratis halvårsabonnement på de mest populære kinoene. TV-en kan kobles til et nettverk med hjemmeenheter, vise innhold på en stor skjerm fra en smarttelefon eller PC.

Fordelene med modellen er en 4-kjerneprosessor og 16 GB internminne. TV-en leser filer i nesten hvilket som helst format fra tredjepartsmedier. Fjernkontrollen er utstyrt med en knapp for stemmestyring, som ifølge anmeldelser fungerer riktig. Men av en eller annen grunn er ikke stemmekontroll i PatchWall. Et sett med ord for søk må gjøres med knapper, noe som er helt upraktisk.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • Original design, veldig tynne rammer.
  • Bildet er lyst, detaljene er utmerket, fargene gjengis riktig.
  • Ergonomisk fjernkontroll, stemmestyring.
  • Praktisk Smart TV med personlige anbefalinger.
  • Akseptabel kostnad.

Ulemper:

  • Lyden er svak.
  • I dynamiske scener er det stier, rykk.
  • Byggekvaliteten reiser tvil blant noen brukere, det er hull mellom rammen og matrisen.
  • Ben er ikke troverdige.

konklusjoner

Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro koster 55 000 rubler, noe som er ganske berettiget for en TV på 65 diagonalt med 4K. Det mister noe for konkurrentene: Sony KD-55XF7596 for 60000 rubler med et feilfritt lyst bilde og utmerket lyd og Philips 65PUS6412 for 66 500 rubler med bakgrunnsbelysning av merke. Men generelt gir Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro et anstendig kontrastbilde og har en utmerket Smart TV med et stort utvalg av innhold.

3844 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner