hjem Anmeldelser Gjennomgang av TV Xiaomi Mi TV 4S 55

Gjennomgang av TV Xiaomi Mi TV 4S 55

Xiaomi Mi TV 4S 55 er en kinesisk TV som har noe å overraske brukeren med. I tillegg til PatchWall-grensesnittet som er kjent for selskapets TV-er, som fullt ut tilpasser utstyret til eieren, slår det øyet med sin utsøkte design. Kroppen er 80 prosent metall, den tynneste rammen er laget av et enkelt stykke aluminium, og tykkelsen er omtrent 8 cm. Den spiller 4K-video. Pris - 40 tusen rubler. Til sammenligning: LG 55SK8100, som tilhører midtprissegmentet til merket, koster 58 tusen. Det er sant at tilbud fra flere merker er enda billigere. Philips tilbyr sin modell 55PUS6262 for 38 tusen. Jeg sammenlignet disse modellene for å finne ut hvor konkurransedyktig denne Xiaomi-modellen er.

Denne modellen deltar i vurdering av de beste Smart TV-TVene.

Skjerm

Xiaomi Mi TV 4S 55

TV-en er utstyrt med en 55-tommers VA-matrise. Oppløsning - 3840 × 2160 piksler. HDR-standard støttes. Oppdateringsfrekvensen er 60 Hz. Visningsvinkler - 178 grader. Bakgrunnsbelysning - Direct-Lit, som vanligvis bare brukes i toppmodeller. Funksjon - innebygd øyebeskyttelsesmodus. Alt dette gir suveren bildekvalitet med perfekte svarte uten bluss på sidene. Den eneste ulempen er matrisens dårlige antireflekterende belegg.

Men begge konkurrentene har fordeler ved å bruke bildeforbedringsteknologier, inkludert deres egne. Philips 55PUS6262 har Ambilight og LG 55SK8100 bruker Nano Cell-teknologi. Det er umulig å objektivt bestemme TV-en som gir det beste bildet. Den gjennomsnittlige brukeren vil ikke føle en signifikant forskjell. Det kan bli lagt merke til etter nøye målinger og bildeanalyse med profesjonelt utstyr.

Utseende

Xiaomi Mi TV 4S 55

Kroppen er hovedsakelig laget av metall, bakdekselet forblir plastisk. De medfølgende metallbena er også metall med sklisikre gummiputer. Brukere klager over ustabilitet og anbefaler for pålitelighet å henge TV-en på veggen ved hjelp av et VESA-brakett 300 × 300 mm. Konkurrentene er identiske i design, men har mer pålitelige massive stativer. Ha LG 55SK8100 det har blitt et høydepunkt i designet, siden det er laget i en halvcirkel.

Kontakter

Xiaomi Mi TV 4S 55

Xiaomi Mi TV 4S 55 har følgende kontakter: antenne, 3 HDMI, 3USB, komposittvideoinngang, digital optisk lydutgang, hodetelefonutgang, LAN, CI-spor. Innebygde adaptere Wi-Fi, Bluetooth. Det er ingen spørsmål angående tilgjengeligheten av relevante grensesnitt. Enda mer, i motsetning til Mi TV 4C 50, er den også utstyrt med innebygde DVB-T2, DVB-C tunere.

Lyd

Xiaomi Mi TV 4S 55

2 høyttalere på 10 watt er ansvarlige for lyden. Dolby-lyd og DTS støttes. Lydkvaliteten overlater mye å være ønsket, høye og midterste frekvenser råder, det er praktisk talt ingen nedturer. Når volumet økes, resonnerer TV-skapet. Når det gjelder lydkvalitet, vinner konkurrentene tydelig.

Funksjoner

Xiaomi Mi TV 4S 55

Funksjonaliteten til modellen er kjent, i tråd med brukertrender. Smart TV med Cortex-A53x4-prosessor, 1,8 GHz, Mali-450 GPU. 2 GB DDR4 RAM og 8 GB Flash. Slik teknisk fylling åpner helt døren til multimedieteknologiens verden. TV-en kan håndtere 4K-video selv når den vises online. Det er vanlige funksjoner: elektronisk guide, foreldrekontroll, av-timer, videoopptak (inkludert timer), Chromecast, men høydepunktet er PatchWall-grensesnittet. Den kjører på full Android TV 9.0. Den smarte Xiaomi Mi TV 4S 55 vil identifisere hva du er interessert i og tilby massevis av nyttig innhold.For en nybegynnerbruker kan dette alternativet virke påtrengende, men av alle de forskjellige anbefalingene vil det være et minimum av noe unødvendig eller uinteressant. Ulempen med selskapets merkeskall er mangelen på tilgang til Google Play. Programmer kan installeres fra eksterne medier.

TV-kontroll er enkel - det er en fjernkontroll med bare 12 knapper. Dette er uvanlig, men praktisk. Kontroll fra smarttelefon og talekommandoer er tilgjengelig.

Når det gjelder funksjonalitet, er Xiaomi ikke dårligere enn konkurrentene.

fordeler

 • Bakbelysning Direkte-belyst;
 • øyevernmodus;
 • høykvalitets kroppsmaterialer;
 • Android TV 9.0;
 • PatchWall-grensesnitt
 • praktisk, lett liten fjernkontroll;
 • kontroll fra en smarttelefon eller stemme.

ulemper

 • Svakt antireflekterende belegg av matrisen;
 • gjennomsnittlig lydkvalitet;
 • mangel på Google Play;
 • ustabile ben;
 • systemet henger når du prøver å hoppe over en video i HD.

konklusjoner

Xiaomi Mi TV 4S 55 er bra, rettferdiggjør sin pris fullt ut. Du kan finne feil med mindre feil i monteringen i lang tid, blending på skjermen når den er installert overfor en lyskilde, ikke lyd av høy kvalitet og andre bagateller, men gitt økonomien er alt dette tilgivelig. Hvis du er klar til å betale flere ganger mer, er det bedre å ta en topp-TV fra et kjent merke. Men hvis budsjettet er begrenset til 50 tusen, er Xiaomi Mi TV 4S 55 en av de beste tilbudene på markedet. Du kan spare et par tusen rubler og kjøpe Philips 55PUS6262... En av manglene sammenlignet med Xiaomi er webOS-operativsystemet. Men lyd- og bildekvaliteten vil bli enda litt bedre.

1292 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner