hjem Anmeldelser Gjennomgang av TV Xiaomi Mi TV 4S 43

Gjennomgang av TV Xiaomi Mi TV 4S 43

Xiaomi Mi TV 4S 43 - 2018 modell. Det er et av de rimeligste 4K-merkene med støtte for eksterne applikasjoner. Men på grunn av den lave prisen, bør du ikke forvente mirakler fra bildekvaliteten. Jeg analyserte egenskapene, gjennomgikk testresultatene til modellen, sammenlignet den med budsjett-TVer fra andre merker og jobbet gjennom kundeanmeldelser. Jeg har samlet alt dette i en gjennomgang, som jeg foreslår å studere og bli kjent med funksjonene til Xiaomi.

Denne modellen deltar i vurdering av de beste Smart TV-TVene og i Beste 4K UHD TV-er.

Skjerm

Xiaomi Mi TV 4S 43

Diagonal - 42,5 ″ (108 cm), oppløsning - 3840 × 2160. Støtter 4K UHD, HDR. TFT IPS-matrisen gir fargegjengivelse av høy kvalitet, gir en dyp svart tone, brede synsvinkler.

Lysstyrke - 220 cd / m22... I følge denne indikatoren henger TV-en etter Thomson T43USM5200 og Philips 43PUS6503 (350-360 cd / m22). Lysstyrken er definitivt ikke nok, selv om skjermkvaliteten avhenger av videokilden. Skjermen er blank. Det er veldig reflekterende. Sett fra en vinkel er overflaten nesten speilaktig. Dette bør tas i betraktning når du bestemmer hvor TV-en skal installeres, slik at solstrålene ikke faller på skjermen.

Kontrasten er middelmådig - 1200: 1. Pikselens responstid er 8 ms. Dette er allerede nok for spill. Men Thomsons svar på 6,5 ms er mye bedre i denne forbindelse.

Rammeoppdateringsfrekvensen er 50Hz, akkurat som konkurrentene. Dette er en typisk indikator som gir akseptable jevne bildefrekvenser når du viser handlingsscener. Men Philips har en 900Hz bildeytelsesindeks, og Thomson har 1000Hz. Disse TV-ene er jevnere, uten å rive eller rykke når du ser på for eksempel en sportskamp eller action-scener, noe Xiaomi ikke gjør.

LED-lampene for bakgrunnsbelysningen til Xiaomi Mi TV 4S 43 er plassert bak skjermen og er jevnt plassert over hele overflaten. På grunn av dette har ikke TV-en en tynn nok kropp, men bakgrunnsbelysningen er den mest ensartede, utseendet på sidefakkel er ekskludert, eller du kan redusere lysstyrken når du ser på med en avvik fra sentrum.

Utseende

Xiaomi Mi TV 4S 43

Dimensjoner - 964 × 606 × 233 mm (med stativ), tynn aluminiumsramme. Hun ser pålitelig og vakker ut. Men rammen er ikke monolitisk, matrisen inni er litt løs. For veggmontering er det en montering - VESA standard 400 × 225 mm.

TV-en veier 7,6 kg. Stativet er representert med to ben. De gir ikke mye selvtillit, de er veldig lette - bare 0,1 kg.

Kontakter

Xiaomi Mi TV 4S 43

Xiaomi Mi TV 4S 43 har et tilstrekkelig antall kontakter: AV, komponent, 2 HDMI, 2 USB, Ethernet, koaksial utgang, hodetelefoner og CI-grensesnitt. Det er Bluetooth, Wi-Fi. Thomson og Philips har hver HDMI og Miracast hver.

Lyd

Xiaomi Mi TV 4S 43

På bunnen av TV-en er det to 6W-høyttalere som ligger i stor avstand fra hverandre. Lyden er romslig, men det er ikke nok bass. Volumet er ikke veldig høyt, men det er nok til å se filmer eller programmer. Til sammenligning: Thomson har to 8W høyttalere, Philips - 10W hver. Dolby Digital, DTS-dekodere gir lyden realisme og stor dybde.

Funksjoner

Xiaomi Mi TV 4S 43

Smart TV på Android gir tilgang til forskjellige applikasjoner og innhold. Hovedmenyen tilbyr omtalt innhold, usynlige filmer og nedlastede betalte apper.

PatchWall er en funksjon av Xiaomi TV-er. Det er en vegg av innhold som ikke ender der. Her er nye filmer, anbefalinger fra populære filmer, TV-kanaler (visning via Wi-Fi). Innhold leveres av strømmetjenester og online kinoer.I dette tilfellet velger brukeren først en film, og bestemmer deretter innholdsleverandøren i listen. Filmanbefalinger blir tilpasset over tid basert på brukerpreferanser. I PatchWall-søket kan du søke etter filmer etter skuespillernavn. Ulempen med å søke er å ringe med knapper på fjernkontrollen, noe som er veldig upraktisk (av en eller annen grunn fungerer stemmesøk ikke her).

Google Assistant er en stemmebasert søkeassistent. Det fungerer riktig. Xiaomi TV-er tilbyr seks måneders abonnement på flere populære kinoer: Megogo, ivi.ru, 24chasaTV osv. Og Google Play har et stort sett med applikasjoner.

Har 8 GB internminne. Spiller de fleste formater: MP3, WMA, MPEG4, HEVC, MKV, JPEG. Til sammenligning: Thomson T43USM5200 leser ikke WMA.

Chromecast-teknologi viser filer fra en datamaskin eller smarttelefon på en stor skjerm. Det er mulig å styre fra en smarttelefon via "Mi Remote".

Fjernkontrollen er liten, moderne og funksjonell. Har bare noen få knapper, men hver er påkrevd. Den inneholder ikke knapper for innstillinger eller avslutning av spesifikke menyer eller applikasjoner. Men de kan enkelt nås via hovedmenyen, PatchWall, eller ved hjelp av assistenten. Fjernkontrollen trenger ikke å rettes direkte mot TV-en, siden den fungerer via Bluetooth.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • veldig praktisk Android TV, klar meny, enkelt innholdssøk;
  • høykvalitets talesøk;
  • ergonomisk Bluetooth-fjernkontroll. Smarttelefonkontroll;
  • lave kostnader for en 4K TV.

Ulemper:

  • ikke veldig høykvalitets montering;
  • middelmådig lyd;
  • ikke den beste bildekvaliteten. Det taper merkbart for konkurrentene i lysstyrke, glatt bevegelse. Ifølge vurderinger er fargene unaturlige, svart er grunt, nær mørkeblått;
  • det er høydepunkter på sidene av matrisen;
  • ifølge anmeldelser er bena "spinkel". Veggmonteringsbraketten må kjøpes i klar størrelse, siden hullene på TV-en er forskjøvet nedover, slik at universalbraketten vil stikke ut.

konklusjoner

Prisen på Xiaomi Mi TV 4S 43 er bare 25 tusen rubler. TV-en viser innhold av 4K-kvalitet godt, men er dårligere enn konkurrentene når det gjelder lysstyrke og fargegjengivelse: Thomson T43USM5200 for 24 tusen rubler og Philips 43PUS6503 for 30 tusen. Det taper mye når du viser dynamiske scener, tillater ikke å oppnå utmerket glatthet. Har en stille middelmådig lyd (ingen bass). Men Android TV gir store muligheter, den har et tydelig grensesnitt, en enkel meny. En stemmeassistent, en liten fjernkontroll med et minimum av knapper og en smarttelefonapp gjør det enkelt å betjene.

8434 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner