hjem Anmeldelser TCL LED40D3000 TV anmeldelse

TCL LED40D3000 TV anmeldelse

TCL LED40D3000 TV er en 2018-nyhet fra den kinesiske produsenten, samlet i Russland. Det tilhører ikke kategorien "smarte" enheter, det vil si at det ikke er noen Smart TV-funksjon som åpner alle mulighetene på Internett. Men for 16 tusen rubler får brukeren en 40-tommers diagonal, høy Full HD-oppløsning og grunnleggende funksjonalitet. Les mer om modellen i gjennomgangen.

Denne modellen deltar i rangering av de beste 40-tommers TV-ene.

Skjerm

TCL LED40D3000

Diagonal - 40 tommer (102 cm). Skjermformatet er standard - 16: 9. Modellen har LED-bakgrunnsbelysning. LED-lampene er plassert på sidene, så lett bakgrunnsbelysning er mulig. Betraktningsvinkelen er 178 grader. Skjermoppløsning - 1080p Full HD. Bildet er ganske klart og detaljert. Fargegjengivelsen er dyp, alle farger - fra svart til hvitt - vises riktig, uten halvtoner. Pikselens responstid er 8,5 ms, oppdateringsfrekvensen er 60 Hz. Derfor blir dynamiske scener sett godt på, det er ingen uskarpe områder i rammen.

Brukeren kan justere bildekvaliteten selv. Menyen er intuitiv. I den kan du velge ønsket lysstyrke, kontrast og andre parametere.

Utseende

TCL LED40D3000

TCL LED40D3000 har en enkel og lakonisk design som vil utfylle ethvert interiør på en harmonisk måte. Kroppen er laget i svart og har en blank overflate. Rammene er tynne nok, slik at de ikke distraherer oppmerksomheten fra det som skjer på TV-skjermen. Pakken inkluderer et stativ på to ben. Kan monteres på veggen. Monteringsstandard - VESA 100 × 100 mm. TV-vekt - 6 kg.

Kontakter

TCL LED40D3000

TV-en inkluderer:

 • AV-inngang;
 • komponent;
 • HDMI (2 stk.);
 • USB (1 stk.);
 • hodetelefonkontakt (3,5 mm).

Dette antallet kontakter er kanskje ikke nok. Spesielt for å koble ekstra enheter til TV-en eller bruke den som skjerm. Se på TV-en nærmere BBK 40LEX-5056 / FT2C fra samme prissegment. Den har 3 HDMI og 2 USB.

Lyd

TCL LED40D3000

Høyttalersystemet er implementert med to høyttalere, hver med en effekt på 8 watt. Den totale lydeffekten er 16 watt. Hvis lydkvaliteten er prioritert, må du ta hensyn til HARPER 40F660TS TV. Til en budsjettpris når lydeffekten 20 watt.

Lavfrekvenser mangler når du ser på - dette er et problem som er vanlig for alle 40-tommers TV-er. For å skape surroundlyd brukes spesiell signalbehandling. På grunn av dette er betrakteren helt nedsenket i det som skjer på skjermen.

Funksjoner

TCL LED40D3000

Begrenset funksjonalitet. To standardfunksjoner er tilgjengelige for brukeren - sovetid og barnevern. Tidsuret lar deg stille tiden etter at TV-en automatisk skal gå i dvale. Barnesikringen er designet for å låse kontrollene på TV-en.

Hvis det ikke er nok, sjekk ut TV-en din BBK 40LEX-5056 / FT2C... Den har en Smart TV-funksjon som gjør TVen til nesten en fullverdig datamaskin. Brukeren kan få tilgang til filmer og videoer, se dem online, applikasjoner og spill. Prisen er 16 250 rubler, det vil si at modellene er i samme prissegment.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • bilde av høy kvalitet;
 • nøyaktig og dyp fargegjengivelse;
 • brede bildeinnstillinger;
 • praktisk kontrollpanel;
 • rask respons.

Ulemper:

 • minimum sett med kontakter;
 • begrenset funksjonalitet.

Når det gjelder pris / kvalitet / egenskaper, kan TCL LED40D3000 TV kalles vellykket. Den tilhører budsjettområdet i markedet og fungerer bra.Egenskapene som er angitt av produsenten samsvarer med virkeligheten. En betydelig ulempe er begrenset funksjonalitet på grunn av mangel på Smart-TV. Vær oppmerksom på TV-en hvis denne funksjonen er prioritert BBK 40LEX-5056 / FT2C fra samme prissegment. TCL LED40D3000 er en god TV for å se på videoinnhold. Bildet gleder seg med klarhet, detalj, nøyaktig og dyp fargegjengivelse. Lyden er 16 watt. For ikke å koble til et ekstra høyttalersystem, er det bedre å ta det HARPER 40F660TS, som har en renere og kraftigere lyd (20 W).

1501 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner