hjem Anmeldelser TCL L65P6US TV anmeldelse

TCL L65P6US TV anmeldelse

TCL L65P6US er seniormodellen i P6-serien til den kinesiske produsenten. 65-tommers diagonalen er ikke veldig populær, men jeg bestemte meg for å fortelle deg om denne TV-en, fordi alle andre representanter for linjen har nesten de samme egenskapene. Pris - 58 tusen rubler. Mer eller mindre nær ham bortsett fra det Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro... Alle andre TV-er av populære merker med en slik diagonal vil koste flere ganger mer. I mellomtiden er TCL allerede en av de tre beste salgslederne i verden og er i ferd med å bryte inn i de 5 mest populære merkene i Russland. For dette satte de til og med opp sin egen produksjon i Kaliningrad.

Denne modellen deltar i rangering av de beste Smart TV-TVene.

Skjerm

TCL L65P6US

65-tommers sensor med 4K-oppløsning og HDR-støtte. Lysstyrke - 320 cd / m22, kontrastforhold - 4.000: 1. Med en så stor diagonal kan kvaliteten på bildet settes spørsmålstegn ved, men takket være MICRO DIMMING-teknologien er bildet anstendig, fargegjengivelsen er utmerket, det svarte er nesten perfekt, det er ingen gjenskinn på skjermen, visningsvinklene er store.

Avhengig av butikk kan modellen være litt billigere eller litt dyrere. Bildet ser mer saftig ut på grunn av bruken av FRC-teknologi.

Utseende

TCL L65P6US

TCL L65P6US - nesten rammeløs TV, laget i sølvfarge. Rammematerialet er metall, det er en av / på-knapp på bunnkanten som ikke passer på rammen og delvis går ned - en uvanlig løsning. Det er ikke flere knapper på saken. Høyttalerdiffusorene er skjult bak skjermen, rettet nedover. Settet inneholder to avtagbare metallben, det er mulig å montere det på veggen (det er en VESA 400 × 200 brakett). På baksiden har TVen et plasthus som teknologiske kontakter er plassert på: strømkontakten er plassert til venstre, og alle innganger / utganger for tilkobling av eksterne enheter er til høyre.

Kontakter

TCL L65P6US

TV-en er utstyrt med alle moderne kontakter: antenneinngang for analog, digital og satellitt-TV, 2 USB, 3 HDMI, LAN, komposittinngang, mini-jack (3,5 mm) for hodetelefoner, optisk lydutgang, CI-spor. Støttet trådløs teknologi Wi-Fi, Bluetooth. Du kan finne feil og si at 2 USB, med tanke på muligheten for å koble til mus og tastatur, ikke er nok, men for 58 tusen kan han bli tilgitt for denne lille ulempen. Ha Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro USB-porter er også 2, som mange dyrere TV-er.

Lyd

TCL L65P6US

Standardakustikken, som består av to høyttalere på 8 watt, er ansvarlig for lyden. Dolby Digital støttes. Lyd er ikke det sterkeste punktet i denne TV-en. Det er anstendig, voluminøst, selv med gode nedturer, men gitt den store diagonalen, som ofte kjøpes for å arrangere en hjemmekino, er det nødvendig å tenke på ekstern akustikk.

Hvis snakk om Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro, så er den også utstyrt med 16-watts akustikk med et hint om at når man kjøper en TV med en slik diagonal, er det fortsatt behov for ekstern akustikk.

Funksjoner

TCL L65P6US

Når du snakker om funksjonene til TCL L65P6US, bør du umiddelbart merke deg de utmerkede innebygde DVB-T-, DVB-C-, DVB-S2-, DVB-T2-tunerne. Ha Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro det er bare DVB-T, du må kjøpe utstyr for å se på kanaler i digital satellitt-TV. Her vinner TCL L65P6US.

Smart TV kjører på operativsystemet LINUX. Selvfølgelig føles det som om det ikke er Android, men i det hele tatt er alt anstendig, det fungerer smart, uten betydelige forsinkelser. Grensesnittet er akseptabelt, settet med forhåndsinstallerte applikasjoner er anstendig - i prinsippet er alt du trenger der. Har sin egen App Store.Standard mediespiller spiller alle formater. Nettleseren er heller ikke dårlig, det er hyggelig å bruke den. Det er DLNA, Time Shift, EPG-funksjoner, sove- og av / på-tidtakere, tekst-TV, foreldrekontroll.

Kontroll av TV-funksjoner - praktisk, funksjonell fjernkontroll eller fra en smarttelefon. Det er ingen stemmekontroll.

fordeler

 • Stor diagonal - 65 tommer;
 • matriseoppløsning - UHD;
 • rimelig pris;
 • rammeløs skjerm;
 • tilstedeværelsen av innebygde tunere for alle TV-kringkastingsformater;
 • muligheten til å kontrollere fra en smarttelefon;
 • innebygd App Store;
 • praktisk fjernkontroll.

ulemper

 • ganske svak innebygd akustikk;
 • 2 USB-kontakter;
 • slår på lenge;
 • grensesnitt for videospiller;
 • kontaktene er ubeleilig plassert når TV-en plasseres på veggen.

konklusjoner

For en pris på mindre enn 60 tusen rubler er denne 65-tommers TV til og med for god. Høykvalitetsbilde, innebygde tunere, trådløs teknologi, Smart TV verdig. Du kan bare finne feil med lydkvaliteten, men problemet løses ved å koble til ekstern akustikk.

Xiaomi Mi TV 4S 65 Pro er heller ikke dårlig på sin egen måte, men det er mer sannsynlig ment for multimediainnhold, det er ingen innebygde tunere, men det fungerer på grunnlag av en fullverdig Android TV.

Likevel tror jeg TCL L65P6US er mer allsidig: du kan se på TV på den, og den har gode multimediefunksjoner. Derfor, til omtrent samme pris, ville jeg ta det, selv om jeg vanligvis stemmer med begge hender på Android TV. Hvis du er en fan av dette operativsystemet og ikke vil bytte til et annet, vil Xiaomi Mi TV 4S 65 være et godt valg.

917 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner