hjem Anmeldelser TCL L65P65US TV anmeldelse

TCL L65P65US TV anmeldelse

Etter å ha sett mye budsjett og dyre TV-er med stor diagonal, var TCL L65P65US mitt valg. Denne interessante modellen med Smart TV-funksjon og 4K-oppløsning er litt dyrere enn budsjettutstyr fra BBK og Erisson. For en diagonal på 65 tommer betaler du 50.600 rubler, men kan utstyr til en slik pris takle avspilling av videoer, spill av høy kvalitet, eller er det fortsatt bedre å betale for mye og kjøpe en modell av et kjent merke til en høyere pris?

Denne modellen deltar i vurdering av de beste TV-ene og i vurdering av de beste TV-ene 58-65 tommer.

Skjerm

TCL L65P65US
TCL L65P65US - LCD-TV med LED-bakgrunnsbelysning. Skjermdiagonal - 64,5 tommer. Det er praktisk å spille på en slik skjerm, se filmer og TV-serier, root for ditt favorittfotballag. Oppløsning - UltraHD (3840 × 2160 piksler). HDR og Micro Dimming-teknologier brukes til å forbedre bildekvaliteten. HDR-funksjonen gjør bildet mer balansert: lyse deler blir mørkere og mørke deler lyser opp. Med Micro Dimming er situasjonen lik, bare kontrasten mellom hvitt og svart økes. Pixel responstid - 8 ms. Lysstyrken er 300 cd / m22, kontrast -5000: 1. Ingen gjenskinn, døde piksler, som i budsjettet Erisson 65ULEA99T2 Smartder produsenten tillater opptil tre døde piksler.

Utseende

TCL L65P65US
Langs kantene på karosseriet er det en tynn svart plastramme, som gjør den skjør i utseende. Bakpanelet har kontakter. Ben på kantene av saken lar den stå stødig, ikke å vakle. Inkluderer VESA-feste 400 × 200 mm. Dimensjoner - 1468 × 845 × 77 mm. Det krever en forsiktig holdning, det er verdt å stikke beskyttelse.

Kontakter

TCL L65P65US
Utgangssettet er stort: ​​to HDMI, en USB, kompositt, hodetelefon, Cl +, S, Ethernet. Eventuelle eksterne enheter er godt koblet til modellen, det er ingen feil. Men flere USB- og HDMI-utganger kan gjøres. LG har slike problemer. Seriene 60UK6200 det er ingen analog lydutgang, noe som gjør det vanskelig å koble til eldre musikksentre. Og på TV-en Erisson 65ULEA99T2 Smart det er problemer med å koble til eksterne enheter.

Lyd

TCL L65P65US
Akustisk system - to innebygde høyttalere med en total effekt på 16 W. Fin lyd holder frekvensene bra, selv de laveste. Ekstra akustikk er ikke nødvendig. I billigere eksempler med en slik deklarert kraft, er lyden veldig stille, du må kjøpe flere høyttalere.

Funksjoner

TCL L65P65US

TCL L65P65US har et Linux-operativsystem med innebygd 8 GB minne, som fungerer ekstremt raskt, og gjør at TV-en kan kalles Smart TV. Billigere teknologi på Android-plattformen har nesten ingen Smart TV-funksjon. Med en innebygd Wi-Fi-modul kan du se alt innhold fra Internett, bruke lisensierte YouTube-, Netflix-applikasjoner. TCL har et proprietært T-cast-program som streamer bilder, videoer, musikk til TV fra en smarttelefon. Du kan også bruke smarttelefonen som fjernkontroll. Settet leveres med en fjernkontroll, men det er stort og upraktisk. Det er et alternativ å ta opp video til en USB-stasjon. En annen hendig funksjon er foreldrekontroll eller barnesikring. En av de verdifulle TV-funksjonene er timeshift (TimeShift kalles også time shift). Når du ser på en TV-kanal, lar den deg pause live TV og gå tilbake til visning fra samme sted senere. Mange likte DLNA (Digital Living Network Alliance) -teknologi, som gjør at kompatible enheter kan overføre og motta forskjellig medieinnhold (bilder, musikk, video) over hjemmenettverket, samt vise det i sanntid.Med andre ord forenes det i et enkelt digitalt nettverk - hjemme-datamaskiner, mobiltelefoner, bærbare datamaskiner og forbrukerelektronikk.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • stor diagonal;
 • fornuftig pris;
 • kvikk operativsystem Linux;
 • Smart TV fungerer bra;
 • HDR og Micro Dimming teknologier;
 • T-cast app;
 • høyoppløselig UltraHD;
 • lyden er av høy kvalitet, trenger ikke forbedres av ekstra akustikk.
 • Timeshift;
 • DNLA-standard.

Ulemper:

 • stor ubeleilig fjernkontroll;
 • mangel på kontakter.

konklusjoner

Hvis, i tillegg til et vakkert bilde, annen funksjonalitet er viktig (spill på en konsoll med god bildefrekvens, ingen bildeforsinkelse, å se filmer i HD eller TV-show fra Internett), er TCL 65P65US et godt valg. Modellen er litt dyrere enn budsjett-TV-er. Erisson 65ULEA99T2 Smart billigere med 7000 rubler, men taper i funksjonalitet og lyd. Hvis 7 tusen er et stort beløp for deg, er det bedre å ta hensyn til LG 60UK6200 med en diagonal på 60 tommer. Prisen er omtrent den samme som Erisson, og når det gjelder funksjonalitet, er den ikke dårligere enn TCL, bortsett fra i diagonaldiameteren.

1393 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner