hjem Anmeldelser Sony KDL-32WD603 TV anmeldelse

Sony KDL-32WD603 TV anmeldelse

Sony KDL-32WD603 er en budsjett-TV av et kjent merke, utgitt i 2016. For sitt prissegment har den god fargegjengivelse, normal signalforsinkelseshastighet, Smart TV. Men den vil ikke kunne behage med høy kontrast og lysstyrke, og Smart er ikke veldig funksjonell, den har en rekke ulemper. Nyttig informasjon om Sony KDL-32WD603 kan fås fra min anmeldelse, som er samlet med tanke på testresultater og kundeanmeldelser. Jeg sammenlignet ytelsen med andre Sony-modeller i dette prissegmentet. Dette vil hjelpe deg med å forstå funksjonene, fordelene og ulempene og gjøre det beste valget for deg selv.

Denne modellen deltar i beste Sony TV-er.

Skjerm

Sony KDL-32WD603

TV med en diagonal på 31,5 "(80 cm) og en oppløsning på 1366 × 768, som gir 720p HD-format. Den lave oppløsningen er skuffende. Selv om Sony KDL-32WD756 2016-utgivelsen med en lignende diagonal gir allerede 1080p Full HD-oppløsning.

Lysstyrken målt under testingen var 226 cd / m22: Bildet vil ikke være lyst nok i sterkt lys. Fargespekter - 2.1, fargetemperatur - 6500, fargedekning - 99% av standarden. Dette er gode standardberegninger. Men fargegjengivelsen er middelmådig. Reproduksjonsfeilen gjelder noen individuelle farger (for det meste gule fargetoner), men dette er ikke særlig merkbart når man ser på det.

Kontrastforholdet tilsvarer prissegmentet - 1200: 1. Men hvis du senker lysstyrken til 100 cd / m22, så øker kontrasten til 3000: 1, noe som definitivt er bedre. Visningsvinkel - 178 °. Bildet er moderat skarpt sett fra en høy vinkel, men svart ser gråaktig ut.

TFT IPS-matrise, 50 Hz oppdateringsfrekvensindeks er en standardindikator for de fleste TV-er. I dynamiske scener er bevegelsen ikke veldig jevn, det er rykninger, tårer. Selv Motionflow XR 200 Hz-teknologi hjelper ikke med å glatte dem ut.

Direkte bakgrunnsbelysning - Lysdioder er jevnt fordelt bak matrisen. Dette sparer bluss på sidene og er mer effektivt for å vise mørke scener. Til sammenligning: KDL-32WD756 har bakgrunnsbelysning på sidene av matrisen (Edge LED) - dette er dens største ulempe.

Utseende

Sony KDL-32WD603

Designet på TV-en er ganske middelmådig: flatskjerm, bred ramme (1,5 cm), som ser for stor ut for en TV med en slik diagonal. Den veier 49 kg og måler 735 × 446 × 66 mm.

Et buet metallstativ i form av en omvendt pyramide gir glød til designet. Stativet veier 0,3 kg og er 17 cm dypt, slik at du kan installere TV-en selv på et lite skap eller hylle. Det er hul inni, så du kan legge ledninger der.

Kontakter

Sony KDL-32WD603

TV-en har et tilstrekkelig antall kontakter for antenne, lyd (hodetelefoner), Ethernet, Wi-Fi, Miracast. Det er en SCART-utgang for tilkobling av enheter, 2 HDMI og USB. Til sammenligning: Sony KDL-40RE353 utstyrt med bare en USB-port, ingen SCART (AV- og komponentinnganger).

Plasseringen av havnene er noe kaotisk. Nesten alle "ser" på veggen. Det er en HDMI, både USB og en hodetelefonkontakt. Antennetilkobling er gitt nedenfra, og CI-moduler med et dekodingskort - ovenfra.

Lyd

Sony KDL-32WD603

Lyd leveres av to 5W høyttalere, som de billigste Sony TV-ene. Dolby Digital- og DTS-dekodere er gitt for å gi lyd dimensjon og realisme.

Funksjoner

Sony KDL-32WD603

TV-en har en digital tuner, Smart TV, Wi-Fi-modul, som en dyrere modell Sony KDL-32WD756... Men har Sony KDL-40RE353 Smart TV-nr.

Smart TV starter raskt, men funksjonaliteten er begrenset. Det er få applikasjoner, men det er ingen butikk for nedlasting av nye. Nettleseren lastes sakte inn, du må bruke den med tålmodighet. Wi-Fi er raskt og spiller godt av videoer av lav kvalitet. Men du kan ikke koble til fra en smarttelefon via Direct.

Blant funksjonene til Sony KDL-32WD603, kaller produsenten innspilling til en USB-flash-stasjon. Men de er ikke alltid lesbare første gang. Åpner MP3-, WMA-, MPEG4-, Xvid-, DivX-, MKV-, JPEG-filer, noe som er ganske nok. Til sammenligning: Sony KDL-40RE353 med en større diagonal gjengir ikke DivX. Under testing ble det funnet at TV-en ikke støtter noen formater: WMV, TS, FLV, RMVB. Filer i MKV og AVI åpnet også delvis ikke.

Det er en tuner for tilkobling av digital bakkesending og kabelsending. Støtter TV-standarder PAL, SECAM, NTSC.

Generelt er funksjonaliteten til TVen normal, selv om grensesnittet er noe utdatert. For å velge innstillingene, må du utføre flere handlinger. Ikonene er uvanlige og vanskelig å navigere.

Fjernkontrollens ergonomi er utilfredsstillende. Den er veldig lang, det er vanskelig å nå noen knapper. Fjernkontrollen er en vanlig trykknapp, det er vanskelig å skrive tekster på den. Det er flere kontrollknapper på kroppen: volum, kanalbytte, signalvalg.

Fordeler og ulemper

Sony KDL-32WD603

Fordeler:

 • pålitelig stivt stativ;
 • praktiske festemidler, standard veggfester;
 • klart nok bilde. Bildet er rolig med en hvilken som helst lysstyrke, ingen flimring;
 • god lyd;
 • utmerkede synsvinkler;
 • lavt energiforbruk.

Ulemper:

 • det er et gap mellom rammen og skjermen;
 • kompleks ledelse;
 • oppløsningen er bare HD, men for TV-er med en liten diagonal er forskjellen med Full HD fortsatt ikke særlig merkbar;
 • applikasjoner på Smart TV er ikke veldig interessante, de bremser;
 • den oppdateres ved oppstart, det tar noen minutter å vente (etter programvareoppdatering);
 • nedlasting av applikasjoner fra eksterne enheter er ikke mulig;
 • den gamle stilen fjernkontrollen er stor, ikke veldig behagelig. Den har ikke en knapp for raskt å endre størrelsesforholdet;
 • mus og tastatur er ikke tilkoblet (oppdages ikke av USB).

Kjennelse

Sony KDL-32WD603

Prisen på Sony KDL-32WD603 er 24 tusen rubler. Sammenfattende kan vi konkludere med at TV-en ser ut til å være ganske anstendig for sin prisklasse. Det gir et bilde av høy kvalitet, men ikke i Full HD, som modellen Sony KDL-32WD756, som vil koste 7 tusen rubler mer. Separat vil jeg legge merke til den lave arbeidshastigheten og mangelen på en applikasjonsbutikk i Smart TV. Den har utdatert programvare, du bør ikke forvente mirakler fra den. Hvis det bare brukes til å se filmer, er det nok noen få kinoer som er installert som standard. Hvis tilstedeværelsen av Smart TV er en valgfri tilstand, kan du vurdere en modell med større diagonal Sony KDL-40RE353, som bare koster tusen mer.

1922 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner