hjem Anmeldelser Sony KDL-32RE303 TV anmeldelse

Sony KDL-32RE303 TV anmeldelse

En annen modell fra en kjent og anerkjent produsent av kvalitets-TV-er. Modell Sony KDL-32RE303 med bilde- og lydforbedringsteknologi og utmerkede detaljer selv på veldig små gjenstander. Lyden når du ser på film holdes alltid på et høyt nivå.

Denne modellen deltar i vurdering av de beste TV-ene 32 tommer.

Skjerm

Sony KDL-32RE303

32-tommers (80 cm) LCD-skjerm har et sideforhold på 16: 9. Dette er et klassisk alternativ for en TV av denne størrelsen. Skjermoppløsning - 1366 × 768 px HD Ready-format. Clear Resolution Enhancer oppskalerer bilder av lav kvalitet til Full HD. Bildeforvrengning økes ikke ved reduksjon før skalering til TV-skjermoppløsning. Du får skarpe, detaljerte bilder med økt kontrast og dybde. Når du ser på film, oppretter og legger Motionflow ™ XR-teknologi til ekstra bilder mellom de originale videorammene. En spesiell algoritme matcher bildet i påfølgende rammer og beregner de manglende bevegelsesfasene. Resultatet er ekte filmkvalitet uten uskarphet.

Utseende

Sony KDL-32RE303

Kroppen til Sony KDL-32RE303 TV er laget i svart, plassert på et elegant stativ og ikke på to ben, som de fleste andre modeller. X-Protection PRO beskytter TV-en din på fire måter. For det første er det ingen ventilasjonshull på den, noe som forhindrer at støv kommer inn. For det andre beskytter den primære kondensatoren TV-en mot uventede strømstøt. For det tredje vil det vanntette belegget på brettet forhindre kortslutning i høy luftfuktighet. For det fjerde øker beskyttelsen mot strøm opptil 9000 volt under tordenvær. Veggmontering leveres, VESA-monteringsstørrelse - 100 × 100 mm. Dimensjoner: bredde - 735 mm, høyde - 461, dybde - 168 mm. Vekt - 4,5 kg.

Kontakter

Sony KDL-32RE303

HDMI-kontakt (2 stk.) - tilkobling av digitale enheter for bilde- og lydoverføring (datamaskiner, bærbare datamaskiner, videoopptakere osv.).

USB-kontakt (1 stk.) - koble til en USB-flashstasjon eller ekstern harddisk. I denne indikatoren går modellen forbi de listede konkurrentene.

AV-inngang (rød, hvit, gul) - tilkobling av analoge enheter (videokameraer, DVD, Blu-ray-spillere, noen TV-sendere).

3,5 mm lydutgang - for tilkobling av hodetelefoner eller akustikk.

Lyd

Lyd

Den totale lydeffekten er 10W, 2 innebygde stereohøyttalere, 5W hver. Tydelig fasealgoritme for å analysere og kompensere for unøyaktigheter i lydgjengivelse gjennom TV-høyttalere. Det gjør dette ved å lage en svært nøyaktig graf over høyttalersystemets frekvensrespons. Informasjonen overføres tilbake til enheten, kompenserer for topper eller fall i høyttalersystemets opprinnelige frekvensområde, gir klar, naturlig, jevn lyd gjennom hele frekvensområdet.

Funksjoner

Sony KDL-32RE303

TV-en har alle standard moderne tunere, digital TV-tuner DVB-T2 / C / S2, analog TV-tuner PAL / SECAM, som du kan koble antennen til digital kabel, bakkenett. Brukeren vil være i stand til å se TV-programmer døgnet rundt ved å koble til digital satellitt-TV.

Tilgang til digitalt innhold fra USB-medier: hør på musikk, se videoer, bilder på en stor TV-skjerm med støtte for mange USB-avspillingsformater.Med bred kodekstøtte får du allsidige avspillingsfunksjoner - bare koble til media.

Time Shift - for å stoppe kringkasting av TV-programmet, ta opp det, fortsette å se fra øyeblikket av en pause på et annet tidspunkt.

Fordeler og ulemper

Sony KDL-32RE303

Fordeler:

  1. Teknologier for å forbedre bilde- og lydkvaliteten.
  2. Overspenningsvern.
  3. X-Protection PRO-teknologi for å beskytte TV-en din.

Ulemper:

  1. Mangel på Smart TV.
  2. Ikke alle braketter er egnet for veggmontering, da strømkontakten forstyrrer.
  3. Høy pris.

Kjennelse

Sony-merket er kjent for TV-er, KDL-32RE303-modellen er en bekreftelse på dette. Den har teknologier som ikke er i LG 32LJ500V, Samsung UE32N5300AUXRU, Panasonic TX-32FSR500, men mangelen på Smart TV og oppløsningen på 1366 × 768 gir kjøperen en grunn til å vurdere andre TV-modeller i detalj. Pris - 19 000 rubler. For 18 000 rubler kan du kjøpe Panasonic TX-32FSR500 med Smart TV-funksjon, utmerket skjerm eller for 19 500 rubler Samsung UE32N5300AUXRU med Smart TV-funksjon og mange bildeforbedringsteknologier.

 

2493 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner