hjem Anmeldelser Sony KD-75XF8596 TV anmeldelse

Sony KD-75XF8596 TV anmeldelse

Sony KD-75XF8596 er 2018-modellen. Viser til det midterste prissegmentet blant TV-er med forbedrede egenskaper. Takket være teknologiene som brukes, gir det utmerket fargegjengivelse, lysstyrke og realisme i bildet med effekten av "full nedsenking". Jeg har samlet en gjennomgang basert på spesifikasjonene til modellen og sammenlignet dem med andre Sony-TV-er i mellomområdet. Det vil tillate deg å bedre forstå fordeler, ulemper og funksjonelle funksjoner.

Denne modellen deltar i beste Sony TV-er.

Skjerm

Sony KD-75XF8596

74,5 ″ (189 cm) TV har en oppløsning på 3840 × 2160 px. Støtter 4K UHD, HDR10. TFT IPS-matrisen gir jevne svarte, utmerket fargegjengivelse og en bred synsvinkel (178 °).

SBM 4K HDR-teknologi lar deg overføre hele fargespekteret, forhindrer bildesegmentering. Fargedybden er 10 biter. Fargene er "livlige", realistiske. X1 Extreme-prosessoren gjør teksturene mer detaljerte og forbedrer dybden og realismen.

Kontrast justeres av objektbasert teknologi. Dens særegenhet ligger i det faktum at fargene til hvert enkelt objekt på skjermen blir analysert, og kontrasten justeres med tanke på dem. Andre TV-merker justerer hele bildekontrasten. Individuell behandling forbedrer dybden og realismen i hver detalj. Skjermkvaliteten forbedres til 4K i sanntid.

Oppdateringshastighetsindeksen er 100 Hz, noe som gir et jevnere bilde når objekter beveger seg raskt på skjermen. Motionflow XR 1000Hz-teknologi skaper ekstra bilder mellom videorammer for å eliminere uskarphet i action-scener. Til sammenligning: 2019-modellen KD-65XG9505 har en indeks på bare 50 Hz, som ikke ekskluderer utseendet på hull.

Side belysning (Edge LED), som tillot produsenten å lage en veldig tynn skjerm. KD-65XG9505-modellen med direkte LED-bakgrunnsbelysning er 15 mm tykkere, men på den annen side er den mer jevn, det er ingen bluss på sidene. Dioder er plassert over hele overflaten av skjermen. Ha Sony KD-55AF8 Det er ingen bakgrunnsbelysning på grunn av bruk av OLED-teknologi, som gir tilstrekkelig belysning og lysstyrke.

Utseende

Sony KD-75XF8596

Dimensjonene på TV-en er 1673 × 963 × 54 mm, den tynne rammen imiterer aluminium. Vekt - 38,9 kg. Designet er ikke forskjellig fra andre Sony-representanter. For veggmontering leveres VESA 400 × 300 mm montering.

Stativet består av to ben, noe som ikke gir et harmonisk utseende. Til sammenligning: Sony KD-55AF8 har et veldig elegant stativ, så TV-en ser enda bedre ut enn når den er veggmontert. Stativet har seksjoner for kabelhåndtering for et renere utseende. Mål med stativ - 1673 x 1031 x 371 mm.

Kontakter

Sony KD-75XF8596

TV-en er utstyrt med alle nødvendige kontakter: AV, 4 HDMI, 3 USB, Ethernet, WiDi, Miracast, CI + -spor, hodetelefonkontakt. Det er Bluetooth og Wi-Fi. Sony KD-65XG9505 har også SCART, RGB og VGA.

Lyd

Sony KD-75XF8596

Lyd leveres av to 10W høyttalere. Dolby Digital og DTS-støtte tilbys, slik at du får en romslig og realistisk lyd. Det digitale opptaket er gjengitt i alle detaljer. Når du spiller av komprimerte filer, gjenoppretter DSEE mistet diskant for en mer naturlig lyd.

Når det gjelder lydgjengivelseskvalitet, forventes modellen kun å tape Sony KD-55AF8 med fem høyttalere inkludert en subwoofer.

Funksjoner

Sony KD-75XF8596

Smart TV på Android 7.0 med mulig oppgradering til 8.0. Google Play gir tilgang til mange applikasjoner. Menyen og grensesnittet er oversiktlig og praktisk.

Fjernkontrollen inneholder knapper for rask tilgang til kino, listen over applikasjoner, Google Play, innstillingsmenyen og en mikrofon for stemmestyring. Funksjonen fungerer riktig.

Du kan koble kompatible enheter til TV-en, inkludert via Bluetooth. Chromecast lar deg kaste bilder fra smarttelefonen din til TV-skjermen din samtidig som du opprettholder kvaliteten. Leser alle filer: MP3, WMA, MPEG4, HEVC, Xvid, DivX, MKV, JPEG. Du kan også ta opp TV-programmer, filmer til eksterne harddisker med ett trykk. Minne - 16 GB. Har en sovetid, barnesikring.

PlayStation 4 Pro passer perfekt til denne modellen. Lyst, klart bilde, glatt bilde med rask bevegelse vil appellere til enhver spiller.

Fordeler og ulemper

Sony KD-75XF8596

Fordeler:

  • en pålitelig tynn ramme som gir stivhet til strukturen;
  • lyse, realistiske farger, utmerket bildekvalitet, dype detaljer;
  • høykvalitets Smart, mange programmer og applikasjoner;
  • Smart bremser ikke;
  • åpner alle filer fra harddisken, spiller av video fra en smarttelefon.

Ulemper:

  • det er høydepunkter i hjørnene. Godt synlig i et mørkt rom;
  • når du justerer volumet, reagerer ikke fjernkontrollen umiddelbart (når du ser på 4K);
  • det er kjøpere som syntes menyen var litt ulogisk (vanligvis når man bytter til Sony etter et annet merke).

Kjennelse

Sony KD-75XF8596

Prisen på Sony KD-75XF8596 er 200 tusen rubler. En TV fra 2019 med en mindre diagonal har en lignende pris - Sony KD-65XG9505... De har samme egenskaper, men vurderingsmodellen er litt dårligere på grunn av Edge LED-bakgrunnsbelysning. Som kjøperne bemerker er blinkene på sidene av matrisen veldig merkbare. Sammenlignet med Sony KD-55AF8 med en OLED-skjerm på 180 tusen rubler, forventes den aktuelle modellen å tape. Samlet sett leverer TV-en veldig realistisk, dyp fargegjengivelse, høy kontrast og er definitivt egnet for spillere.

1495 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner