hjem Anmeldelser Sony KD-55XF7596 TV anmeldelse

Sony KD-55XF7596 TV anmeldelse

Sony KD-55XF7596 TV utgitt i 2018. Produsentens syvende linje preges av forbedrede bildekarakteristikker. Jeg studerte kundeanmeldelser, modellegenskaper, sammenlignet dem med TV-er fra kjente merker fra samme prissegment - LG 55SK8100 og Samsung QE55Q6FNA... En objektiv gjennomgang basert på dette vil hjelpe deg med å forstå funksjonene til Sony KD-55XF7596.

Denne modellen deltar i Beste 4K UHD TV-er.

Skjerm

Sony KD-55XF7596

Diagonal - 139 cm (54,6 "), oppløsning - 3840 × 2160, støtter 4K UHD, HDR. Som i de fleste TV-er av merket, brukes TFT IPS-matrisen. Fordelene er veldig brede synsvinkler (178 °), visning av livlige toner og dype svarte.

Takket være 8-biters fargedybde og FRC-teknologi gjengis nyanser nøyaktig, realistisk, tonene er nær standard og har tilstrekkelig lysstyrke. Sonys syvende serie har ennå ikke hatt Triluminos Display-teknologi for å forbedre fargegjengivelsen. Men bildekvaliteten er utmerket.

Lysstyrken og kontrasten er høyere enn for LG 55SK8100... Sistnevnte gir ikke dype svarte: i mørke scener ser det gråaktig ut. Takket være 4K X-Reality Pro oppnår Sony høydefinisjonsdetaljer. Teknologien fungerer gjennom de minste detaljene på nettet for å øke kontrasten, lysstyrken på bildet.

Oppdateringsfrekvensen er 50 Hz, mens LG 55SK8100 har 100 Hz og Samsung har 200 Hz. Sony KD-55XF7596 vil være betydelig dårligere når det gjelder å vise actionscener uten Motionflow XR 400Hz bildeforbedringsteknologi. Det gir et jevnt bilde når du skifter rammer raskt på skjermen. For å utelukke riving, rykk, uskarphet, gjenskaper det flere rammer mellom de viktigste. LG har også TruMotion kvalitetsforbedringsteknologi, men det øker bare indeksen opp til 200Hz.

Ensartet belysning oppnås ved å plassere lysdiodene over hele planet bak skjermen. LG 55SK8100 er utstyrt med kantbelysning, noe som er karakteristisk for sideblink. Men den ble utviklet ved hjelp av NanoCell-teknologi, når kvantemittere brukes i stedet for dioder. De gir et bredere utvalg av farger, selv om lysstyrken i midten fortsatt er litt høyere enn sidene. Samsung QE55Q6FNA refererer til organiske QLED-TV-er. Den gir høy kontrast, høykvalitets fargegjengivelse, bred synsvinkel, krever ikke ekstra belysning.

Utseende

Sony KD-55XF7596

Dimensjoner Sony KD-55XF7596 - 1242 × 721 × 80 mm. LG 55SK8100 og Samsung QE55Q6FNA ha en tynnere matrise på grunn av forskjellen i typen bakgrunnsbelysning. Bredden er 63 mm for den første, og bare 55 mm for den andre.

Det svarte Sony-dekselet med en aluminiumsramme ser vakkert ut. VESA-montering 200 × 200 mm er gitt for veggmontering. Det er to ben for montering på bordet, på grunn av hvilke dimensjonene øker til 1242 × 784 × 356 mm. Bena har rom for kabelføring for et renere utseende. Bena er ganske sterke og stabile. Vekten er 1,2 kg. Til sammenligning: Samsungs ben veier bare 500 g, noe som får dem til å se upålitelige ut. LG har et stativ - ett ben med en bred halvcirkelformet base. Den har et mer attraktivt utseende og er stabil.

Kontakter

Sony KD-55XF7596

Sony KD-55XF7596 er utstyrt med et standard sett med kontakter: AV, 4 HDMI, 3 USB, Ethernet, Miracast, CI + -spor, optisk utgang med mulighet for å overføre lyd til hjemmekinoanlegg, hodetelefonkontakt. Det er Bluetooth, Wi-Fi. LG, Samsung har ikke AV.

Lyd

Sony KD-55XF7596

Lyden er gjengitt av to høyttalere på 10 watt.Samsung er i en bedre posisjon, da den ikke bare har 2 10W høyttalere, men også en 20W subwoofer. For å forbedre dybden, realismen, finnes det Dolby Digital- og DTS-dekodere. Samsung har ikke DTS. Omgivende naturlig lyd oppnås ved hjelp av S-Force Front Surround-teknologi. Det skaper klar, høy lyd uten behov for ekstra forsterkere. Det gir også automatisk volumutjevning når du bytter TV-kanal (AVL).

Funksjoner

Sony KD-55XF7596

Smart TV-plattform - Android 7.0. Ha LG 55SK8100 Er webOS, mens Samsung QE55Q6FNA - Tizen. Brukere og eksperter diskuterer fremdeles hvilken plattform som er bedre. Hver har sine fordeler og ulemper, alt avhenger av preferanser. Android har et stort utvalg av applikasjoner fra Google Play, det er en Plug & Play-teknologi som gjengir bildet fra en smarttelefon på en stor skjerm. Men mange kjøpere synes Android-menyen er vanskelig.

Forskjellen mellom Sony KD-55XF7596 og modellene til den åttende linjen til produsenten er manglende evne til å koble den til et hjemmenettverk. Du kan bruke smarttelefonen i tethering-modus ved å koble den via en USB-kabel.

Sony kan ta opp på en USB-pinne, har et innebygd minne på 16 GB. Leser nesten alle formater. LG og Samsung spiller ikke Xvid, og sistnevnte spiller heller ikke DivX.

Kontroll - med fjernkontroll eller med stemme: bare navngi en film eller favorittprogram høyt og nyt å se. Det intelligente systemet vil utstede en liste over innhold på forespørsel. LG 55SK8100 fjernkontrollen er mer avansert, allsidig og støtter også talekommandoer som Samsung. Har en tidtaker, barnesikring.

Strømforbruk - 178 watt. Samsung bruker 165W, mens LG er den mest energieffektive på bare 122W.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • perfekt bilde, lyse kontrastfarger, høy fargegjengivelse, realistiske nyanser;
  • god jevnhet i rammeendringer i dynamiske scener;
  • flott lyd som ikke krever ekstra forsterkere;
  • Smart TV fungerer uten fryser;
  • enkle innstillinger, kan du installere et program for å få tilgang til alt videoinnhold;
  • et stort utvalg av applikasjoner, filmer og spill. Støtter nettbrett spill.

Ulemper:

  • stygge ben, ser bedre ut på veggen;
  • utdatert fjernkontroll;
  • ifølge noen kjøpere bremser Android spesifikt.

konklusjoner

Prisen på Sony KD-55XF7596 er 60 tusen rubler. TV-en har bedre egenskaper når det gjelder skjermglatthet og kontrast enn LG 55SK8100 for 58 tusen. Den skiller seg fra den i mer jevn belysning, uten mulig bluss og tap av lysstyrke på sidene. Sony er noe dårligere i kontrast og fargegjengivelse Samsung QE55Q6FNA, men sistnevnte er utstyrt med QLED-teknologi. Når det gjelder lyd, drar Samsung også fordel av tilstedeværelsen av en subwoofer, men den har en betydelig høyere pris - 80 tusen rubler. Sony gir et naturtro bilde med gode detaljer og flott lyd. Hvis du ikke vil betale for mye ekstra teknologi, vil denne modellen være et utmerket valg.

1331 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner