hjem Anmeldelser Gjennomgang av TV Shivaki STV-55LED17

Gjennomgang av TV Shivaki STV-55LED17

Shivaki STV-55LED17 er en enkel budsjett-TV uten unødvendige bjeller og fløyter. Det er ingen Smart TV-funksjoner i den. Hvis du trenger et fullverdig multimedia-kompleks, anbefaler jeg å ta hensyn til TELEFUNKEN TF-LED55S60T2SU eller dyrere modeller. Du kan spare ved å vurdere som et alternativ BBK 50LEX-7027 / FT2C... Hvis du trenger en pålitelig 55-tommers TV for å se terrestriske eller digitale TV-kanaler, er Shivaki STV-55LED17 absolutt verdt å vurdere.

Denne modellen deltar i vurdering av de beste Full HD-TVene.

Skjerm

Shivaki STV-55LED17

Edge LED-matrise med et blankt antireflekterende belegg gir et lyst, levende bilde med utmerkede detaljer. Diagonal - 55 tommer, sideforhold - 16: 9, oppløsning - Full HD. Rammeoppdateringsfrekvensen er 50 Hz. Visningsvinkler vertikalt og horisontalt -1780... Disse egenskapene til skjermen gjør det til et verdig eksempel for å sette opp et budsjett hjemmekino.

Hvis vi snakker om de nærmeste priskonkurrentene, da TELEFUNKEN TF-LED55S60T2SU har høy oppløsning, men har samtidig en mindre synsvinkel - 1600. BBK 50LEX-7027 / FT2C den er dårligere i skjermstørrelse (50 tommer), dens lysstyrke er 250 cd / m2 mot 350. Det kan tilskrives en mindre diagonal, men i praksis er en slik forskjell i lysstyrke fremdeles merkbar.

Utseende

Shivaki STV-55LED17

Kraftig klassisk design, tynn skjermramme er laget av svart plast. Tykkelse - 81 mm. Dette er 11 mm mindre BBK 50LEX-7027 / FT2C... Men en dyrere konkurrent TELEFUNKEN TF-LED55S60T2SU i denne forbindelse har den gått langt frem: tykkelsen er 62 mm. Denne forskjellen er ikke slående, og hvis vi tar i betraktning størrelsen på stativet, er det utjevnet: Shivaki STV-55LED17 tar 252 mm med seg, og TELEFUNKEN TF-LED55S60T2SU- 260.

Kontakter

Shivaki STV-55LED17

Shivaki STV-55LED17 har følgende kontakter: HDMI-inngang (3), antenne (2), USB 2.0, CI +, komponentvideoinngang - minitelefon 3,5 mm, kompositt video / lydinngang, minitelefonstereo 3,5 mm (hodetelefoner ), lydinngang - minitelefon 3,5 mm, VGA-inngang, digital lydutgang (koaksial) - RCA, SCART. Settet er anstendig, skuffende en USB-port Ha TELEFUNKEN TF-LED55S60T2SU det er 3 av dem, mens BBK 50LEX-7027 / FT2C — 2.

Lyd

Shivaki STV-55LED17

Akustisk system - 2 innebygde høyttalere med en total effekt på 20 W. Lydkvaliteten er ikke den beste. Noen brukere løser dette problemet med manuelle innstillinger, du kan justere lyden etter dine kriterier. Men det vil fortsatt ikke være perfekt. Det kan ikke sies at noen av de direkte konkurrentene produserer bedre lyd: det vil være relativt samme gjennomsnittlige kvalitet.

Funksjoner

Shivaki STV-55LED17

Når det gjelder funksjonalitet, mister Shivaki STV-55LED17 definitivt for konkurrenter - mangelen på Smart TV påvirker. Men de viktigste alternativene er tilgjengelige, blant dem - innebygd satellittmottaker DVB-S2 og digital DVB-T2: du kan se digital eller satellitt-TV uten å installere ekstrautstyr (bare antenne). Du kan se bilder, videoer fra hjemmearkiv i den innebygde USB-mediaspilleren, spille inn favorittfilmene og TV-programmene dine på en flash-stasjon. En sovetid, barnevern, en vekkerklokke, en påminnelse om å starte favoritt-TV-programmene dine og andre grunnleggende TV-funksjoner er tilgjengelig.

TELEFUNKEN og BBK har bredere funksjonalitet: de kan surfe på Internett, bruke spill og tredjepartsapplikasjoner. Det er verdt å bestemme hvor mye du trenger alle disse tilleggsfunksjonene, om du er villig til å betale ekstra for dem. Hvis TV-en skal brukes til å se på TV-kanaler, bilder, videofiler fra eksterne lagringsmedier, bør Shivaki foretrekkes. Det er bedre når det gjelder pålitelighet, fordi jo færre bjeller og fløyter, jo lettere er utstyret å betjene og mindre sjanse for komponentfeil.

fordeler

  • Fornuftig pris;
  • enkelhet;
  • lys skjerm, saftig detaljert bilde;
  • innebygde DVB-S2 og DVB-T2 tunere;
  • lesing og avspilling av foto- / videofiler i hvilket som helst format fra eksterne lagringsmedier;
  • muligheten til å ta opp video til en USB-flashstasjon.

ulemper

  • Begrenset funksjonalitet på grunn av mangel på Smart TV;
  • 1 USB-kontakt;
  • middelmådig lyd;
  • lite mottaksområde for fjernkontrollsignalet: det er nødvendig å lede fjernkontrollen til nedre høyre hjørne av TV-en, ellers fungerer det kanskje ikke første gang.

Kjennelse

Shivaki STV-55LED17 er en enkel budsjett-TV uten tilleggsfunksjoner. Snublesteinen når du velger til fordel, er mangelen på Smart TV med alle de påfølgende konsekvensene. Etter min mening er dette en anstendig modell i "økonomi" -segmentet for hjemmekinoer. Utmerket bildekvalitet, innebygde tunere, mediespiller - det er nok for en hyggelig seeropplevelse. Elskere av lyd av høy kvalitet er bedre å velge ekstern akustikk med en gang. Tatt i betraktning prisen på TV-en, er dette ikke kritisk. Konkurrenter i dette prissegmentet produserer ikke en grunnleggende bedre lyd.

En verdig konkurrent - BBK 50LEX-7027 / FT2C, men skjermdiagonalen og lysstyrken er mindre. Hvis du vil ha en smart-TV, kan du også velge dette.

Sammenlignet med TELEFUNKEN TF-LED55S60T2SU alt er subjektivt: ved å overbetale litt får du en smart-TV med høy skjermoppløsning og tilleggsfunksjoner. Spørsmålet er: trenger du disse funksjonene? Hvis ja, så er ikke 2000 tusen rubler så stor forskjell å nekte deg selv gleden.

816 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner