hjem Anmeldelser Samsung UE65NU8500U TV gjennomgang

Samsung UE65NU8500U TV gjennomgang

Samsung UE65NU8500U er en smart 4K buet TV med en diagonal på 65 tommer, en oppløsning på 3840 × 2160 piksler, en ultratynn ramme. På den kan du se filmer, TV-programmer i Ultra HD-oppløsning med utmerket lyd, saftig, lys, detaljert, veldig klart bilde. Spill med full nedsenking, de nyeste spesialeffektene, koble til for eksempel en Playstation 4 eller Xbox ONE X-konsoll takket være widescreen-LED-skjermen med proprietær Dynamic Crystal Color-teknologi, som gir et større fargespekter.

Skjerm

Samsung UE65NU8500U

Skjermen er buet for å fange deg med skjønnheten i Ultra HD (4K) bilder med 3840 x 2160 piksler, HDR med høyt dynamisk område og lysstyrke på 1000 nit.

HDR Elite-teknologi utvider lysstyrkenivået slik at du kan se de minste detaljene i de mørkeste eller lyseste scenene.

Ultra Slim Array gir intelligent belysningskontroll, noe som gjør mørke scener enda mørkere og lyse scener lysere.

Dynamic Crystal Color-teknologi gir levende, livlige farger for imponerende naturtro bilder. Når du ser fordelene med et utvidet fargespekterbilde, vil du ikke kunne gå tilbake til å se på innhold på vanlige TV-er.

Supreme UHD Dimming gjør hver scene mer naturlig ved å finjustere farger, klarhet, kontrast, selv i de minste bildefragmentene.

Bevegelseshastighet er en egenutviklet Samsung-teknologi som lar deg gjøre bildet på TVen jevnere og tydeligere.

Utseende

Samsung UE65NU8500U

Den slående minimalistiske designen ser feilfri ut fra hvilken som helst side. Det slanke, ultratynne TV-skapet utfyller perfekt stuen din. Den buede skjermen forvandler TV-en til et møbel, men bidrar også til en mer oppslukende opplevelse. Bakpanelet har et "skjult ledning" -system der du setter ledningene inn i kabelkanalen på baksiden av TVen og trekker ledningene forsiktig gjennom stativet. Det er mulighet for montering på veggen - VESA 400 × 400 standard. Dimensjoner - 144,2 x 91,4 x 37,8 cm. Vekt - 26,3 kg.

Kontakter

Samsung UE65NU8500U

 • RJ-45 (Ethernet) - for å koble til internettkabelen.
 • AV-inngang (rød, hvit, gul) - tilkobling av analoge enheter (videokameraer, DVD, Blu-ray-spillere, noen TV-sendere).
 • USB (2 stk.) - koble til en USB-flashstasjon eller ekstern harddisk.
 • HDMI (4 stk.) - tilkobling av digitale enheter for bilde- og lydoverføring (datamaskiner, bærbare datamaskiner, videoopptakere).

Lyd

Samsung UE65NU8500U

Den totale lydeffekten er 40W, 2 innebygde høyttalere på 10W hver og 1 høyttaler på 20W. For surroundlyd brukes Dolby Digital Plus signalbehandling.

Funksjoner

Samsung UE65NU8500U

Smart TV - utstyrt med Linux-basert Tizen-operativsystem. I denne modellen er funksjonen implementert på et høyt nivå. Ingenting bremser, kaster ikke ut av applikasjoner. Alt fungerer greit, med høye nedlastingshastigheter.

Bilde-i-bilde - to bilder vises samtidig på TV-skjermen: den første videoen vises på hele skjermen, den andre i hjørnet.

Videoopptak - det er mulig å ta opp bakkenett på en minnebærer.

Time Shift er en funksjon som lar deg stoppe TV-programmet når som helst og spille inn det for å fortsette å se fra øyeblikket til pause på et annet tidspunkt.

Lyssensoren brukes til automatisk å endre lysstyrken på skjermen, avhengig av lysnivået i rommet. Som et resultat reduseres strømforbruket og bildet er mer behagelig for øynene.

SmartThings er en smart app for alle Samsung-smarte enheter. Koble til, automatiser og kontroller alle kompatible Samsung- og SmartThings-enheter i en praktisk app.

Bluetooth - du kan koble til trådløse enheter (hodetelefoner).

Fordeler og ulemper

Samsung UE65NU8500U

Fordeler:

 • Stor buet 65-tommers 4K-skjerm (3840 x 2160 piksler);
 • kraftig surroundlyd;
 • mange teknologier for å forbedre bildet;
 • gode hjelperfunksjoner;
 • optimalisering av Smart TV (ingen fryser);
 • tilstedeværelse av Bluetooth.

Ulemper:

 • høy pris;
 • "leser" ikke avi-format fra USB-medier.

Kjennelse

Samsung UE65NU8500U vant mange med sitt design og utrolige 65-tommers buede skjerm. Det gir et lyst, klart bilde takket være implementerte teknologier. Smart TV-funksjonen fungerer perfekt raskt, som umiddelbart skiller den fra mengden av andre modeller. Samsung hørte kundenes forespørsler og ga TV-en en Bluetooth-funksjon: det ble mulig å koble forskjellige trådløse enheter til den. Prisen på modellen er 120 tusen rubler. Ikke billig, men jeg tror denne TV-en er verdt hver krone som ble brukt på den.

For eksempel i QE65Q7FNA - en flatskjerm, ikke buet, med en diagonal på 65 tommer og teknologier som vår modell ikke har: Hybrid Log Gamma og Ultra Black (eliminerer gjenskinn på skjermen fra eksterne lyskilder) og Ultra Slim Array som forbedrer bildet enda bedre. Den har et kraftig 40W DTS Premium Sound 4.1CH lydsystem. Smart TV-funksjonen kjører den oppdaterte versjonen av Tizen 4.0. De oppdagede manglene i den forrige versjonen ble eliminert, men med alle disse tilleggene vil TV-apparatet koste 170 tusen rubler. Etter min mening er det ingen vits i å betale mer: alle disse fordelene er ikke så viktige at de skal betale en slik sum for dem. En annen konkurrent er Samsung UE75NU8000U med en diagonal på 75 tommer, en flatskjerm, koster et identisk sett med funksjoner 150 tusen rubler. Det vil være vanskelig for en potensiell kjøper å ta sitt valg - alle de tre modellene er flotte. Etter min mening er dette allerede et spørsmål om smak.

807 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner