hjem Anmeldelser Samsung UE55NU7090U TV gjennomgang

Samsung UE55NU7090U TV gjennomgang

Samsung UE55NU7090U er en moderne Ultra HD (4K) TV med en oppløsning på 3840 × 2160 piksler. Lys, detaljert bilde på den ser så realistisk ut som mulig takket være PurColour og UHD Dimming-teknologier, og den digitale støyreduksjonsfunksjonen eliminerer forstyrrelser og forvrengning. Enheten er utstyrt med Smart TV og SmartThings App-teknologier. Du vil kunne kontrollere TV-en din via smarttelefonen din. I min anmeldelse vil jeg fortelle deg detaljert om hovedparametrene til TV-en og sammenligne den med en annen Samsung UE55NU7300U-modell.

Skjerm

Samsung UE55NU7090U

55-tommers (139 cm) LCD-skjerm har et sideforhold på 16: 9. Skjermoppløsning - 3840 × 2160 px (4K UHD, HDR), oppdateringsfrekvens - 100 Hz. For eksempel, Samsung UE55NU7300U har en lignende oppløsning og diagonal, men skjermen er buet, noe som umiddelbart vekker oppmerksomhet. Futuristisk design, ser mer imponerende ut enn UE55NU7090U. Utstyrt med UHD-dimmingteknologi, er det et lokalt dimmesystem for kvantepunkter. I TV ble Samsung først implementert i 9-seriemodellene, og i 2018 ble den brukt i 7-serien. I TV-er med skjermer på kvantepunkter brukes bakgrunnsbelysning på skjermen - dette er de samme LED-TV-ene, men materialer av høyere kvalitet ble brukt. PurColor-teknologien forbedrer farge- og bildekvaliteten på skjermen. Takket være det har nøyaktigheten av fargegjengivelse, det totale antallet halvtoner i et fargebilde, økt omtrent 7 ganger. Evnen til å se HDR-innhold med økt klarhet og nøyaktig fargegjengivelse er implementert. UHD gir mer nøyaktige detaljer i de lyseste og mørkeste scenene. UHD Dimming deler og behandler bildet i små blokker slik at du kan se bildet med mer presise detaljer. Konkurrent Samsung UE55NU7300U har AUTO DEPTH ENHANCER-teknologi, som automatisk øker kontrasten til sentrale objekter sammenlignet med kontrasten til bakgrunnsobjekter. Det skaper en oppslukende oppslukende opplevelse på skjermen. Som det viste seg, påvirker denne funksjonen kvalitativt bildedetaljene, men den beskrevne modellen har den ikke.

Utseende

Samsung UE55NU7090U

Vesken er veldig tynn, laget i en vakker svart farge.

Modellen er plassert på 2 ben på sidene av TVen. Veggfeste leveres, monteringsstørrelse - 200 × 200 mm, TV-vekt uten stativ er 17,3 kg. Dimensjoner - 123 × 71,4 × 6 cm.

Kontakter

Samsung UE55NU7090U

 • RJ-45 (Ethernet) - for å koble til internettkabelen.
 • AV-inngang (rød, hvit, gul) - tilkobling av analoge enheter (videokameraer, DVD, Blu-ray-spillere, noen TV-sendere).
 • USB (1 stk.) - koble til en USB-flashstasjon eller ekstern harddisk.
 • HDMI (2 stk.) - tilkobling av digitale enheter for bilde- og lydoverføring (datamaskiner, bærbare datamaskiner, videoopptakere).

Lyd

Lyd

Den totale lydeffekten er 20 W, 2 innebygde høyttalere på 10 W hver. Dolby Digital Plus signalbehandling brukes til å lage surroundlyd.

Funksjoner

Samsung UE55NU7090U

Smart TV er utstyrt med Linux-basert Tizen-operativsystem. Dette er et ganske bra system, men med sine egne fallgruver. Samsung prøver å annonsere det, men brukere har opplevd en rekke problemer med bruken. De vanligste er at det ikke er nok applikasjoner og spill, mer innhold betales, og det er veldig få gratisapplikasjoner. Installerte applikasjoner kan slås av når som helst, de er veldig sakte. Men YouTube-videoer kan sees uten problemer i noen oppløsning uten treghet. Samme raske surfing i nettleseren.

Bilde-i-bilde - to bilder vises samtidig på TV-skjermen. Den første videoen vises på fullskjerm, den andre i hjørnet. Du kan se en TV-kanal parallelt, og nederst til høyre i "vinduet" starte, for eksempel en video fra YouTube.

Videoopptak - det er mulig å ta opp luftkanaler til et minnemedium (USB-stasjoner).

Time Shift er en funksjon som lar deg stoppe kringkasting av et TV-program når som helst, og spille inn det for å fortsette å se fra øyeblikket til pause på et annet tidspunkt.

SmartThings er en smart app for alle Samsung-smarte enheter. Koble til, automatiser og kontroller alle kompatible Samsung-enheter i en praktisk SmartThings-app.

Lyssensoren brukes til automatisk å endre lysstyrken på skjermen, avhengig av lysnivået i rommet. Som et resultat reduseres strømforbruket og bildet er mer behagelig for øynene.

Fordeler og ulemper

Samsung UE55NU7090U

Fordeler:

 • Ultra HD (4K) ved 3840x2160;
 • Smart TV;
 • SmartThings-funksjon.

Ulemper:

 • bare 1 USB-port;
 • det er problemer med tilkoblingen av SmartThings-applikasjonen;
 • det er ingen Bluetooth;
 • ingen hodetelefonutgang;
 • høy pris.

Kjennelse

Samsung UE55NU7090U

Samsung UE55NU7090U fortjener å være blant salgslederne. Modellen implementerer alle nødvendige funksjoner og teknologier som er nødvendige for komfortabel visning av Ultra HD (4K) TV med en oppløsning på 3840 × 2160. Teknikken er absolutt bemerkelsesverdig. Pris - 45 000 rubler. Men ikke alle har råd til en TV for slike penger: prisen er dens største ulempe. Men hvis du foretrekker dyre teknologier, vil jeg råde deg til å ta hensyn til det UE55NU7300U... TV-en har samme funksjonalitet, men den har en buet skjerm - dette er hovedtrekket i modellen. Det ser stilig, dyrt ut og koster 57 tusen rubler. Hvis du ikke kan bruke det beløpet, så vurder Samsung UE40NU7170U med lignende funksjoner, men med en skjermdiagonal på 40 tommer Ultra HD (4K), en oppløsning på 3840 × 2160 piksler for 28 tusen rubler.

9036 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner