hjem Anmeldelser Samsung UE49N5000AU TV anmeldelse

Samsung UE49N5000AU TV anmeldelse

Samsung UE49N5000AU er en 49-tommers Full HD-TV med en oppløsning på 1920 × 1080 px. Å se filmer på en slik skjerm er en virkelig glede. Bildet er veldig lyst, detaljert takket være proprietære Samsung-teknologier. Du vil bli fornøyd med Bluetooth-funksjonen. Generelt har modellen nesten alt du trenger.

Denne modellen deltar i vurdering av de beste Full HD-TVene.

Skjerm

Samsung UE49N5000AU

Den 49-tommers (123 cm) diagonale skjermen har en skjermoppløsning på 1920 × 1080 px (Full HD) og en oppdateringsfrekvens på 50 Hz. Denne modellen implementerer Edge LED-bakgrunnsbelysning, LED-er er installert på sidene av LCD-matrisen. Dette alternativet lar deg lage tynnere TV-er, men samtidig er det mulig å blende i kantene på skjermen. Betraktningsvinkelen, deklarert av produsenten, når 178 °. Visningsvinklene er veldig gode: bildet mister ikke farge og klarhet, selv når du ser på skjermen fra vidvinkel. HDR Elite-teknologi utvider lysstyrkenivået slik at du kan se de minste detaljene i de mørkeste og lyseste scenene. Dynamic Crystal Color-teknologi leverer imponerende naturtro bilder med levende, livlige farger. Når du ser fordelene med et utvidet fargespekterbilde, vil du ikke kunne gå tilbake til å se på innhold på vanlige TV-er. Motion Rate-teknologien er en egenutviklet Samsung-utvikling som lar deg gjøre bildet på TV-en jevnere og tydeligere.

Utseende

Samsung UE49N5000AU

TV-saken er laget i en standard svart farge, plassert på et stativ. Rammene er veldig tynne, noe som gjør modellen elegant. Veggfeste leveres, monteringsstørrelse - 400 × 400 mm. Dimensjoner - 1113 × 674 × 188 mm. TV-vekt - 10,3 kg.

Kontakter

Samsung UE49N5000AU

  • AV-inngang (rød, hvit, gul) - tilkobling av analoge enheter (videokameraer, DVD, Blu-ray-spillere, noen TV-sendere).
  • USB (1 stk.) - tilkobling av en USB-flashstasjon eller ekstern harddisk.
  • HDMI (2 stk.) - tilkobling av digitale enheter for bilde- og lydoverføring (datamaskiner, bærbare datamaskiner, videoopptakere).

Lyd

Samsung UE49N5000AU

Den totale lydeffekten er 20 W, akustikk - 2 innebygde høyttalere med en effekt på 10 W hver. For å skape surroundlyd brukes spesiell behandling av Dolby Digital Plus-signalet: med det har lyden blitt mer romslig og tydelig.

Funksjoner

Samsung UE49N5000AU

Bluetooth - du kan koble en rekke enheter til TV-en (hodetelefoner, joysticks, høyttalere osv.)

Bilde-i-bilde - to bilder vises samtidig på TV-skjermen: den første videoen vises på hele skjermen, den andre - i hjørnet.

Lyssensoren brukes til automatisk å endre lysstyrken på skjermen, avhengig av lysnivået i rommet. Som et resultat reduseres strømforbruket og bildet er mer behagelig for øynene.

Videoopptak - det er mulig å ta opp luftkanaler til et minnemedium (USB-stasjoner).

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • stor skjerm diagonal;
  • teknologier til forbedring av bildekvalitet;
  • Blåtann;
  • flott lyd.

Ulemper:

  • et lite antall USB-kontakter (1 stk.) - dette er useriøst og uakseptabelt for en TV med en slik pris;
  • mangel på Smart TV.

Kjennelse

Samsung UE49N5000AU er populær i markedet, hovedsakelig på grunn av sin 49-tommers diagonal. For denne prisen vil en TV fra et globalt merke være vanskelig å finne TV-en bruker proprietære Samsung-teknologier, som i stor grad forbedrer bildet. Men jeg anser fraværet av Smart TV som den største ulempen: i kombinasjon med en så nydelig skjerm er denne funksjonen nødvendig.Men selv uten den tok modellen sin høye plass i forbrukerrangeringen. Prisen er 30 tusen rubler. Litt overpriset, etter min mening. Jeg vil råde deg til å ta hensyn til det nye produktet fra Xiaomi - Mi TV 4A 43 Pro... Prisen er 24 tusen rubler: diagonalen er litt mindre, men modellen er mer funksjonell, mer teknologisk avansert, og når det gjelder skjermkvalitet, er den praktisk talt ikke dårligere enn merkevaren TV fra Samsung-merket.

970 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner