hjem Anmeldelser Samsung UE43N5000AU TV anmeldelse

Samsung UE43N5000AU TV anmeldelse

Samsung UE43N5000AU TV er en 2019-modell med en 42,5-tommers skjerm og en oppløsning på 1920 × 1080 (FullHD). Gjengir klare bilder med rike farger, noe som gjør filmer, spill og TV-sendinger mer realistiske. GPU bruker de nyeste støyfiltreringsalgoritmene for å fjerne selv den minste støy og krusning. Wide Color Enhancer-teknologi øker antall reproduserbare toner sammenlignet med andre LCD-konkurrenter og hjelper jevne overganger mellom individuelle fargetoner.

Skjerm

Samsung UE43N5000AU

Flytende krystall, diagonal - 42,5 tommer (108 cm), sideforhold - 16: 9. Dette er et klassisk alternativ for en TV av denne størrelsen. Skjermoppløsning - 1920 × 1080 px (Full HD), oppdateringsfrekvens - 50 Hz. Edge LED-bakgrunnsbelysning, LED-er er montert på sidene av LCD-matrisen. Betraktningsvinkelen sammenfaller med den som er angitt av produsenten - 178 grader. Hvis du ser på skjermen hvor som helst i rommet, forblir bildet alltid klart, lyst og med riktig fargegjengivelse.

I denne modellen har Samsung implementert sin egen teknologi som kan forbedre kvaliteten på kringkastingsinnhold. For eksempel leser den implementerte Clean View-funksjonen videosignalet og fjerner all støy i det. Blikket fanger ikke lenger bildet gjennom den "gjennomsiktige sanden", og Wide Color Enhancer Plus-funksjonen, som bruker en høykvalitets fargebehandlingsalgoritme spesielt utviklet av Samsung-spesialister, forbedrer bildet betydelig. Når du ser på innhold, er det til og med merkbart slike nyanser som ganske enkelt ikke blir gjengitt på konvensjonelle TV-er. Picture Engine Hyper Real-teknologi forbedrer også bildet. Men ytelsen avhenger ikke av kvaliteten på inngangssignalet. For ethvert format på det opprinnelige bildet vil Hyper Real endre originalopptaket til høy detalj. Et annet avansert alternativ i TV-er i dette prissegmentet kalles Motion Rate. Dens oppgave er å eliminere effekten av å trekke bevegelige elementer på skjermen.

Utseende

Samsung UE43N5000AU

Kroppen er vanlig, svart, som ikke skiller den fra en rekke andre modeller fra Samsung eller andre produsenter. Enheten er plassert på to ben. Veggmontering leveres, VESA-monteringsstørrelse - 200 × 200 mm. Dimensjoner - 980 × 597 × 77 mm. Vekt - 8,2 kg.

Kontakter

Samsung UE43N5000AU

  • HDMI-kontakt (2 stk.) - tilkobling av digitale enheter for bilde- og lydoverføring (datamaskiner, bærbare datamaskiner, videoopptakere).
  • USB-kontakt (1 stk.) - koble til en USB-flashstasjon eller ekstern harddisk.
  • AV-inngang (rød, hvit, gul) - tilkobling av analoge enheter (videokameraer, DVD, Blu-ray-spillere, noen TV-sendere).

Lyd

Lyd

Den totale effekten er 20 W, den oppnås på grunn av 2 innebygde høyttalere på 10 W hver. For å lage surroundlyd brukes spesiell behandling av Dolby Digital Plus-signalet. Det gir mye bedre lydkvalitet enn Dolby Digital selv med et komprimert signal. Lyden fra høyttalerne ble tydeligere og sterkere.

Funksjoner

Samsung UE43N5000AU

Bilde-i-bilde - to bilder vises samtidig på skjermen: den første videoen vises i full bredde, den andre i hjørnet.

Lyssensoren brukes til automatisk å endre lysstyrken avhengig av belysningen i rommet. Energiforbruket reduseres, og bildet blir mer behagelig for øynene.

Fordeler og ulemper

Samsung UE43N5000AU

Fordeler:

  • FullHD-oppløsning;
  • Wide Color Enhancer-teknologi;
  • surroundlyd.

Ulemper:

  • overbelastning;
  • mangel på Smart TV;
  • et lite antall kontakter;
  • et lite antall funksjoner, teknologier.

Kjennelse

Samsung UE43N5000AU er en høykvalitetsmodell med en god Full HD-skjerm, klar, surroundlyd, men uten mange teknologier for å forbedre bildekvaliteten, uten Smart TV. Prisen er 22 tusen rubler. Konkurrent Samsung UE40NU7170U for 28 tusen er det støtte for 4K-oppløsning, Smart TV og andre nyttige teknologier. Min dom: det er bedre å betale ekstra og kjøpe en modell dyrere, men bedre når det gjelder funksjonalitet, som med tanke på fremtiden vil forbli moderne i ytterligere 5-10 år.

2292 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner