hjem Anmeldelser Gjennomgang av TV Samsung UE40NU7170U

Gjennomgang av TV Samsung UE40NU7170U

UE40NU7170U er en høyteknologisk nyhet fra verdensmerket Samsung med en skjermoppløsning på 3840 × 2160 og støtte for 4K UHD, som inneholder 4 ganger flere piksler enn FullHD-oppløsning på 1920 × 1080. TV-en er utstyrt med forbedringsteknologier for bildekvalitet (UHD Dimming, PurColour), og med SmartThings App-teknologi er det nå enklere og raskere å sette opp og kontrollere TV-en.

Skjerm

Samsung UE40NU7170U

40-tommers (102 cm) flytende krystallskjerm, sideforhold - 16: 9. Skjermoppløsning - 3840 × 2160 px (4K UHD, HDR), oppdateringsfrekvens - 100 Hz. UHD Dimming er et lokal dimming-system for kvantepunkter. Samsung ble først implementert i 9 seriemodeller, og i 2018 - i 7-serien. I TV-er med skjermer på kvantepunkter brukes bakgrunnsbelysning på skjermen - dette er de samme LED-TV-ene, men materialer av høyere kvalitet ble brukt. PurColor-teknologien er designet for å forbedre kvaliteten på fargegjengivelse på skjerm og bilder. Takket være denne teknologien har nøyaktigheten av fargegjengivelse økt med omtrent 7 ganger, det totale antallet halvtoner i et fargebilde.

Utseende

Samsung UE40NU7170U

TV-saken er laget i kullsvart. Rammene er så tynne at de visuelt forstørrer skjermen. Baksiden av saken er også laget i svart med en bølget overflate, som ser ganske interessant ut. TV-en kan monteres på vegg eller monteres på stativ (følger med). Vekt uten stativ 8,6 kg. Dimensjoner - 914 x 532 x 59 mm.

Kontakter

Samsung UE40NU7170U

 • 3,5 mm lydutgang - for tilkobling av hodetelefoner eller akustikk.
 • RJ-45 (Ethernet) -kontakt - for tilkobling av en internettkabel.
 • AV-inngang (rød, hvit, gul) - tilkobling av analoge enheter (videokameraer, DVD, Blu-ray-spillere, noen TV-sendere).
 • USB (2 stk.) - Koble til en USB-flashstasjon eller ekstern harddisk.
 • HDMI-kontakt (3 stk.) - tilkobling av digitale enheter for bilde- og lydoverføring (datamaskiner, bærbare datamaskiner, videoopptakere).

Lyd

Samsung UE40NU7170U

Den totale lydeffekten er 20 W, akustikk - 2 innebygde høyttalere med en effekt på 10 W hver. For å lage surroundlyd brukes spesiell behandling av Dolby Digital Plus-signalet.

Funksjoner

Samsung UE40NU7170U

SmartTV - Samsung UE40NU7170U er utstyrt med Tizen-operativsystem basert på Linux. Det er et ganske bra system, men det kan ikke sammenlignes med Android 6.0, som er mye enklere. Mange gratis applikasjoner og spill blir gitt ut på plattformen. Det samme kan ikke sies om Tizen - det er få applikasjoner, og enda færre gratis.

SmartThings er en smart app for alle Samsung-smarte enheter. Koble til, automatiser og kontroller alle kompatible Samsung- og SmartThings-enheter i en praktisk app.

Steam Link - med denne funksjonen kan du spille favorittdataspillene dine på en stor skjerm, ha det gøy og glemme en liten skjerm som er koblet til datamaskinen din.

Auto Motion Plus - denne tilleggsteknologien forbedrer ifølge produsenten visningen av dynamiske scener på TV-skjermen. Det forbedrer jevnheten i dynamisk bevegelse.

Fordeler og ulemper

Samsung UE40NU7170U

Fordeler:

 • 4K-støtte;
 • tilstedeværelsen av PurColor;
 • Smart TV;
 • SmartThings og Steam Link-funksjon.

Ulemper:

 • dårlig byggekvalitet;
 • utilstrekkelige synsvinkler;
 • bremser Smart TV;
 • det er en vilkårlig nedleggelse av TV-en.

Kjennelse

Samsung UE40NU7170U

Samsung UE40NU7170U-modellen viste seg å være ganske interessant - med et bredt spekter av teknologier for å forbedre bildekvaliteten, 4K-støtte, i motsetning til Samsung UE43N5000AU-rivalen, som har den vanlige FullHD-oppløsningen, med interessante og nyttige funksjoner - Smart TV og SmartThings - som den forrige modellen ikke har. Alle disse funksjonene tiltrekker oppmerksomheten til en potensiell kjøper, men det er noen ulemper. TV-en har for vane å slå av seg selv, og slår seg deretter på i et par minutter. Byggekvaliteten er dårlig. Smart TV på den annonserte Tizen-plattformen bremser ofte, kaster den ut av applikasjoner. Pris - 28 tusen rubler. Etter min mening er det overvurdert i nærvær av slike ulemper.

3772 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner