hjem Anmeldelser Samsung QE55Q7FNA TV gjennomgang

Samsung QE55Q7FNA TV gjennomgang

Samsung QE55Q7FNA tilhører Samsungs flaggskip QLED TV-serie. Den har en nesten rammeløs skjerm, et bredt spekter av multimediaalternativer og 2 innebygde subwoofere. En av de beste for hjemmekinooppsett. Men prisen på nesten 80 tusen rubler vil ikke mestres av alle, så jeg foreslår å sammenligne denne TV-en med en rimeligere. Sony KD-55XF8096, for å forstå om det er noen vits i å betale for mye, eller kan du ta en like god TV til 11 tusen billigere?

Denne modellen deltar i vurdering av de beste Smart TV-TVene.

Skjerm

Samsung QE55Q7FNA

Samsung QE55Q7FNA har en 55-tommers QLED-sensor med 4K HDR-oppløsning og 120Hz oppdateringsfrekvens, noe som spesielt kjennes i spill. Visningsvinkler - 178 grader. Funksjon av QLED-matriser - lang levetid uten effekt av utbrenthet vil sikre bruk av kvantepunkter i bakgrunnsbelysning. Lysstyrke og god fargegjengivelse leveres av Q Engine-prosessoren. Arbeidsverktøy - teknologier for forbedring av bilder: Q-farge, Q-kontrast-elite, Q HDR-elite, som fungerer i automatisk modus, krever ikke brukerintervensjon. Selv veldig mørke scener ser realistiske ut, hver detalj på skjermen er synlig, svart og hvitt er perfekt.

Når det gjelder bildekvalitet, er denne TV-en det beste du kan få for denne prisen. Imidlertid, for en uerfaren bruker, skjermen Sony KD-55XF8096 vil også virke som noe fantastisk.

Utseende

Samsung QE55Q7FNA

Samsung QE55Q7FNA er en rammeløs TV med et vakkert stativ av metall. Det er Ambient-teknologi. Den lar deg vise bildet på skjermen i standby-modus. En TV kan bli en klokke, en værsjef, et dekorativt maleri med skiftende bilder eller en del av en vegg. Bare ta et bilde av veggen din og send bildet til TV-en din - nå er det nesten usynlig. I tidligere modeller av selskapet, som allerede var utstyrt med denne funksjonen, ble implementeringen av full "interiørintegrasjon" hemmet av stadig sammenfiltrede ledninger fra eksterne tilkoblede enheter. De ble tilbudt å være delvis skjult i spesielle spor på TV-saken eller i et stativ. Nå trenger du ikke å gjøre dette. Samsungs enestående design, One Connect, har gjort TV-en så tynn som mulig og eliminert ledninger. Nå kommer bare strømkabelen av baksiden av TV-en, koblet til en optisk kabel, som er koblet til den eksterne modulen. Alle eksterne enheter er deretter koblet til den.

One Connect er et skritt inn i fremtiden og fordelen med denne TV-en fremfor konkurrentene.

Kontakter

Samsung QE55Q7FNA

Alle kontaktene til denne TV-en er plassert på den eksterne One Connect-modulen. Dette forbedrer brukervennligheten til dem. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for å koble eksterne enheter til kontaktene på bakpanelet, spesielt hvis TV-en henger nær veggen. Nå er de alle på et praktisk sted. Sett med kontakter er som følger: inngang for kabel- og satellittantenner, 4 HDMI 2.0, 3 USB 2.0, LAN, optisk lydutgang, CI + -spor. Det er ingen AV-inngang her, akkurat som det ikke er noen hodetelefonkontakt. I denne forbindelse er Samsung QE55Q7FNA dårligere enn Sony KD-55XF8096... Modellen støtter trådløs Bluetooth-teknologi, Wi-Fi.

Lyd

Samsung QE55Q7FNA

Samsung QE55Q7FNA har kraftig innebygd akustikk - 2 høyttalere på 10 W hver og 2 subwoofere med samme effekt. Dette gjør den til en favoritt i hjemmekinooppsett. Med Dolby Digital lydforbedringsteknologi kan du spare penger på kjøp av eksterne høyttalere. Multiroom Link-teknologi er tilgjengelig: den kan videresende lyd til flere enheter samtidig via Bluetooth.Du kan lytte til TV-musikk på en annen enhet i neste rom, eller sende lyd til kraftige lydsystemer trådløst. Merk: Enheter må støtte denne teknologien.

Funksjoner

Samsung QE55Q7FNA

De innebygde tunerne mottar analoge, satellitt- og kabel-TV-signaler uten problemer.

Smart TV basert på Tizen 4.0-operativsystemet. Control - universal fjernkontroll One Remote Control. Tilgjengelig meny for bytte mellom kilder. For ikke å bli forvirret i mylderet av tilgjengelig innhold, og med Smart Hub-plattformen, samles nå alt innholdet på ett sted. TV-en kan styres fra en smarttelefon. Du kan kontrollere den og alle smarte enheter hjemme og motta varsler fra dem på TV-skjermen.

Ikke et problem for Samsung QE55Q7FNA og å spille av innhold fra hvilken som helst kilde. Alle kjente formater og kodeker støttes.

Høydepunktet på Samsung QE55Q7FNA er spillmodus. Å spille spill på en 120Hz skjerm er en virkelig fornøyelse.

TV-en har også grunnleggende funksjoner: sovetid, foreldrekontroll, TimeShift-bilde i bilde, progressiv skanning og andre.

fordeler

Samsung QE55Q7FNA

 • QLED-matrise;
 • Q motor prosessor;
 • rammeløs skjerm;
 • gjennomtenkt ergonomi;
 • original stativ;
 • Ambient teknologi;
 • innovativ teknologi for tilkobling av eksterne enheter One Connect;
 • flott lyd;
 • Multiroom Link;
 • Spillemodus;
 • Smart Hub;
 • fjernkontroll En fjernkontroll;
 • evnen til å kontrollere "Smart House" -systemet.

ulemper

Samsung QE55Q7FNA

 • I praksis er det vanskelig å gjengi noen lydformater;
 • det er problemer med videoavspilling med DiVX- og DTS-kodeker;
 • noen ganger kommer innstillingene på villspor;
 • fjernkontrollen er ikke veldig funksjonell, det er uvanlig få knapper;
 • behovet for å maskere One Connect-modulen. Ellers er tilstedeværelsen rett og slett upraktisk.

konklusjoner

Samsung QE55Q7FNA er et utmerket alternativ for hjemmekinooppsett. Å se på noe innhold, komplekse krevende spill vil ikke forvirre denne TV-en. Bildekvaliteten vil glede selv kresne brukere - ingen gjenskinn, perfekt svart og over en milliard farger uten fare for matriseutbrenthet. Lyden vil appellere til de mest partiske musikkelskerne, du kan videresende den til andre enheter via Bluetooth. Generelt, hvis budsjettet tillater deg, kan du gjerne kjøpe denne modellen. Sony KD-55XF8096 Er et godt alternativ for de som vil spare penger, men det kan fortsatt ikke konkurrere om kvalitet og funksjonalitet med Samsung QE55Q7FNA.

1257 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner