hjem Anmeldelser Gjennomgang av TV Prestigio 40 Wize 1

Gjennomgang av TV Prestigio 40 Wize 1

Det europeiske merket Prestigio dukket opp på markedet i 2002. I 2017 presenterte hun Prestigio 40 Wize 1. TV. Dette er en klassisk modell uten Smart TV-funksjonen, som gjør det mulig å holde kostnadene rimelige for mange kjøpere - bare 13 tusen rubler. For disse pengene får brukeren en 40-tommers skjerm og Full HD-oppløsning. Det kan kalles et godt alternativ hvis du trenger billig, men høykvalitetsutstyr med et klart og lyst bilde på skjermen.

Denne modellen deltar i rangering av de beste 40-tommers TV-ene.

Skjerm

Prestigio 40 Wize 1

Diagonalen er 40 tommer, standard sideforhold er 16: 9. Full HD-oppløsning gir høy kvalitet og detaljert bilde. TFT LCD-matrisen er laget av det berømte kinesiske selskapet BOE. Den har høy kontrast, god fargegjengivelse og bred nyanser. Oppdateringsfrekvensen er 60 Hz, så det er ingen uskarphet i actionscener. Betraktningsvinkelen er 178 grader. Gjennom en enkel men funksjonell meny kan brukeren justere skjermparametrene avhengig av egenskapene til innholdet. Lysdioder er plassert på sidene av LCD-matrisen. De belyser skjermen nesten jevnt, men på sidene kan du se høydepunktene.

Utseende

Prestigio 40 Wize 1

Prestigio 40 Wize 1 TV er en universell løsning for alle rom, siden den er laget i klassisk svart farge. Klager heves av de blanke rammene som rammer det halvmatte LCD-panelet. De må tørkes ofte, da støv legger seg på overflaten og fingeravtrykk blir værende. Men hele bakpanelet er ferdig med praktisk matt plast.

Leveres med en buet stativ av metall. Det gir god stabilitet for TV-en. Kan monteres på veggen. Monteringsstandard - VESA 200 × 100 mm.

Kontakter

Prestigio 40 Wize 1

TV-en er utstyrt med kontakter:

 • AV;
 • komponentinngang;
 • VGA;
 • HDMI (3 stk.);
 • USB (2 stk.);
 • koaksial utgang.

En betydelig ulempe er mangelen på en CI-modul, som en TV Polarline 40PL11TC-SM... Den brukes til digital kringkasting og beskytter brukeren mot ulovlig visning av betalte eller forbudte TV-kanaler. Ingen hodetelefonkontakt.

Lyd

Prestigio 40 Wize 1

Høyttalersystemet består av to høyttalere, hver med en effekt på 8 watt. Den totale lydeffekten er 16 watt. Støtter NICAM stereolyd og surroundlyd. På det generelle lydstadiet merkes overvekten av høye frekvenser, de lave er også fremhevet, men de midterste mangler litt. Det kreves en "ekstern lyd" -forbindelse.

Hvis prioriteten er lydkvalitet, er det fornuftig å betale for mye og kjøpe TV HARPER 40F660TS... Lydeffekten når 20 watt.

Funksjoner

Prestigio 40 Wize 1

Denne Prestigio-modellen tilhører ikke kategorien smart-TV. Hvis tilstedeværelsen av Smart TV er grunnleggende viktig, er det bedre å ta det Polarline 40PL11TC-SM basert på Android 7.0: denne modellen lar deg se filmer, programmer på nettet, bruke nettlesere, laste ned applikasjoner. Prisen er lavere - 12 500 rubler.

Funksjonaliteten er enkel: det er mulig å ta opp skjermen til et eksternt lagringsmedium, Time Shift - du kan stoppe direktesendingen, og etter en stund fortsette å se fra pausepunktet (bakgrunnsskjermopptak). Sleep Timer lar deg programmere TV-en slik at den slås av og på etter en stund. Ett trinns intervall er 15 minutter. Etter at den innstilte tiden har gått, går TV-en i standby-modus.

Barnesikring er en annen nyttig funksjon i Prestigio 40 Wize 1 som vil være nyttig for alle foreldre. Den lar deg blokkere TV-kontroller og beskytte barnet ditt mot å se uønsket innhold.Tilgang kan bare oppnås via et passord.

Fordeler:

 • saftig høykvalitetsbilde uten forvrengning;
 • rask matrise;
 • intuitivt grensesnitt.

Ulemper:

 • mangel på Smart TV;
 • upraktisk kontrollpanel;
 • dårlig lydkvalitet;
 • begrenset sett med kontakter.

Prestigio 40 Wize 1-modellen passer hvis du trenger en billig TV for å se på TV med et godt bilde. Den har ikke Smart TV, som i Polarline 40PL11TC-SM, men det er andre funksjoner: sovetid, barnevern. Lyden er dårlig. Hvis tilkoblingen av "ekstern lyd" er umulig, er det bedre å velge en TV HARPER 40F660TS.

1096 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner