hjem Anmeldelser Polarline 50PU11TC-SM TV gjennomgang

Polarline 50PU11TC-SM TV gjennomgang

Polarline 50PU11TC-SM er en billig hjemmelaget TV med Smart TV-funksjon, en 50-tommers LCD-skjerm og en kostnad på mindre enn 20 tusen rubler. I henhold til egenskapene er det bra fra alle kanter. Android TV 7.0., 4K UHD, HDR, videoopptak er bare noen få av funksjonene. Den nærmeste priskonkurrenten som fikk øye på meg er BBK 50LEX-7027 / FT2C nesten 5 tusen dyrere, kjører på gammel Android TV 4.4, har FULL HD-oppløsning.

Denne modellen deltar i vurdering av de beste Smart TV-TVene og i Beste 4K UHD TV-er.

Skjerm

Polarline 50PU11TC-SM

Diagonal - 50 inches, dette er et av de populære alternativene. Skjermdekningen er blank. Bildet på skjermen er lyst, men de omkringliggende objektene reflekteres i matrisen, noe som ødelegger inntrykket av bildet betydelig. Noen brukere rapporterer for høy bildekontrast. Betraktningsvinkelen vertikalt og horisontalt er 178 grader.

For en budsjett-TV er skjermen anstendig, men å dømme etter brukeranmeldelser, BBK 50LEX-7027 / FT2C utseendet er mye mer behagelig.

Utseende

Polarline 50PU11TC-SM

Modellen er laget i klassisk svart farge, med en tynn ramme, som for en statsansatt. Designet er strengt, med fremtredende elementer - en skinnende produsentlogo nederst, i midten. Dimensjoner - 1134 × 662 × 92, noe som ikke er dårlig for budsjettutstyr. BBK 50LEX-7027 / FT2C tynnere med bare 1 mm. I den bakre delen er det et utstikkende foringsrør, på den nedre kanten som tekniske kontakter er plassert.

Kontakter

Polarline 50PU11TC-SM

Modellen er utstyrt med et komplett sett med moderne kontakter. I tillegg til antenner, for jordbasert og digital kringkasting, har den USB-innganger (2 stk.), LAN, VGA, komponent, kompositt, SCART, mini-jack (3,5 mm), HDMI (3 stk.), Og utganger: mini- Jack (3,5 mm) hodetelefoner, koaksial (SPDIF), spor for CI / PCMCIA. Her kan Polarline 50PU11TC-SM konkurrere med TV-er i det midterste prissegmentet.

Lyd

Lyd

Polarline 50PU11TC-SM høyttalersystemet består av 2 høyttalere på 8 watt hver. Volummessig er dette tilstrekkelig for et gjennomsnittlig rom. De aller fleste mellomstore TV-er er utstyrt med høyttalere av denne kraften. Når det gjelder lydkvalitet, har jeg en rekke klager på Polarline 50PU11TC-SM - den er veldig flat, med absolutt mangel på lave frekvenser. Men jeg tror at denne mangelen kan tilgis for en statsansatt, fordi du kan kjøpe ekstern akustikk for besparelsene. De fleste eierne av TV-er som koster opptil 30 tusen rubler gjør dette, siden bare noen få av dem produserer lyd av relativt høy kvalitet, og BBK 50LEX-7027 / FT2C gjelder ikke dem.

Funksjoner

Polarline 50PU11TC-SM

Når det gjelder funksjonalitet, er ikke Polarline dårligere enn sin direkte konkurrent BBK 50LEX-7027 / FT2C og noen dyrere modeller. Smart TV basert på Android Android 7.0, innebygd digital tuner DVB-T2, satellitt tuner DVB-S2, USB mediespiller med støtte for de fleste formater for lyd- og videofiler, bilder, en nettleser for tilgang til Internett, inkludert trådløs Wi-Fi Fi. Du kan ta opp videoer selv med et tidsskift.

Med alt det mangfoldet av funksjonalitet, lar maskinvaredelen mye å være ønsket. Brukere merker avmatning når de ser på videoer på nettet, og flimrer når de ser på videoer i 4K-format. Men alle statsansatte synder dette. Jeg tror ikke dette er en stor ulempe, men for å spille spill eller se HD-video trenger du et annet alternativ.

fordeler

 • Koste;
 • lyse saftige farger;
 • praktisk kontroll;
 • strengt utseende;
 • tilstedeværelsen av alle nødvendige kontakter;
 • funksjonell.

ulemper

 • Svak maskinvarekomponent;
 • dårlig lydkvalitet;
 • høy bildekontrast (standard);
 • nedgang under arbeid;
 • ustabil drift av operativsystemet (i henhold til brukeranmeldelser).

Kjennelse

Polarline 50PU11TC-SM er verdt prisen. For hjemmevisning av bakkenett og digitale TV-kanaler er det nesten ideelt. En seer som er uerfaren med høyteknologiske nyheter, kan spare penger og kjøpe denne TV-en. Hvis høy bilde- og lydkvalitet er viktig, å se på 4K-video uten å bremse ned eller flimre, er det bedre å ta hensyn til TV-er i det midterste prissegmentet som koster over 30 tusen rubler, for eksempel Hyundai H-LED55U601BS2S eller TCL L55P6US... Det er ingen TV-er med kraftig maskinvare blant statsansatte.

2326 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner