hjem Anmeldelser Panasonic TX-49FSR500 TV gjennomgang

Panasonic TX-49FSR500 TV anmeldelse

En modell fra den japanske produsenten Panasonic, utgitt i 2018, men fortsatt populær blant kjøpere. Det er ikke mange anmeldelser, bare 4, men de er alle positive. Kjøpere setter pris på Panasonic TX-49FSR500 for funksjonalitet, lyd og bildekvalitet. I denne anmeldelsen vil du finne ut hvorfor det er bra, bør du kjøpe det i 2019, eller bør du fortsatt se på andre modeller?

Denne modellen deltar i vurdering av de beste TV-ene og i vurdering av de beste TV-ene 49 tommer.

Skjerm

Panasonic TX-49FSR500

Diagonal - 48,5 ”(123 cm), oppløsning - 1920 × 1080 piksler (Full HD) med en oppdateringsfrekvens på 50 eller 60 Hz. Betraktningsvinkelen er standard - 178 °. Bredt dynamisk utvalg av farger HDR10. Edge LED-bakgrunnsbelysning på sidene av selve skjermen. Superhøy kontrast hevdes på grunn av HDR. Av de interessante løsningene - Adaptive Blacklight Dimming, som demper bakgrunnsbelysningen, øker lokal kontrast og optimaliserer svartnivået. Det er en bildeavspillingsmodus "Game", som reduserer forsinkelsen for oppdatering av pikselet.

Utseende

Panasonic TX-49FSR500

Denne TV-en har flott design. Svart, matt plast. Skjermen ser ut til å smelte sammen i en helhet med tynne rammer på grunn av bakgrunnsbelysningen på sidene av enheten. Bunnrammen er litt tykkere enn de andre; produsentens navn - Panasonic er skrevet på den med hvite lettelser. Alt hviler på to buede ben, men kan festes til veggen, brakettens standard er VESA 400 × 200 mm. På baksiden av TV-en inneholder en blokk lyd- og videoinngangs- / utgangsportene.

Kontakter

Panasonic TX-49FSR500

Utstyrt med følgende innganger: AV, komponent (tulipaner), 2 HDMI, 2 USB, Ethernet (RJ-45) og innebygd Wi-Fi-modul, CI + støttet per spor.

Utgangen er bare mulig via en optisk kabel, du kan sende lyden til hodetelefoner (3,5 mm mini-jack).

Lyd

Panasonic TX-49FSR500

Akustisk system - to høyttalere på 10 W hver (totalt 20 W), som gir klar, høy lyd. Det er en programvaresimulering av surroundlyd. Lyd med høyt volum forårsaker ikke motbydelig rasling og vibrasjon av verken høyttalerne eller selve saken. Lyden er mye kraftigere enn for eksempel Thomson T49FSE1170, men modellen vår kan ikke dekode Dolby Digital og kan ikke nivånivået automatisk. Men likevel kan kinolyd uten eksternt lydsystem ikke oppnås på noen TV.

Funksjoner

Panasonic TX-49FSR500

TV-en har en smart-TV på My Home Screen 3.0-plattformen, som allerede gjør den til en størrelsesorden bedre enn en annen representant for den billigere Full HD-plattformen - Thomson T49FSE1170... Denne typen Smart TV har en minimalistisk design og en praktisk utforming av alle funksjoner, uten unødvendig "søppel" på skjermen. TimeShift-funksjonen lar deg pause og spole tilbake en strøm. Det er mulig å ta opp video fra skjermen til en ekstern USB-stasjon. Panasonic støtter DVB-S / T2 og vanlige antenne- / satellittkabler. Foruten innebygd Wi-Fi, er det støtte for Miracast. IP Home Network-teknologien er introdusert, som lar deg koble TV-en til Smart Home-nettverket. Det er en stemmeassistent. Det er veldig praktisk å se og utveksle innhold mellom TV-en og mobile enheter, du kan duplisere skjermen på en mobilenhet til TV-skjermen - full DLNA-støtte.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • god bildekvalitet;
  • streng design;
  • minimalistisk, brukervennlig Smart TV-skall;
  • anstendig lydkvalitet;
  • implementering i "Smart House";
  • DLNA-støtte.

Ulemper:

  • et lite antall programmer;
  • foreldet Full HD-format.

Kjennelse

TV i Full HD-kategorien er et kutt over det samme Thomson T49FSE1170 i det minste på bekostning av Smart TV, hvis du ikke tar høyde for lyden av høyere kvalitet, et klarere, mer mettet bilde til en pris på 4500 rubler mer. Det er veldig hyggelig for øynene til Panasonic: matt svart farge, som praktisk talt ikke gjenspeiler noe. Dette forråder straks alvorlighetsgraden og sofistikasjonen av japansk design. Ulempen er det utdaterte Full HD-formatet: om 1-2 år vil alle bytte til 4K Ultra HD-oppløsning. Ser fremover, TCL L50P6US eller Xiaomi Mi TV 4S 50som vil forbli relevant i lang tid, selv etter slutten av Full HD-tiden. Men denne TV-en er verdt å ta i det minste fordi den er en billig japansk TV av høy kvalitet som har en smart-TV ombord. Hvis økonomi ikke tillater deg å kjøpe noe dyrere, og jakten på teknologi ikke er din, er dette definitivt ditt valg.









2066 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner