hjem Anmeldelser Panasonic TX-32FSR500 TV anmeldelse

Panasonic TX-32FSR500 TV anmeldelse

Med Panasonic TX-32FSR500 LED-TV åpner moderne underholdning og muligheter for deg! Du kan se favoritt-TV-programmene dine, filmer på en lys 32-tommers skjerm. Modell med lyst panel, intelligent bakgrunnsbelysning, HD-bilder av høy kvalitet. Ulike funksjoner for å koble til nettverk, innholdsoverføring. Det er Smart TV - når som helst kan du koble til Internett og se ønsket video.

Denne modellen deltar i rangering av de beste TV-ene 32 tommer.

Skjerm

Panasonic TX-32FSR500

32-tommers skjerm med en oppløsning på 1366 x 768 piksler, laget på basis av LED-bakgrunnsbelysningsmatrise. Bildet er kontrasterende, realistisk. Oppdateringsfrekvensen er 60 Hz. HDR-teknologi - TV-skjermen gjengir det klare fargebildet. Lyse områder av rammen vil være enda lysere, og mørke områder vil få spesiell dybde. Modellen støtter Sport-modus, som kombinerer rike farger og surroundlyd for å se favorittsportene dine med en oppslukende effekt. I spillmodus vil enheten bytte til raskere responstid for å levere mer intens overføring av hver spillscene.

Utseende

Panasonic TX-32FSR500

TV-en er laget i klassisk svart. De tynne rammene rundt skjermen lar deg fordype deg i en oppslukende film og nyte å se favoritt-TV-showet ditt. På en flat overflate er TV-en sikkert installert på to pene V-formede ben. Du kan henge enheten på en vegg med et VESA 200 x 200. Mål uten stativ er 733 x 437 x 69 mm. Vekt - 5,5 kg.

Kontakter

Panasonic TX-32FSR500

 1. HDMI-kontakt (2 stk.) - tilkobling av digitale enheter for bilde- og lydoverføring (datamaskiner, bærbare datamaskiner, videoopptakere osv.).
 2. USB-kontakt (2 stk.) - tilkobling av USB-pinne eller ekstern harddisk. I denne indikatoren omgår TV-en sine konkurrenter.
 3. AV-inngang (rød, hvit, gul) - tilkobling av analoge enheter (videokameraer, DVD, Blu-ray-spillere, noen TV-sendere).
 4. 3,5 mm lydutgang - for tilkobling av hodetelefoner eller akustikk.
 5. RJ-45 (Ethernet) -kontakt - for tilkobling av en internettkabel.

Lyd

Lyd

Den totale lydeffekten er 20W, 2 innebygde høyttalere, 10W hver. Den samme makten som konkurrenten Telefunken TF-LED32S39T2S, men PANASONIC TX-32FSR500 har lyd av høyere kvalitet takket være Cinema Surround-systemet. Dette er en egenutviklet teknologi for å skape surroundlyd av høy kvalitet.

Funksjoner

SMART TV - brede muligheter for en smart plattform som kjører Firefox-operativsystemet med en mer optimalisert navigasjonslinje. Den er bedre implementert, enklere å bruke enn Samsung UE32N5300AUXRU kjører Linux-operativsystem. Se favorittfilmene dine, hør på musikk, velg Internett-applikasjoner i Smart TV. Nå vil alt multimediainnhold være tilgjengelig på TV-skjermen, noe som gjør fritiden din mye mer interessant.

Den integrerte Wi-Fi- og DLNA-modulen er ansvarlig for den trådløse tilkoblingen av TV-en med andre smarte enheter.

Sveip og del - denne teknologien spiller enkelt innholdet på smarttelefonen eller nettbrettet på TV-skjermen.

Time Shift - funksjonen til å ta opp favorittprogrammet ditt for å se det når som helst.

Fordeler og ulemper

Panasonic TX-32FSR500

Fordeler:

 1. Utmerket skjerm med støtte for modusene "Sport" og "Spill".
 2. Kvalitetslyd takket være Cinema Surround-systemet.
 3. Smart TV.
 4. Praktisk, rask synkronisering med smarttelefonen for å vise innhold på TV-skjermen.

Ulemper:

 1. Høy pris.
 2. Noen ganger fryser nettleseren mens du laster inn nettsteder.

Kjennelse

Panasonic TX-32FSR500-modell med alle funksjonene du trenger, maksimal brukervennlighet. TV-en bruker moderne systemer for å forbedre lyd- og bildekvaliteten. Å se filmer på den er en glede. Smart TV er implementert på et høyt nivå, enkelt og forståelig for enhver person. Dens direkte konkurrent er Samsung UE32N5300AUXRU - har nesten samme funksjonalitet, men Smart TV-funksjonen vil være litt vanskeligere å finne ut av, og denne modellen koster mer. Pris - 18 000 rubler. Etter min mening bør du ikke betale for mye for 1500 rubler for å kjøpe Samsung. Modellen er skikkelig grei.

2898 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner