hjem Anmeldelser LG OLED65C8 TV gjennomgang

LG OLED65C8 TV gjennomgang

Når du velger en TV, bør du vite at prisen ikke alltid vil tilsvare kvaliteten. Jeg kom over mange modeller der prisen var over gjennomsnittet, og kvaliteten lot mye å være ønsket. Etter å ha analysert markedet, gjorde jeg oppmerksom på LG OLED65C8 for 205 tusen rubler. Dette er en 65-tommers 4K Smart TV med en α9 Smart-prosessor som bare er optimalisert for LG og et unikt IPS-panel. Hva mer vil modellen overraske oss med?

Denne modellen deltar i vurdering av de beste TV-ene, kl vurdering av de beste TV-ene 58-65 tommer, kl rangering av de beste LG TV-ene, kl vurdering av de beste Smart TV-TVene og i Beste 4K UHD TV-er.

Skjerm

LG OLED65C8

65-tommers skjerm med UltraHD-oppløsning (3840 × 2160 piksler). LG-spesifikt IPS-panel leverer brede synsvinkler og rike farger uten å forvride paletten. Ofte, selv på dyre TV-er (spesielt på Samsung QE65Q7FNA) fargene er for overmettede, øynene blir lei av et slikt bilde. Støtter HDR (utvider kontrast og farger for flere detaljer i hele bildet). Svart er veldig svart, ikke grått eller lilla, et godt lyst bilde for hjemmevisning, det er til og med en følelse av virkeligheten. Visningsvinkel - 180º.

Utseende

LG OLED65C8

Dimensjoner - 1449 × 837 × 47 mm. Den ultratynne TV-en kompletterer ethvert interiør. En tynn ramme rundt omkretsen er laget av metall. Modellen ser ut som et maleri på en vegg. Settet inkluderer veggmontering - VESA standard 300 × 200 mm. Kontaktene er plassert på bakpanelet, så alle nødvendige tilkoblinger gjøres best før veggmontering.

Kontakter

LG OLED65C8

Kontakter er aldri små, men produsenter lar dem ofte være på et minimum og bare det mest nødvendige. HDMI x4, USB x3, Ethernet (RJ-45), Bluetooth, Wi-Fi 802.11ac, WiDi, Miracast, hodetelefonkontakt og CI + -støtte.

Lyd

LG OLED65C8

LG har to innebygde høyttalere med en total effekt på 40 W (2 x 20 W). Lyden overrasker med sin kraft. Det er bass, lyden er romslig. Clear Voice III-funksjonen undertrykker støy, forsterker lyden fra stemmer og Dolby Digital, DTS-lyddekodere. Selv en dyr TV har problemer med lyd, for eksempel modellen Samsung QE65Q7FNA for 165 tusen rubler tilsvarer den oppgitte kapasiteten ikke virkeligheten.

Funksjoner

LG OLED65C8

LG OLED65C8 er en WebOS Smart TV designet spesielt for LG TV-er. Menyen er veldig enkel å bruke. Krever ikke unødvendig bytte av fjernkontrollen. Men det har også en liten feil - det er ikke nok knapper. PS4-spill ser bra ut, men det innebygde GTX1070-grafikkortet begrenser valgene dine. Den innebygde mediaspilleren leser nesten alt. Dette er et stort pluss: ikke alle TV-er til denne prisen har en fullverdig spiller. For eksempel har Samsung droppet avi-formatet siden 2018. TV-en bruker trådløs overføring av mobilt innhold til TV-en. Denne funksjonen kalles WiDi. Modellen har innebygd Wi-Fi og Bluetooth. Det er DNLA. Dette er et sett med standarder som gjør at kompatible enheter kan overføre og motta forskjellig medieinnhold over et hjemmenettverk, vise det i sanntid.

fordeler

LG OLED65C8

  • IPS-matrise;
  • stor diagonal;
  • nydelig 4K-bilde;
  • høy lyd av høy kvalitet;
  • Clear Voice III-funksjon;
  • støtter HDR, WiDi, DNLA teknologier.

ulemper

LG OLED65C8

  • høy pris - 205 tusen rubler;
  • uferdig fjernkontroll;
  • svakt skjermkort.

Sammenligner modeller i prissegmentet fra 100 til 200 tusen rubler, er LG OLED65C8 fortsatt ledende når det gjelder funksjonalitet. Et kvalitetsprodukt vil bare gi glede for visningen din.Den eneste ulempen med modellen er prisen, men det er verdt det. Ofte gir du store penger bare for merkevaren, og ikke for funksjonene, vakre bilder, høy lyd av høy kvalitet. Et eksempel på slike modeller av lav kvalitet - Samsung QE65Q7FNA (stille lyd, få applikasjoner på Smart TV, overmettet bilde) og Sony KD-65XF9005 (utilstrekkelig lydkvalitet, bremser Android). Hvis planene for neste kjøp inkluderer en god, kostbar TV uten alvorlige feil i lang tid, anbefaler jeg deg å ta LG OLED65C8.

900 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner