hjem Anmeldelser LG OLED55B8P TV gjennomgang

LG OLED55B8P TV gjennomgang

LG OLED55B8P tilhører den billige (sammenlignet med Signature) B8-linjen. Dette bestemmer valg av modell av kjøpere som har drømt om å kjøpe en OLED-TV. På disse skjermene kan du føle forskjellen i reproduksjon: de svarte er virkelig kull, ikke grå, da pikslene ganske enkelt er "slått av". Ingen problemer med bluss, ujevn bakgrunnsbelysning. TV-en kan styres på avstand eller med stemme, inkludert i "Smart Home" -systemet. Enheten har økt integrasjon med Smart Home, IoT, la ThinQ Al til. Den beste lyddybden i hele LG TV-serien med et 40W lydsystem inkludert 2 subwoofere og surround Dolby Atmos.

Jeg så nærmere på LG OLED55B8P og sammenlignet den med konkurrentene - LG 75UK6750, LG 49SM9000.

Denne modellen deltar i rangeringen av de beste LG-TVene.

Skjerm

LG OLED55B8P

Hvordan formidle følelser fra å se video på LG OLED55B8P-skjermen? Tenk deg å se ut av et helt klart vindu og se på landskapet bak det. Slik ser bildet ut på OLED55B8P. Realistisk, utrolig klar, med filmisk fargegjengivelse takket være den "ærlige" 10-biters OLED-matrisen med 4K-oppløsning. Den samme UHD-oppløsningen er erklært i LG 49SM9000, men det gir ikke så rike dype svarte, kontrasterende farger, så vel som synsvinkler.

Alpha7 Intelligent Processor, en eksklusiv LG TV-behandlingsteknologi, leverer en livlig palett, dype detaljer når skjermen kommer til liv.

For modellen er en oppdateringsfrekvens på 120 Hz erklært, i andre kilder er den 100 Hz. Oppløsningen er 3840 × 2160 px. Sideforholdet "standard" for flat-TV - 16: 9. Diagonalen er 55 (mer presist - 54,6) tommer.

Utseende

LG OLED55B8P

I tillegg til skjermstørrelsen har OLED55B8P mange eksterne forskjeller fra LG 75UK6750... I stedet for et stativ med ben - en veldig tynn bakside. Når TV-en er slått av, ser det ut til at det ikke er noen ramme i det hele tatt - dette kalles Cinema Sreen. Når den er slått på, er rammen synlig, men den forblir fortsatt tynn, knapt merkbar. På baksiden av grå plast i fortykningen av underdelen er elektronikk og høyttalere "skjult". Dette gir i tillegg stabilitet til hele strukturen, men hvis du har små barn eller dyr, er det bedre å henge den på veggen, monteringen er gitt - dette er VESA 300 × 200. Nedenfor er et sølvstativ av metall, massivt og stabilt, med en streng vinkelform med påskriften LG OLED. På forsiden er det minimal design, det er ikke en eneste kontrollmekanisme. Den minimalistiske, monolitiske-futuristiske designen støttes. For en "nødsituasjon" (plutselig forsvant fjernkontrollen et eller annet sted) er det en styrespak på baksiden av panelet for å slå på eller kontrollere.

Modellen ser stilig, dyr ut, og fraværet av unødvendig design i designet er et pluss for å installere enheten i stuen med noe interiør.

Kontakter

LG OLED55B8P

Trådløs tilkobling - via dual-band Wi-Fi 802.11 ac og Bluetooth 4.2. Kontaktene er plassert på to bakre elektroder. Til venstre er antenner for bakkenett / kabel-TV, satellitt, begge med støtte for DVB-T2 / C / S2. Deretter et par USB-porter og HDMI, til høyre - en lydutgang for hodetelefoner, optikk, tilkobling til et kablet nettverk.

Den andre har tre HDMI-er, en med ARC-støtte.

Lyd

LG OLED55B8P

Lydsystem - 40W total effekt inkludert 2 subwoofere. Og i LG 75UK6750 bare 20 watt, ingen subwoofer. Det er vanskelig å gjengi høykvalitets og samtidig kraftig stereolyd på noen TV - det er ingen steder å plassere fullverdige høyttalere. Men i OLED55BPLA-modellen klarte produsenten å oppnå god lydkvalitet med rikdom og dybde.Det er en volumreserve, ifølge brukeranmeldelser, i et rom med et område på +/- 18 m2 bare skru av en fjerdedel av skalaen. Støtte for Dolby Atmos gir volum - merkevarens egen spesialitet for alle modeller.

Ytterligere nyttige funksjoner: Clear Voice III Voice Enhancer, Audio Upscaler, LD Sound Sync Brand Audio Sync, OTST Quick Setting, Bluetooth Playback, DTS6 Decoder, Støtter Dolby Digital, EAC3, HE-AAC, AAC, MP2, MP3, PCM Codecs, DTS, DTS-HD, DTS Express, WMA og aptX.

Funksjoner

LG OLED55B8P

Smart TV med egen plattform fra LG. Den første aktiveringen blinker over innholdet på menyen fra kortene: applikasjoner, TV-kanaler, signalkilder og annen informasjon. Tredjeparts appbutikken har mindre variasjon enn Android TV, men alle de populære videotjenestene er tilgjengelige: Megogo eller Netflix, YouTube, Google Play Filmer og TV.

Funksjonen for visning av 3600 videoer er inkludert, trådløs overføring av fotoceller fra mobile enheter til iOS / Android støttes via LG TV Plus proprietære applikasjon.

Innstilling - i hurtigmenyen med symboler vist i kolonnen til høyre. En full meny viser et stort felt på venstre side av skjermen.

Praktisk enhet (som i LG 49SM9000) - Magic Remote. Fungerer i to moduser - klassisk og i form av en musepeker. Det er et rullehjul, nye knapper for rask lansering introdusert - Netflix, Amazon.

Stor oppgradering 4.0 - økt integrering med Smart Home, IoT og ThinQ Al supplement. Nå utfører den "smarte" TV-en ikke bare søk, men gjenkjenner også talekommandoer, for eksempel byttemodus, starter et program eller program, På / Av. etc.

For spillere er det en spillmodus med minimal ventetid og bildeoptimalisering for spillkonsollen.

Fordeler og ulemper

LG OLED55B8P

Fordeler:

  1. OLED gjengir lyse, naturtro bilder uten å miste skarphet og klarhet i hjørnene. Den svarte fargen i den er ideell i motsetning til den grå fargen på skjermen LG 75UK6750.
  2. Støtte for alle HDR-standarder, tilstedeværelsen av forhåndsinnstilte skjermmodus.
  3. Stilig design - vakker, estetisk, streng. Modellen blir ikke bare et yndet samlingssted, men også et interiør.
  4. Enkel å bruke takket være webOS 4.0, stemmestyring, super praktisk fjernkontroll, kontroll fra mobile dingser.
  5. Den kraftige innebygde mediespilleren er i stand til å spille tunge 4K HDR-videoer over USB.

Minuser:

  1. En TV er ikke for alle: prisen (120 tusen rubler) kan sammenlignes med å kjøpe en god bruktbil.
  2. Det er ikke noe oppdatert HDMI 2.1-grensesnitt. I "budsjettet" og veldig "smart" LG 49SM9000, som koster 40 tusen rubler billigere, den er allerede der.

konklusjoner

LG OLED55B8P

LG OLED55B8PLA vil kunne bringe nye følelser fra visning med et klart, realistisk bilde, legge til en følelse som kan sammenlignes med en 3D- eller 5D-kino. Pluss bonuser, uten hvilke det ikke vil være noen slik perfeksjon av bildet - støtte for standarder, innebygde moduser. Svært høy lydkvalitet - når det gjelder volum, klang, klarhet. Enkel kontroll fra fjernkontrollen, stemmen, fra en avstand fra en mobil innretning. Du kan spare ved å betale 80 tusen rubler for en nyhet i 2019 LG 49SM9000 med samme “smarte” grensesnitt og oppdaterte HDMI. Å endre til LG 75UK6750, som koster 110 tusen og har indikatorer nedenfor på bildet, jeg tror det ikke er verdt det.

629 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner