hjem Anmeldelser LG 75UK6750 TV gjennomgang

LG 75UK6750 TV gjennomgang

I 2018 dukket det opp en ny, mer avansert modell av LG TV - 75UK6750. Ifølge eksperter gjengir det bildet mye skarpere enn den forrige modellen i samme serie. Jeg studerte egenskapene til LG 75UK6750, sammenlignet dem med konkurrenter Xiaomi Mi TV 4S 75 og Samsung UE75NU7100Ufor å gi den mest komplette oversikten for å hjelpe deg å bli kjent med funksjonene og fordelene med modellen.

Denne modellen deltar i rangering av de beste TV-ene 75 tommer og i rangeringen av de beste LG-TVene.

Skjerm

LG 75UK6750

TV LG 75UK6750 med en diagonal på 75 ”(189 cm) og en oppløsning på 3840 × 2160 piksler. Den støtter 4K UHD og HDR10, slik at du kan se de fineste detaljene med absolutt troskap. UHD-oppløsningen er 4 ganger bedre enn Full HD-TVer (bildereproduksjon - 4 ganger skarpere).

Skjermmatrisen, som de fleste TV-er i dette segmentet, er TFT IPS. Farger og bilder er like tydelige fra hvor som helst i rommet og fra alle vinkler takket være den brede synsvinkelen. Naturlige bilder leveres av en firekjerners prosessor. Det fjerner støy, forbedrer skarpheten og forbedrer videokvaliteten opp til 4K.

Oppdateringsfrekvensen for bildet er 50 Hz, som de fleste TV-er. På grunn av dette er små "pauser" i bildet mulig i action-scener. I dette er det dårligere enn Samsung, som har en oppdateringsindeks på 100 Hz.

Bakgrunnsbelysningen på skjermen er laget av dioder, som er jevnt plassert bak skjermen (Direct LED). Lokal dimmingteknologi justerer lysstyrken på individuelle dioder. Dette øker kontrasten og skaper en jevnere bakgrunnsbelysning. Til sammenligning: y Samsung UE75NU7100U Edge LED-bakgrunnsbelysning når LED-lampene er plassert på sidene av skjermen, noe som kan føre til bakgrunnsbelysning på sidene. Minus Direct LED - økt matrisetykkelse.

Utseende

LG 75UK6750

En moderne type TV med sofistikerte metallrammer som gir den en unik sjarm. Ser stilig ut både på nattbordet og på veggen. Det er to par ben for montering på et bord.

Kontakter

LG 75UK6750

LG 75UK6750 er utstyrt med et stort antall kontakter: antenne, AV, 4 HDMI, 2 USB, Ethernet, Miracast, Bluetooth, WiFi. Du kan koble til enheter for deling. Et grensesnitt er gitt for tilkobling av CAM-moduler med et dekodingskort (CL +). Samsung og Xiaomi har 3 HDMI hver. Og sistnevnte har ikke CL + -spor.

Lyd

LG 75UK6750

Lyden er gjengitt av to høyttalere med en effekt på 10 W (Xiaomi har 8 W). Utstyrt med DTS-lyddekoder for surroundlyd. Den brukes når du spiller digitale fonogrammer på kino. Slike systemer har en tendens til automatisk å endre volumet når de bytter fra kanal til kanal, noe som ikke er tilfelle med konkurrenter. Både Xiaomi og Samsung har Dolby Digital-støtte.

Funksjoner

LG 75UK6750

Arbeidsplattform for Smart TV flytende krystall-TV LG 75 UK 6750 - web-OS. Dette er LGs egen plattform, den nest mest populære etter Android, som kjører Xiaomi Mi TV 4S 75, mange andre modeller. Samsung har også sitt eget system, Tizen.

Kontroll - med fjernkontroll eller stemme takket være et intelligent kontrollsystem. Fjernkontrollen har en knapp som åpner tilgang til videobiblioteket ved hjelp av ivi-applikasjonen. Den åpnes umiddelbart etter at den er slått på. TV-en kan kobles til andre hjemmeenheter. Støtter nesten alle formater: MP3, WVA, MPEG4, DivX, MKV, JPEG.

LG spiller innhold mens det ble filmet (24p True Cinema). Det er en tidtaker for å slå av, og hindre utilsiktet bytte av barn.

Fordeler og ulemper

LG 75UK6750

Fordeler:

  1. Slank ramme, moderne utseende.
  2. Bildegjengivelseskvalitet: klarhet og kontrast i bildet.
  3. Høres bra ut.
  4. Tilstrekkelig antall kontakter (flere enn konkurrenter).
  5. Det er mulig å koble til et hjemmenettverk.
  6. Den innebygde spilleren viser filmer.

Ulemper:

  1. Stor vekt.
  2. Ikke den tynneste matrisen.

konklusjoner

LG 75UK6750

Prisen på LG 75UK6750 er 110 tusen rubler. En lignende kostnad har Xiaomi Mi TV 4S 75. Samsung UE75NU7100U vil koste mer med 9 tusen rubler. Å betale for mye dette beløpet er for de som foretrekker en litt tynnere TV med en annen type bakgrunnsbelysning. Men effektiviteten er tvilsom på grunn av mulige bluss på sidene. Når det gjelder funksjonalitet og bildekvalitet, er LG ikke dårligere enn den dyrere modellen (med unntak av oppdateringsfrekvensen, som kan merkes i dynamiske scener). Når det gjelder lydkvalitet, skiller LG seg fra konkurrentene, da det ikke støtter Dolby Digital. Men spørsmålet om hvilken dekoder som er bedre, DTS eller Dolby Digital, forblir åpent, da eksperter er forskjellige om dette. LG 75UK6750 TV er anstendig, konkurransedyktig selv i sammenligning med dyrere modeller.

2142 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner