hjem Anmeldelser LG 49LK6200 TV gjennomgang

LG 49LK6200 TV gjennomgang

Med LG 49LK6200 LED-TV får du den mest moderne underholdningen og mulighetene! Kos deg med å se favoritt-TV-programmene og filmene dine på den lyse 49-tommers skjermen. Modellen bruker proprietære LG-teknologier, som forbedrer bildekvaliteten betydelig. TV-en er utstyrt med forskjellige funksjoner for tilkobling til nettverk og overføring av innhold. LG 49LK6200 har Smart TV - koble til Internett og se en video, film eller spill spill.

Denne modellen deltar i vurdering av de beste Full HD-TVene.

Skjerm

LG 49LK6200

Diagonal - 49 tommer (123 cm), skjermoppløsning - 1920 × 1080 px (1080p Full HD), oppdateringsfrekvens - 50 Hz. Denne modellen har direkte LED-bakgrunnsbelysning, og LED-ene fordeles jevnt under LCD-matrisen. Dette alternativet gir jevn lysstyrke, uten gjenskinn. Betraktningsvinklene som er oppgitt av produsenten når 178 °. Den store skjermen, laget på grunnlag av en IPS-matrise, viser tydelig og korrekt 16,7 millioner farger og nyanser, oppdateres med en frekvens på 60 bilder per sekund. Den skiller seg ut i lysstyrke og kontrast takket være ensartet LED-bakgrunnsbelysning. Når du sender ut videosignaler, brukes Dynamic Color-teknologi, som gjør bildet så rikt og realistisk som mulig. Aktiv HDR (High Dynamic Range) -teknologi er den nye standarden for bildekvalitet. Den gir høy detalj med naturlig fargegjengivelse og et utvidet kontrastområde. LG UHD TV støtter flere HDR-formater, inkludert HDR10 Pro og HLG Pro. TruMotion-teknologien oppnår oppdateringsfrekvenser på 100, 200 og 400 Hz (100, 200 og 400 bilder per sekund) i LG LCD-TV-er, og forhindrer uskarphet i bildet, noe som sikrer en rask respons fra matrisen på fargeendringer, noe som eliminerer "ghost" -effekten.

Utseende

LG 49LK6200

Kroppen til TV-en er laget i "mørk titan" -farge, som ser imponerende ut. TV-en kan monteres på en vegg (standarden er VESA 200 × 200) eller installeres på det medfølgende stativet. TV-vekt - 11,5 kg. Dimensjonene på TV-en er 1108 × 699 × 259 mm.

Kontakter

LG 49LK6200

 • HDMI (3 stk.) - tilkobling av digitale enheter for bilde- og lydoverføring (datamaskiner, bærbare datamaskiner, videoopptakere).
 • USB (2 stk.) - Koble til en USB-flashstasjon eller ekstern harddisk. Modellen omgår alle konkurrenter i denne indikatoren.
 • AV-inngang (rød, hvit, gul) - tilkobling av analoge enheter (videokameraer, DVD, Blu-ray-spillere, noen TV-sendere).
 • 3,5 mm lydutgang - for tilkobling av hodetelefoner eller akustikk.
 • RJ-45 (Ethernet) -kontakt - for tilkobling av en internettkabel.

Lyd

LG 49LK6200

Den totale lydeffekten er 20 W, høyttalersystemet er 2 innebygde høyttalere med en effekt på 10 W hver. For å skape surroundlyd brukes spesiell signalbehandling. LGs Virtual Surround Plus-teknologi ser ut til å gjenskape lyder. Lydene fra omverdenen kan høres direkte gjennom TV-høyttaleren. Ingen ekstra lydsystemer er nødvendig for å øke volumet. Standardhøyttalere er nok for komfortabel filmvisning.

Funksjoner

LG 49LK6200

Smart TV - funksjonene til en TV kan sammenlignes med en datamaskin: den takler lett nettlesing, videoer, spill. Den “smarte” funksjonaliteten til LG 49LK6200 er basert på operativsystemet web OS. Etter min mening er det mer praktisk og bedre enn Tizen-systemet på Samsung UE49N5000AU... Mange gratis applikasjoner kan bli funnet og installert for det.

Lyssensoren brukes til automatisk å endre lysstyrken på skjermen, avhengig av lysnivået i rommet. Som et resultat reduseres strømforbruket og bildet er mer behagelig for øynene.

TV-kontroll fra smarttelefon (via LG TV Plus-appen). Et veldig nyttig program, for eksempel hvis fjernkontrollen er ødelagt eller når du ikke finner den.

Barnesikring - lar deg blokkere alle kanaler fra barn.

Fordeler og ulemper

LG 49LK6200

Fordeler:

 • proprietær LG-teknologi for bildeforbedring;
 • smart, brukervennlig Smart TV;
 • flott lyd takket være Virtual Surround Plus-teknologi.

Ulemper:

 • høy pris;
 • stor, upraktisk fjernkontroll;
 • hvis du ser på skjermen på nært hold, kan du se pikslene.

Kjennelse

LG har gitt ut en god modell for TV-markedet. Det fanger øyet med en gang - en stor 49-tommers skjerm som gir et utmerket bilde, selv i veldig dynamiske scener er det ingen uskarphet eller fargetap. Lyd av høy kvalitet: LGs egenutviklede teknologi gjør jobben sin. Smart TV skiller seg ut ved at den ikke bremser når du ser på filmer online eller laster ned applikasjoner. Det er gratis applikasjoner tilgjengelig for nedlasting på nettet. Pris - 33 tusen rubler, det er litt dyrere enn Samsung UE49N5000AU, men den har ikke Smart TV, og bildet og lyden er bedre på LG 49LK6200.

2286 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner