hjem Anmeldelser Leff 24H110T TV anmeldelse

Leff 24H110T TV anmeldelse

En av de billigste 24-tommers TV-ene. Produsert i Russland og derfor fratatt oppmerksomhet. Kjøpere foretrekker kinesiske ansatte i offentlig sektor eller kjente merkevarer. I det første tilfellet oppfyller ikke kvaliteten alltid forventningene, noen ganger må du lide av ekteskap, og i det andre må du til og med betale mer. Og hva skal jeg gjøre i dette tilfellet? Leff 24H110T for 6100 rubler er verdt oppmerksomhet, og i tilfelle fabrikksvikt eller ødeleggelse av utstyr har merket et omfattende nettverk av sertifiserte servicesentre i hele Russland.

Denne modellen deltar i rangering av de beste TV-ene for kjøkkenet.

Skjerm

Leff 24H110T

IPS-matrise med en diagonal på 24 tommer og HD-oppløsning. Bakgrunnsbelysning - Direkte LED. Oppdateringsfrekvensen er 60 Hz. Lysstyrke - 210 cd / m22... Kontrast - 1000: 1. Egenskapene til modellen for 6100 rubler er mer enn anstendig. Bildet er lyst, saftig, livlig. Svart er ikke ideelt, men du bør ikke forvente noe annet enn en budsjett-TV. Hvis du trenger et bedre bilde, kan du se etter en Full HD-TV fra kjente merkevarer, men vær forberedt på å betale minst dobbelt så mye (LG 24MT49S-PZ - 13500 rubler, Samsung T24H390SI – 14500).

Utseende

Ikke forskjellig fra andre budsjettprøver. Karosseriet er av sort plast, på rammens nedre kant er produsentens navn og en LED-indikator for drift. Dimensjonene på TV-en er 553 × 335 × 72 mm. Med stativ - 553 x 377 x 208 mm. Veggmonterbar - VESA 75 × 75 mm.

Kontakter

Det er ingen spørsmål om kontakter til Leff 24H110T. Det er en antenneinngang, AV, komponent, VGA, HDMI, MHL, USB, koaksial utgang, CI-spor. Jeg vil rette oppmerksomheten mot MHL-kontakten, som ikke engang alle toppmodeller er utstyrt med. Den kombinerer funksjonene til en microUSB-kontakt og et HDMI-grensesnitt. Du kan koble en smarttelefon til den og overføre data fra den til TV-skjermen uten problemer. Samtidig lades enheten din.

Lyd

Lyd

Leff 24H110Ts lyd er overraskende god. TV produserer den beste lyden i budsjettsegmentet. Har to høyttalere på 3 W, støtter Dolby Digital. Ingen av de nærmeste konkurrentene kan skryte av dette. Man kan finne feil med kraften i den innebygde akustikken: det er kanskje ikke nok for et stort rom, men nesten ingen i dag vil installere en 24-tommers TV i stuen. I tillegg koster denne modellen litt mer enn 6 tusen rubler.

Funksjoner

Funksjonalitet Leff 24H110T er budsjettområdet verdig. TV-mottak av høy kvalitet takket være innebygde tunere. Spill av filer fra eksterne stasjoner ved hjelp av en standard mediespiller. Det er barnevern, en sovetid, TimeShift (en teknologi som lar deg spille inn favoritt-TV-programmene dine på en USB-flashstasjon med tidsskift). Kontrollpanelet er på baksiden av saken: Hovedknappene dupliseres der i tilfelle du mister fjernkontrollen eller det plutselig går tom for batterier. De fleste produsenter har allerede forlatt en slik løsning, men i mellomtiden kan det vise seg å være nyttig.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

  • pris;
  • bildekvalitet;
  • god lyd. For noen er volumet kanskje ikke nok, men lydmessig, med tanke på prisen, er TV-en god;
  • TimeShift;
  • det er alle relevante kontakter;
  • kontrollknappene er duplisert på baksiden av kroppen;
  • et bredt nettverk av merkevareservicesentre i Russland.

Ulemper:

  • materiale og montering av fjernkontrollen. Spinkel plast, tilbakeslag;
  • 1 x HDMI;
  • 1 USB-port.

Kjennelse

Leff 24H110T rettferdiggjør prisen med renter. Den viktige fordelen er god lyd. Konkurrenter som er verdige denne parameteren -LG 24MT49S-PZ og Samsung T24H390SI - er allerede dobbelt så dyre.

 

3108 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner