hjem Anmeldelser Gjennomgang av TV Kivi 32FR50BR

Gjennomgang av TV Kivi 32FR50BR

Nyheten fra den lite kjente forbrukerprodusenten Kivi viste seg overraskende å være ganske vellykket og samlet mange positive anmeldelser. Modellen er utstyrt med flere teknologier for å forbedre bildekvaliteten, god lyd, Smart TV, TV-kontrollfunksjon via en smarttelefon, og alt dette for lite penger.

Denne modellen deltar i vurdering av de beste Full HD-TVene.

Skjerm

Kivi 32FR50BR

Modell med en 32-tommers (81 cm) skjerm med en oppløsning på 1920 × 1080 px (Full HD) med en oppdateringsfrekvens på 50 Hz. Kivi 32FR50BR-modellen har direkte LED-bakgrunnsbelysning, LED-er er installert bak skjermen og fordelt over hele området. Denne teknologien lar deg oppnå jevn belysning uten gjenskinn. Betraktningsvinkelen, deklarert av produsenten, når 178 °. Med HDR (High Dynamic Range) -teknologi er selv de minste detaljene alltid skarpe og livlige, mens Advanced Color Engine (ACE) -teknologien sørger for naturlige farger i alle lysnivåer.

Utseende

Kivi 32FR50BR

Det klassiske utseendet og den hvite kroppen er godt egnet for installasjon som kjøkken-TV. Hovedmaterialet er plast, men baksiden er laget av metall. Dimensjoner - 732 × 472 × 211 mm. TV-en er utstyrt med et stativ for montering på et bord eller skap, du kan henge det på veggen, men du trenger en ekstra brakett med monteringsmål 200 × 100 mm. TV-vekt - 4,6 kg.

Kontakter

Kivi 32FR50BR

 • AV-inngang (rød, hvit, gul) - tilkobling av analoge enheter (videokameraer, DVD, Blu-ray-spillere, noen TV-sendere).
 • USB (2 stk.) - Koble til en USB-flashstasjon eller ekstern harddisk.
 • HDMI (2 stk.) - tilkobling av digitale enheter for bilde- og lydoverføring (datamaskiner, bærbare datamaskiner, videoopptakere).
 • 3,5 mm lydutgang - for tilkobling av hodetelefoner eller akustikk.
 • Koaksial utgang - kan brukes til å overføre lyd når du kobler til eksterne høyttalere.
 • RJ-45 (Ethernet) -kontakt - for tilkobling av en internettkabel.

Lyd

Kivi 32FR50BR

KIVI-modellen har utmerkede bilder og flott lyd. Den totale lydeffekten er 20 W, høyttalersystemet er 2 innebygde høyttalere med en effekt på 10 W hver. Dette er nok for alle lokaler. Du kan glede deg over livlige bilder med klar lyd av høy kvalitet.

Funksjoner

Kivi 32FR50BR

SmartTV - funksjonene til en TV er sammenlignbare med en datamaskin: den takler lett surfing, video, spill. Den smarte funksjonaliteten til Kivi 32FR50BR er basert på Android 6.0 operativsystem. Det er ingen full Google Play appbutikk, Aptoide TV brukes i stedet. Den oppdaterer også fastvaren. Selve systemet er enkelt å betjene, og mange gratis applikasjoner kan lastes ned og installeres for det.

Bilde-i-bilde - to bilder vises samtidig på skjermen: den første videoen vises på hele skjermen, den andre - i hjørnet av skjermen.

Videoopptak - det er mulig å ta opp jordbaserte kanaler på en minnebærer.

Time Shift er en funksjon som lar deg stoppe sendingen av et TV-program når som helst og spille inn det for å fortsette å se fra øyeblikket til pause på et annet tidspunkt. En nyttig funksjon: du kan når som helst stoppe og fortsette å se favorittfilmen eller TV-showet ditt.

KIVI Remote er et program for å kontrollere en TV via en smarttelefon.

Stemmestyring uten fjernkontroll.

Bluetooth er en nyttig funksjon: du kan koble forskjellige enheter (høyttalere, hodetelefoner, joysticks) til TV-en.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • lys skjerm av høy kvalitet;
 • flott lyd;
 • Smart TV med Android TV 6.0;
 • fanger Wi-Fi godt;
 • mister ikke forbindelsen til Internett;
 • lav pris;
 • fin design.

Ulemper:

 • KIVI Remote finner ikke alltid TV-en;
 • dårlig standard firmware, må du oppdatere til den nyeste versjonen;
 • det hender at det tar lang tid å slå på, Smart TV er lastet inn.

Kjennelse

Kivi 32FR50BR er en god TV med Smart TV-funksjon, stemmestyring eller smarttelefonkontroll. Moderne funksjonalitet, brede multimediefunksjoner fungerer uten unødvendig konfigurasjon når du kobler TV-en til Internett. En liten ulempe i form av en forsinkelse oppstår når du slår på eller når du starter applikasjoner. Saftig skjerm, god lyd fra standardhøyttalere, tynne rammer rundt skjermen. Designet er klassisk, men ser flott ut i hvitt. Pris - 15.500 rubler.

1415 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner