hjem Anmeldelser JVC LT-24M585W TV anmeldelse

JVC LT-24M585W TV anmeldelse

JVC LT-24M585W er en representant for klassen av 24-tommers TV-er. Oftest blir disse installert på kjøkkenet eller brukt som skjerm. Samlingen av denne Smart TV-en er organisert i Kaliningrad. Hovedfordelen over konkurrenter er prisen. I gjennomsnitt tilbys det for 9500 rubler. Selv om dette er et av de lukrative tilbudene på markedet, er pengene fremdeles betydelige, så jeg foreslår å forstå og virkelig vurdere funksjonene til TV-en.

Denne modellen deltar i vurdering av de beste Smart TV-TVene.

Skjerm

JVC LT-24M585W har en diagonal på 24 tommer, et klassisk sideforhold på 16: 9 og HD-oppløsning. Sistnevnte gjør det uegnet til bruk som skjerm, men det er fortsatt et godt alternativ for et budsjettkjøkken. Skjermen er lys, uten lys, direkte LED-bakgrunnsbelysning, det er en progressiv skanning, synsvinkler - 160 og 150 grader. Indikatoren er ikke veldig bra, men det er nok for en kjøkken-TV. Hvis dette kriteriet er viktig, ta hensyn til Thomson T28RTL5240: prisforskjellen er minimal, og synsvinklene er allerede 178 grader.

Utseende

JVC LT-24M585W

Designet er attraktivt, de tynne rammene er laget av hvit plast. Produsentens logo påføres underkanten. Baksiden av saken er også plast i hvitt. Det er et stativ, kan monteres på veggen. Dimensjoner - 551 × 368 × 180 mm. TV-en er ikke tynn, men utseendet er prisverdig. For eksempel den nærmeste priskonkurrenten Thomson T28RTL5240 ser kjedelig ut, laget av plast i klassisk svart farge.

Kontakter

JVC LT-24M585W

Det er alle nødvendige kontakter - en antennekontakt, 3 HDMI (1 side + 2 bak), 2 USB (1 side + 1 bak), 3,5 mm hodetelefonutgang, komponentvideoinngang, LAN, koaksial lydutgang, CI-spor. Wi-Fi støttes. Jeg personlig vil gjerne legge til en annen USB-port for enkel mus- og tastaturtilkobling. Ellers er det ingen klager på kontaktene til TV-en.

Lyd

JVC LT-24M585W

JVC LT-24M585W høres bra ut. Dolby Digital-teknologi er implementert. Samtidig går den et sted inn i veggen, brukerne bemerker at det er bedre å lytte til den fra siden, og hvis du sitter rett foran skjermen, blir lyden uklart allerede, noen få meter unna, volumet tapt. Thomson T28RTL5240 høres bedre ut.

Funksjoner

JVC LT-24M585W

Funksjonaliteten til JVC LT-24M585W er praktisk talt ubegrenset, det er en Smart TV som kjører Android TV 6.0.1, innebygde tunere DVB-T, DVB-T2, DVB-C. For å se bakkenett og kabel-TV er det ikke nødvendig med ekstra utstyr, bare koble til antennen. Du kan bla gjennom nettsteder ved hjelp av en LAN-kabel eller trådløst Wi-Fi. Den innebygde mediespilleren håndterer de fleste av de kjente formatene, og hvis noe plutselig ikke spiller, kan du installere en tredjepartsspiller på Android. Et interessant alternativ er muligheten til å skrive til en USB-flash-stasjon, selv etter en tidsplan og med tidsskift. Wi-Fi Direct i motsetning til Thomson T28RTL5240 fraværende.

fordeler

JVC LT-24M585W

 • Lav pris;
 • fin design;
 • tilstrekkelig funksjonalitet;
 • Smart TV basert på Android;
 • Time Shift;
 • praktisk plassering av kontakter.

ulemper

 • HD-oppløsning;
 • lyd av dårlig kvalitet;
 • operativsystemet tar lang tid å laste inn;
 • Play Market er ikke installert;
 • settet med forhåndsinstallerte applikasjoner er for lite;
 • fjernkontrollen er ufølsom, må du rette den direkte mot TV-en.

konklusjoner

Med tanke på den lave prisen, er JVC LT-24M585W et godt alternativ for et kjøkken eller et hotellrom: interessant design, anstendig bilde, utmerket funksjonalitet, innebygde tunere. Men hvis størrelsen på rommet tillater det, vil jeg anbefale en 28-tommers Thomson T28RTL5240: prisforskjellen er bare 1000 rubler, men skjermstørrelsen er større, visningsvinklene økes, lyden er mye bedre. Hvis du utelukkende vurderer alternativet med en diagonal på 24 tommer, kan jeg anbefale Samsung T24H390SIC. Det koster selvfølgelig dyrere, men det har FULL HD-oppløsning, synsvinkler - 178 grader, lyd av høy kvalitet.

1648 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner