hjem Anmeldelser HARPER 55U750TS TV-gjennomgang

HARPER 55U750TS TV-gjennomgang

HARPER 55U750TS - 55-tommers 4K LCD-TV med Smart TV-funksjon, som kjører Android TV 6.0-operativsystem. En av de rimeligste smart-TVene på markedet. Konkurranse i pris kan være Philips 50PUT6023... Besparelsene vil være omtrent 2 tusen rubler, men skjermdiagonalen vil være 5 tommer mindre, og i stedet for den vanlige Android TV-en må du bruke et eget operativsystem fra Philips. Vi vil snakke om muligheten for slike besparelser på slutten av gjennomgangen, når vi bestemmer fordelene og ulempene med HARPER 55U750TS.

Denne modellen deltar i vurdering av de beste TV-ene.

Skjerm

HARPER 55U750TS

Harper 55U750TS har en 55-tommers halvmatt LED-bakgrunnsbelyst LCD-skjerm. Bildet på skjermen er klart og høy kontrast. Skjermoppløsningen er 3840 × 2160 piksler, de vertikale og horisontale synsvinklene er 178. Dette er gode indikatorer for en budsjett-TV med en slik diagonal. Matrisen er behagelig å bruke, uten å flimre. Dens halvmatte overflate reduserer gjenstandens refleksjon. Men det kan ikke kalles et fullverdig antireflekterende beleggalternativ. Hvis du trenger en billig TV med en antireflekterende beleggmatrise, anbefaler jeg å se nærmere på Philips 50PUT6023.

Harper 55U750TS-skjermen er anstendig, men noen brukere påpeker en betydelig ulempe, etter deres mening - et lite utvalg av lysstyrkekontroll.

Utseende

HARPER 55U750TS

Etter dagens standarder er Harper 55U750TS ikke tynn. Men i dette prissegmentet er det ingen “tynnere”. Hyundai H-LED55U601BS2S, som koster 4 tusen mer, er tykkere med 3 mm.

Kroppen er laget av svart plast i streng lakonisk stil. I midten av den nedre delen av rammen er den skinnende produsentens logo Det er 7 berøringsknapper som ligger nærmere venstre kant. De er indikert med små ikoner. Du kan betjene enheten uten fjernkontroll, funksjonssettet er enkelt: volum, kanalbytte, innstillingsmeny, indikatorlampe. I standby-modus er den uthevet i svakt blått. Det er et annet ikon på rammen nærmere høyre hjørne, som indikerer av / på-knappen. Selve knappen er plassert nederst på rammen.

Baksiden av TV-en er laget av tynt stål og svart plast. Kontaktene er nederst, langs kantene på det utstikkende foringsrøret.

Harper 55U750TS design, vil jeg rangere til 4. Direkte konkurrenter Philips 50PUT6023 og Hyundai H-LED55U601BS2S har et klart pluss her på grunn av en tynnere ramme.

Kontakter

HARPER 55U750TS

Harper 55U750TS er utstyrt med alle kontakter som er nødvendige etter moderne standarder - analog og digital kringkasting antenneinngang, CI-kortspor, 2 USB-innganger, 3,5 mm minikontakt for hodetelefoner, 3 HDMI-utganger, komponentvideoinngang, 3,5 mm stereominikontakt lydinngang, S lydutgang / PDIF (RCA), LAN-inngang. Kontaktene er plassert kompakt, men forstyrrer ikke hverandre. Blant ulempene - USB-utgangene er veldig nærme, og plasseringen av hodetelefonutgangen er ikke helt logisk. Det er litt uvanlig å se en lydinngang i form av en 3,5 mm minijack-kontakt, men produsenten korrigerte situasjonen ved å sette en RCA-adapter i settet.

Lyd

Lyd

Lydkvalitet er ikke det sterkeste punktet i denne TV-en. Det domineres av høye og mellomstore frekvenser med fullstendig fravær av lave. Selv når du ser på programmer med lave volumer, vil TV-skapet gi gjenklang og skape ubehagelig støyforstyrrelse. I hodetelefoner er lyden også skarp, ikke veldig hyggelig, uten lave frekvenser. For fans av kvalitetslyd Philips 50PUT6023 og Hyundai H-LED55U601BS2S vil like det mer.Sistnevnte overgår konkurrentene når det gjelder lydkvalitet og kraft (20 W mot 16).

Det innebygde lydsystemet til Harper 55U750TS er kraftig nok for et mellomstort rom, men det er klager på lydkvaliteten.

Funksjoner

HARPER 55U750TS

Harper 55U750TS er et fullverdig multimediekompleks med Internett-tilgang. I tillegg til kabel-LAN-tilkoblingen er den utstyrt med trådløs Wi-Fi-teknologi. Funksjonene til denne TV-en lar deg motta analoge og digitale signaler, spille av lyd- og videofiler, bilder, bilder fra eksterne medier. Den støtter de aller fleste formater og kodeker. Android TV 6.0 sørger for installasjon av applikasjoner.

Cast-funksjonen er interessant for budsjett-TV-er. Det lar deg overføre en kopi av skjermen på en mobil enhet og lyd via Wi-Fi i samme nettverk. Bildekvaliteten går tapt på grunn av komprimeringsteknologi. Tilstedeværelsen av en slik mulighet er en av fordelene over Philips 50PUT6023.

Harper 55U750TS har funksjonen til å ta opp digitale TV-kanaler, inkludert tidsskift. Du kan bli distrahert av virksomheten din og komme tilbake ved å begynne å se favorittprogrammet ditt fra stedet du stoppet, og parallelt vil TV-en ta opp det som skjer i favorittprogrammet ditt, og videreformidle den lagrede informasjonen til deg. En USB-lagringsenhet brukes til opptak. Maksimalt antall registrerte data i tidsskiftmodus kan ikke overstige 4 GB.

fordeler

 • Klassisk elegant design;
 • en skjerm som er verdig budsjettsegmentet med en halvmatt matrise;
 • multimedia muligheter;
 • Cast teknologi;
 • muligheten til å spille inn programmer selv med et tidsskifte;
 • fornuftig pris.

ulemper

 • Lydkvalitet;
 • svak maskinvare. For å spille av video i 4K-format, trenger du fortsatt en tredjeparts teknikk. Ifølge brukeranmeldelser fryser det noen ganger når du bruker tunge applikasjoner. Aktiveringstid - omtrent 30 sekunder;
 • nær hverandre ligger USB-porter;
 • det er umulig å justere lysstyrken på skjermen med en knapp;
 • når applikasjonen henger, slår den seg ikke av fra fjernkontrollen, du må trykke på av / på-knappen

Kjennelse

HARPER 55U750TS er et godt valg for pengene. Du vil ikke kunne bruke den som hjemmekino - lydkvaliteten svikter, maskinvaren er svak. Men hvis du bare trenger en TV for å se favoritt-TV-programmene dine med et bredt spekter av multimediafunksjoner, er HARPER 55U750TS en god teknikk.

Hvis du planlegger å bruke TV-en til spill, se 4K-video, er det bedre å ta Hyundai H-LED55U601BS2S eller dyrere modeller. Lagre og ta Philips 50PUT6023heller ikke verdt det. Når det gjelder funksjonalitet og ytelse, er den nesten identisk med HARPER 55U750TS, og skjermdiagonalen er 50 tommer.

HARPER 55U750TS er en god budsjettansatt, men du bør ikke forvente superkrefter fra ham. Han begrunner fullt ut prisen på 29.900.

856 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner