hjem Anmeldelser HARPER 49U750TS TV-gjennomgang

HARPER 49U750TS TV-gjennomgang

Etter å ha undersøkt Smart TV-markedet, vil jeg tilby en oversikt over Harpers 49-tommers modell - 49U750TS. Dens tekniske egenskaper, fordeler og ulemper, sammenligning med konkurrenter vil bli vurdert. Til slutt kan du tydelig forstå om en slik TV er riktig for deg eller ikke.

Denne modellen deltar i vurdering av de beste TV-ene 49 tommer og i Beste 4K UHD TV-er.

Skjerm

HARPER 49U750TS

Stort 49-tommers panel (123 centimeter) med trendskjermoppløsning - 4K (3840 × 2160 piksler) med en oppdateringsfrekvens på 50 Hz, som er PAL-regionen (europeisk). Sideforholdet er kjent - 16: 9. Betraktningsvinkelen er 178 ° - det er behagelig å se på et stort selskap, men til og med alternativet fra Thomson T49FSE1170, 5 tusen rubler billigere - den kan skilte med samme synsvinkel, men det er ingen 4K skjermoppløsning. Ifølge offisielle tall var lysstyrken 300 cd / m², men den faktiske - 288 cd / m². En slik indikator for lysstyrke er tilstrekkelig for komfortabel visning om dagen, men når den utsettes for direkte sollys, vil bildekvaliteten merkbart lide. Dynamisk kontrastforhold - 110 000: 1, dette vil gjøre det mulig å se detaljer selv i scener med lav kontrast. Matrise med 4 fargemodi - myk, tilpasset, standard og levende. Du kan bruke hvilken som helst, siden de skiller seg lite ut fra hverandre, og selve matrisen gir utmerket fargegjengivelse.

Utseende

HARPER 49U750TS

Denne modellen ser alarmerende massiv ut. 123-centimeterpanelet med en blank ramme og ben, med en lys, kontrastdisplay på 3840 × 2160 piksler, vil umiddelbart fange deg. Laget enkelt, smakfullt, rammene er ikke veldig store, de forstyrrer ikke øyet. På venstre side er det en blå diode som signaliserer innkoblingstilstanden. Benstanden på stativet var 104 centimeter, TV-en er stabil. Det er et VESA 200 × 200-feste for veggmontering hvis det ikke er plass til et 123 centimeter rektangel. På baksiden av TV-en er det to blokker med kontakter.

Kontakter

HARPER 49U750TS

Den nedre blokken består av en LAN-port og bildeinngang / -utgangsport - 3 HDMI (en med ARC), YPbPr-komponentport (tulipaner), lydinngang, koaksial utgang.

Sideenheten består av to sammenkoblede USB-kontakter, MiniJack 3.5 for hodetelefoner, en port for et CI-kort, DVB-T2 og DVB-S2-innganger.

Lyd

Lyd

Om bord - to stereohøyttalere med en effekt på 8 W hver (16 W - totalt). Lyden er farbar, men uten bass, surroundlyd - en klar ulempe, siden selv den tidligere nevnte Thomson T49FSE1170 har god bass og surroundlyd. Hvis vi tar en dyrere modell, for eksempel Samsung UE43NU7100U, så har den også utmerket lyd. Ved høyt volum hveser ikke lyden, og selve TV-en vil ikke vibrere eller rasle, og gir en forferdelig lyd.

Funksjoner

Operativsystem - Android 6.0 med alle resulterende brikker (spill, programmer osv.), Støtter Wi-Fi, CAM-moduler (moduler for dekoding av betalte kanaler) via CI-grensesnittet.

Støtter 24p True Cinema-funksjon, som lar deg se filmer med samme bildefrekvens (24 bilder per sekund) som de ble tatt opp med. Hvis det ikke er noe slikt alternativ, vil filmen spilles av med 25 bilder per sekund.

Det er mulig å ta opp video fra skjermen til eksterne USB-Flash-stasjoner eller til det interne minnet på TV-en, selv om du i dette tilfellet bare må ta opp til en ekstern stasjon, siden det innebygde minnet bare er 5 GB, hvorav bare 3,5 GB er tilgjengelig. Det er lite sannsynlig at mye vil passe på en stasjon med et slikt volum.

En interessant funksjon TimeShift er tilgjengelig på denne modellen. Mens du ser på en direktesending, kan du spole strømmen tilbake eller sette den på pause, og deretter fortsette å se fra øyeblikket der pausen ble trykket. TV-en starter opptak for øyeblikket (du må huske på den lille mengden intern lagring, så vi anbefaler at du bruker en ekstern). Og noen leverandører selger en slik funksjon for penger, alt er allerede forutsatt her.

Det er også en sovetid, som ikke er uvanlig for TV-er og barnevern.

Fordeler og ulemper

HARPER 49U750TS

Fordeler:

  • anstendig kvalitet for lite penger;
  • fargegjengivelse;
  • lys, kontrastmatrise;
  • Ultra HD skjermoppløsning;
  • Smart TV med god funksjonalitet;
  • utseende og vakre skall Android;
  • støtte for satellitt-TV og T2;
  • optisk lydutgang + ARC.

Ulemper:

  • liten mengde internminne;
  • fjernkontrollen fungerer ikke i alle Android-applikasjoner.

Produksjon

Ved å kjøpe denne TV-en får du utmerket bildekvalitet, opplevelsen av å bruke 4K når du ser på filmer eller spill på moderne spillplattformer, etter å ha betalt omtrent 25 tusen rubler for det. Tilstedeværelsen av Smart TV har også en tendens til å kjøpe, noe som vil spare deg for å kjøpe konsoller med deres månedlige betaling, og Android med sin overflod av forskjellige programmer. TV-en i seg selv er kraftig nok, det blir ingen fryser. Men lyden, som ikke imponerer selv den gjennomsnittlige lekmann, men dette kan unngås ved å koble til et eksternt lydsystem. På samme måte løses problemet med et lite volum intern lagring ved å koble til en ekstern. Enheten til sin lave pris sammenlignet med konkurrenter viser virkelig nivået på premium-enheter. Hvis du trenger et høyt nivå av teknologi, men prisen stopper deg, er dette alternativet bra.

1082 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner