hjem Anmeldelser Weissgauff Robowash Vision robotstøvsugeranmeldelse

Weissgauff Robowash Vision robotstøvsugeranmeldelse

Weissgauff Robowash Vision robotstøvsuger er utstyrt med et anstendig sett med funksjoner: modus for våtrengjøring, taleinteraksjon med brukeren på russisk, kontroll ved hjelp av en mobilapplikasjon, muligheten til å motta data fra robotstøvsugerkameraet i sanntid på smarttelefonen din, samt overføre din egen talemeldinger gjennom robotstøvsugeren ved hjelp av Intercom-funksjonen. Merket Weissgauff posisjonerer seg som tysk med europeisk kvalitet. Gjennom en liten etterforskning ble det slått fast at det ikke er noe slikt selskap i Tyskland. Produkter av dette merket selges i Russland og er ment for Russland. Dette faktum påvirker ikke på noen måte kvaliteten på roboten. I gjennomgangen vil vi se nærmere på hva annet Weissgauff Robowash Vision tilbyr oss.

baner_ali_white

Hvordan Weissgauff Robowash skiller seg fra Weissgauff Robowash Vision

Weissgauff Robowash Vision

Hovedforskjellen er det toppmonterte kameraet. Weissgauff Robowash har det ikke. Opptaksfunksjonen påvirker ikke rengjøringskvaliteten på noen måte. Det er også andre forskjeller:

 1. Intercom-funksjonen er bare tilgjengelig for kameramodellen. Det lar deg bruke smarttelefonen din (hvis det er et installert program) for å sende lydmeldinger.
 2. Kapasiteten til Weissgauff Robowash-batteriet er 2600 mAh (den oppgraderte versjonen har 3400 mAh).
 3. Weissgauff Robowash Vision-kameraet overvåker driften av enheten i sanntid.

Tilstedeværelsen av et kamera påvirker ikke robotens evne til å navigere i rommet. Hensikten er funksjonen til en vekter. Den oppgraderte versjonen er dyrere. Prisforskjellen er ubetydelig.

Utseende

Weissgauff Robowash Vision

Rund, glatt kropp i matt hvit. De kompakte dimensjonene til den elektroniske enheten (340 × 340 × 90 mm) gjenspeiles i dens manøvrerbarhet, "all-accessibility". Weissgauff Robowash Vision støvsuger veier 3,5 kg.

Strukturelle trekk (skråkant bak, ujevnheter i overgangen til panelet) hindrer den elektroniske assistenten i å sitte fast under møblene.

Kameraet er på toppanelet. Beskyttelse i form av et tett visir eliminerer mulig skade. En spesiell mekanisme skyver kameraet innover når det treffer et hinder.

De mekaniske startknappene og indikatorene for enhetsdrift er implementert på frontpanelet. Her er sensorene for trådløst internett og går tilbake til dokkingstasjonen. Den praktiske plasseringen av støvbeholderlokket på frontpanelet gjør det enkelt å rengjøre støvsugeren.

En slitesterk gummistrimmel festet til siden av Weissgauff Robowash Vision-roboten forhindrer kollisjonsskader på møbler. Det er også en beholder for væske. Infrarøde sensorer (hindringer, finne en ladestasjon, motta kommandoer fra fjernkontrollen) er beskyttet av slitesterk farget plast.

Manøvreringsevnen til enheten skyldes tilstedeværelsen av drivhjul på sidene og en svingrulle i bunnen. I nærheten - et rom for batteriet, høydeforskjellssensorer. Tørre børster, vanndyser, mikrofiberpanel (våtrengjøring) er montert på bunnen av Weissgauff elektroniske rengjøringsmiddel.

Utstyr

Weissgauff Robowash Vision

Roboten leveres i to pakker. Den første er en bølgepapp (beskyttelse mot mekanisk skade), og i den er den andre, med enheten og tilbehør. Tilstedeværelsen av plasthåndtak gjør det enkelt å bære.

Det er et reelt bilde av modellen på den ytre emballasjen.Dens egenskaper, informasjon om produsenten på russisk er også angitt her.

Produsenten har tatt seg av å beskytte robotstøvsugeren og dens komponenter. Individuelle plastpaller, sterke poser fortjener oppmerksomhet.

Leveringsinnhold:

 1. Robotstøvsuger Weissgauff Robowash Vision.
 2. Dokkingstasjon.
 3. Adapter for lading fra strømnettet.
 4. Utskiftbart filter.
 5. Tørrrensebørster (4 stk.).
 6. To mikrofiberkluter.
 7. Børste for pleie (rengjøring fra smuss, støv).
 8. Fjernkontrollbatterier.
 9. Brukerhåndbok på russisk.

Pakken inneholder også en brosjyre med tips for å ta vare på din elektroniske hjemmeassistent. Det er et garantikort.

Funksjonalitet

Weissgauff Robowash Vision

Roboten kan operere i følgende moduser:

 1. Langs omkretsen av rommet (grundig rengjøring langs vegger og baseboards).
 2. Rengjøring langs en ødelagt sti (assistenten renser hele området, beveger seg i en "slange").
 3. Intensiv rengjøring (rengjøring av sterkt tilsmussede områder).

For å begynne å jobbe i første og andre modus, kan du bruke fjernkontrollen eller kontrollere den mekanisk - ved å trykke på knappene på saken. For intensiv rengjøring må støvsugeren føres til forurensningsstedet, trykk på knappen på toppanelet.

Robotens funksjonalitet lar deg øke eller redusere vifteens sugekraft under drift.

Manuell kontroll av den elektroniske assistenten er tilgjengelig. Eieren kan stille inn automatisk starttid.

Weissgauff Robowash Vision håndterer også våtrengjøring. For å rengjøre gulvet må du helle vann i tanken og deretter feste mikrofiberen til bunnen.

Væskebeholderen er installert ved siden av støvbeholderen, ikke i stedet for den. Kan utføre våtrengjøring samtidig.

Du kan styre den elektroniske assistenten fra smarttelefonen din. Installering av et proprietært program lar deg kontrollere arbeidet, angi oppgaver for roboten. I tillegg kan du spore slitasje på forbruksvarer, reservedeler.

Takket være applikasjonen kan du følge støvsugerens bevegelse gjennom rommene. Det innebygde kameraet lar deg kommunisere med kjære og kjæledyr.

Fordeler og ulemper

Brukerevalueringer avslørte følgende fordeler og ulemper med Weissgauff Robowash Vision elektroniske rengjøringsmiddel.

Fordeler:

 • rimelig pris;
 • anstendig leveringssett;
 • videokamera i aktiv modus;
 • stemmekontroll;
 • muligheten for våtrengjøring på samme tid;
 • vifte strøm kontroll;
 • kontroll ved hjelp av en lisensiert applikasjon på en smarttelefon;
 • instruksjoner og inskripsjoner på russisk.

Ulemper:

 • Ingen "virtuell vegg" inkludert;
 • den deklarerte sugekraften tilsvarer ikke den virkelige.

Kjennelse

Gitt den lave prisen på Weissgauff Robowash Vision robotstøvsuger og den avanserte funksjonaliteten, kan det forutsies at modellen blir populær. Garantitjeneste gir bekymringer. Årsaken er den vanskelige situasjonen med varemerkets opprinnelse. Det er håpet at kundeanmeldelser vil dempe disse bekymringene.

443 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner