hjem Anmeldelser Gjennomgang av robotstøvsugeren Polaris PVCR 0930 SmartGo

Gjennomgang av robotstøvsugeren Polaris PVCR 0930 SmartGo

Polaris PVCR 0930 SmartGo - designet for tørr og våtrengjøring. På kort tid klarte modellen å ta sin rettmessige plass blant resten av robotstøvsugerne. Den har 5 driftsmåter, et godt filtreringssystem, et batteri med stor kapasitet, en fjernkontroll, et navigasjonssystem, mange nyttige funksjoner og egenskaper. Jeg vil fortelle deg detaljert om egenskapene til innretningen og dens funksjoner i gjennomgangen.

baner_ali_white

Utseende

Polaris PVCR 0930 SmartGo

PVCR 0930 SmartGo-kabinettet er laget av slagfast plast i en vakker svart farge. På grunn av sin lille størrelse kommer enheten lett inn på vanskelig tilgjengelige steder, fjerner oppsamlet smuss og støv derfra.

På toppen er kontrollknapper og en LCD-skjerm. På siden er det en fjærbelastet støtfanger med en gummiert beskyttelseslist, en stikkontakt for tilkobling av strømadapter, en av / på-knapp for enheten. Under - to drivhjul på sidene, en svinghjul foran, et sted for automatisk lading av støvsugeren ved dockingstasjonen, to sidebørster, en sentral turbobørste, et batterideksel, høydeforskjellssensorer, et område for å feste en mikrofiberduk. Det er tre høydeforskjellssensorer langs kantene på enheten: takket være dem kan robotstøvsugeren unngå å falle av trinnene.

Utstyr

Polaris PVCR 0930 SmartGo

Robotstøvsugeren kommer i en vanlig pappeske, inne i hvilken det er en annen i en lys merkepakke. Det viser selve enheten, det er en kort beskrivelse av egenskapene og funksjonene. I tillegg til selve roboten inkluderer pakken:

 1. Fjernkontroll.
 2. To ekstra sidebørster.
 3. Sentral turbobørste.
 4. Pensel for rengjøring av støvsamleren.
 5. Ladestasjon.
 6. Reservedeler + HEPA-filter.
 7. Rengjøringsservietter for gulv.
 8. Brukerhåndbok.

Leveringsomfanget er stort nok, bare en liten del av produsentene kan skryte av et slikt sett.

Funksjonalitet

Polaris PVCR 0930 SmartGo

De to hovedfunksjonene til Polaris PVCR 0930 SmartGo robotstøvsuger er tørr- og våtrengjøring. Overflaterengjøringsmodus: automatisk, i en spiral, langs veggene, med navigering, og øker maksimal sugekraft. Under rengjøring øser sidebladene opp søppel til midten, der det fanges opp av hovedbørsten med gummierte kanter. Deretter kommer den inn i beholderen, der den fanges opp av maske- og skumfiltre, og de minste støvpartiklene fanges opp av HEPA-filteret. Fyll beholderen med vann for våtrengjøring. Den innovative SmartDrop-vannteknologien sørger for at mikrofiberduken blir jevnt fuktet for å forhindre at det dannes pytter mens roboten beveger seg. Enheten kan rengjøres både på harde overflater og på tepper med en kort haug. Støvtankens volum er 0,2 liter. Når du rengjør tepper med lav haug, må du fjerne sidebørstene for å forhindre brudd. Våtrengjøring er kun tillatt på harde, fuktbestandige overflater. Volumet på vannrommet er 0,3 liter. Ved å bruke knappen på fjernkontrollen med vifteikonet, kan du velge nivået på vannstrømmen fra beholderen. Du kan starte rengjøringsroboten fra kontrollpanelet eller fra fjernkontrollen. Brukeren har tilgang til flere rengjøringsprogrammer, muligheten til å stille starttidspunktet for rengjøring for hele uken med planlegging.

Navigasjonsmodus aktiveres av en knapp med sikksakkikon. Enheten begynner å bevege seg langs parallelle linjer og bestemmer automatisk resten av det uklarte området ved hjelp av GyroInside-teknologien. Ved å trykke på den vifteformede knappen på fjernkontrollen aktiveres Maksimum-modus og sugeeffekten øker. Programmet Lokalt rengjøring startes med knappen med et spiralikon. Denne modusen brukes til å rengjøre et spesielt skittent område. For å gjenopprette rekkefølgen "Langs veggene" må du trykke på den tilsvarende knappen på kontrollpanelet.

Hvis batteriet går tomt under rengjøring, går roboten automatisk tilbake til basen. Om nødvendig kan du lede den til basen ved å trykke på en spesiell knapp. Batterikapasiteten er 2600 mAh, full ladning varer i 130 minutter med automatisk rengjøring, og full batterilading varer 300 minutter. Dette er en veldig god indikator: for de fleste modeller med identisk batteri tar ladetiden 500 minutter.

Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • Vakker utsikt.
 • LED display.
 • Rask batterilading.
 • Fjernkontroll.
 • Stort leveringssett.
 • GyroInside teknologi.
 • SmartDrop-teknologi.
 • 2 nivåer av filtrering.
 • Indikatorer for ladning og fylling av støvoppsamleren.

Ulemper:

 • Gjennomsnittlig støynivå.
 • GyroInside-teknologi mislykkes ofte.
 • Små mengder støv- og vannbeholdere.
 • Høy pris.
 • Dårlig kontrollert fra fjernkontrollen.

Kjennelse

Jeg vil merke meg den høye kvaliteten på Polaris-roboten og anstendig funksjonalitet. Enheten ser moderne ut, LED-skjermen gir sin glede. Når det gjelder funksjonalitet, er ikke modellen dårligere enn dyrere enheter: 5 driftsmodi, GyroInside-teknologi (om enn feil) og SmartDrop, noe som har vist seg veldig bra. Det er ikke klart for meg hvorfor produsenten laget slike små rom for søppel (ca. 2 l) og vann (0,3 l). Dette er ikke nok for fullstendig rengjøring uten å stoppe. Når det gjelder autonomi, har ikke modellen enestående ytelse, men den har relativt rask lading og en relativt god batterilevetid - 130 minutter. Pris - 18 tusen rubler: Jeg tror at det tilsvarer kvaliteten.

711 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner