hjem Anmeldelser Gjennomgang av robotstøvsugeren Kitfort KT-545

Gjennomgang av robotstøvsugeren Kitfort KT-545

Model KT-545 er en støvsuger fra vakuumtypen fra Kitfort, et nytt produkt utgitt i 2019. "Trikset" til enheten er kontroll over et Wi-Fi-nettverk gjennom en applikasjon på en smarttelefon. Du kan slå på enheten, justere strømmen, velge driftsmodus, sende den for lading eller se rengjøringskartet fra hvor som helst i verden. Den innebygde minnefunksjonen til rengjøringssteder lager et kart over rommet. Den vises i mobilapplikasjonen. Jeg vil fortelle deg detaljert om funksjonene og egenskapene til denne gadgeten i gjennomgangen.

baner_ali_white

Utseende

Kitfort KT-545

Den runde formen er laget i et klassisk design. Kroppen er laget av solid sort plast, liten i størrelse. Roboten kan rengjøre under sofaer og andre møbler. Ovenfor er en stor knapp for å starte offline rengjøringsmodus. Litt høyere på en linje er LED-indikatorer som viser enhetens status, tilstedeværelsen av et Wi-Fi-nettverk og batteriladingen. På sidene er det en støtdempende støtfanger med sensorer installert på, som er ansvarlig for beskyttelse mot kollisjoner med gjenstander. På den andre siden er det åpninger for uttaket av sugeluften, en knapp for å ta av søppelbøtten eller vanntanken. Og en kontakt for å koble roboten til et 220 volt nettverk via en strømadapter. Høydeforskjellssensorer er installert nedenfor, som hindrer roboten i å falle ned trappene, og bestemmer høyden på hindringer. Innebygd løpeutstyr - to drivhjul, svingbart hjul, batterirom. En turbo børste er installert i midten.

Utstyr

Kitfort KT-545

Enheten leveres i en vanlig pappeske. Innvendig, bortsett fra støvsugeren:

 1. Fjernkontroll med et sett med batterier.
 2. Turbobørste.
 3. To sett med sidebørster.
 4. Søppelbeholder.
 5. To filtre.
 6. Strømadapter for å lade støvsugeren fra strømnettet.
 7. Ekstra fint filter.
 8. Avtakbar blokk for våtrengjøring.
 9. Pensle med en kutter.
 10. Brukerhåndbok.
 11. Gulvrengjøringsklut.

Settet er betydelig, spesielt sammenlignet med andre modeller. Produsenten la til, i tillegg til standardsettet, et reservefilter, en strømadapter, en klut for rengjøring av gulvet.

Funksjonalitet

Kitfort KT-545

Enheten har 3 driftsmodi:

 1. Autonom: renser det tilgjengelige området, og returnerer automatisk til basen for lading etter slutten av syklusen.
 2. Lokalt: renser et lite skittent område opp til en meter rundt omkretsen. Roboten fjerner rusk i hjørner, langs vegger og møbler.
 3. Høy modus: for rengjøring av svært skitne områder mens du rengjør i automatisk modus. Den aktiveres ved å dobbeltklikke på knappen "Automatisk modus". Støvsugeren vil øke sugekraften uten å forstyrre rengjøringen.

Leveringsomfanget for støvsugeren inkluderer en turbobørste for effektiv rengjøring av harde og tepper. Hun løfter haugen, feier ut støv, tråder, hår, dyrehår, lite rusk under den. Ved å fjerne harde overflater (laminat, linoleum, fliser, parkett osv.) Feier turbobørsten, som en kost, det oppsamlede søppel i en støvopsamler med et volum på 600 ml. Sidebørster (følger med) kreves for områder som er vanskelig tilgjengelige. De rengjør all slags smuss i hjørner, rundt møbler, langs underplater og dørkarm.Luften suges inn av støvsugeren, sammen med det oppsamlede søppel, kommer inn i beholderen, der den passerer gjennom to filtre. Etter dobbel rengjøring kommer luften ut 99,9% ren. Hvis du trenger å gjøre våtrengjøring, må du erstatte støvoppsamleren med en vanntank med en kapasitet på 300 ml, fest en mikrofiberduk (følger også med i leveringssettet). Vaskeaggregatet består av to beholdere: en for vann, den andre for rusk som samles opp av en roterende turbobørste. Servietten blir automatisk fuktet på grunn av magnetventilene, og dispenserer væskemengden. Du kan bruke såpevann i stedet for vann. En viktig funksjon av enheten er tre kontrollmetoder:

 1. Knappene på selve støvsugeren.
 2. Fjernkontroll.
 3. Gjennom Smart Life-appen på en smarttelefon.

Støvsugeren har et innebygd 2500 mAh batteri, som er en veldig god indikator. Driftstiden med fullt batteri er 100 minutter. Det tar 5 timer å lade batteriet helt opp. Det gir ikke mye støy under drift, dette tallet overstiger ikke 50 dB. Dette er en støvsuger med funksjonen å huske stedene der den ble rengjort. Enheten tegner et kart over rommet, viser det i en mobilapplikasjon: du kan evaluere den nåværende rengjøringen av rommet eksternt.

baner_ali_white

Fordeler og ulemper

Fordeler:

 1. Vakker design.
 2. Stort leveringssett.
 3. Styring av enheten via Wi-Fi gjennom Smart Life-applikasjonen på en smarttelefon.
 4. Rikelig batteri.
 5. 3 driftsmodi.
 6. Automatisk fukting av servietten ved våtrengjøring.

Ulemper:

 1. Høy pris.
 2. Liten beholder for avfall og vann.
 3. Det tar lang tid å lade batteriet etter at det er helt utladet.
 4. Fjernkontrollkontroll er unøyaktig, mer praktisk gjennom applikasjonen.
 5. Batteriene til fjernkontrollen er ikke inkludert, selv om instruksjonene sier hva de skal være.
 6. Navigering fungerer ikke bra.

Kjennelse

Kitfort lanserte en veldig god modell av en vaskestøvsuger på markedet for 20 tusen rubler. Produsenten har tatt vare på kvaliteten på enheten, bunten, som er stor nok sammenlignet med andre modeller. Jeg likte virkelig funksjonaliteten, spesielt muligheten til å kontrollere den via Smart Life-applikasjonen på en smarttelefon, og enheten styres bedre gjennom applikasjonen enn fra fjernkontrollen. Enheten er utstyrt med et batteri med god kapasitet, men driftstiden er bare 100 minutter, noe som ikke er nok til å rengjøre selv en treromsleilighet. Modellene med billigere autonomi er mye høyere. Å lade batteriet fullstendig tar hele 5 timer, som er for lang. Jeg likte ikke navigasjonen, som ble så mye annonsert. Støvsugeren følger ofte ikke en gitt rute, treffer gjenstander, noen ganger til og med etterlater spor. Jeg synes prisen på støvsugeren er litt overpriset. Dette er en moderne teknologisk og funksjonell enhet, men det er fremdeles mye å fikse i den, selv om det tydeligvis er flere fordeler enn ulemper. På Yandex. Marked 93% av brukerne anbefaler dette produktet.

629 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner