hjem Anmeldelser Gjennomgang av robotstøvsugeren iLife V55 Pro

Gjennomgang av robotstøvsugeren iLife V55 Pro

ILife V55 Pro robotstøvsuger er en ny 2019 introdusert av Chuwi. Hjemmeassistenten er designet for våtrengjøring og tørr gulv. Parkett, fliser, linoleum, teppe - roboten har vist seg godt på alle overflater. I motsetning til forrige versjon har V55 mer funksjonalitet. Den våte rengjøringstanken er festet i tillegg til støvbeholderen, ikke i stedet for den.

baner_ali_white

Utstyr

iLife V55 Pro

ILife V55 Pro kommer i to esker. Inne i en solid pappeske er merkeemballasjen. Boksen har plasthåndtak for enkel bærbarhet.

Utstyr:

 1. Robotsuger.
 2. Ladestasjon.
 3. Strømadapter.
 4. Fjernkontroll med batterier.
 5. Begrensningsbevegelse (virtuell vegg) med batterier.
 6. Ekstra børster (2 stk.).
 7. Reservefilter.
 8. Verktøy for rengjøring av børster.
 9. Mikrofiberkluter, holder.
 10. Instruksjonshåndbok oppsummert.

Utseende

iLife V55 Pro

Robotstøvsugeren har en solid design. Standard pilleform ser ut som en sirkel på toppen. Svart plastkoffert med grå innsatser. Den blanke overflaten er utstyrt med et LED-display med knapper. På toppanelet er det en lysindikasjon, en støvoppsamler under et tett lokk.

To drivhjul, reverseringsrulle, ladekontakter på dockingstasjonen er plassert nedenfor. Det er også et batterirom, to børster, en åpning for sugekanalen, et område for å installere en holder med en mikrofiberduk. Servietten settes inn i rommet mellom hjulene, slik at arealet økes. Et vannreservoar settes inn på baksiden av kroppen. Det er en støtfanger med gummiputer foran.

Funksjonalitet

iLife V55 Pro

Kombinasjonen av tørr og våt modus er en funksjon av denne modellen. Valget av effektnivå er tilgjengelig - 550 eller 1000 Pa. Enheten suger smuler, sand, frokostblandinger, små steiner med maksimal kraft. Støvbeholderen på 300 ml er utstyrt med et filter for å rengjøre luften som går gjennom den. HEPA-filteret fanger opp støv, bakterier, mikroorganismer.

Rengjøring gjøres med to sidebørster. Med tanke på den store størrelsen på de gummierte hjulene, kjører hjemmeassistenten trygt på tepper opp til 12 mm høye. På overflater med en stor haug samler den det meste av søppel godt (arbeid er bare effektivt på maksimalt effektnivå). Et tilsvarende ikon på skjermen advarer om behovet for å skifte avfallsbeholderen.

Et tillegg til funksjonaliteten er samtidig tørr- og våtrengjøring. Det er nok å feste vannbeholderen til støvbeholderen. Etter å ha festet en forhåndsdypet mikrofiberduk, kan du begynne å rengjøre. Det blir ikke fullstendig rengjøring av gulvene, men det vil være mulig å oppdatere gulvbelegget.

Hjemmeassistenten fungerer i en av fem moduser:

 1. Auto. Egnet for daglig bruk. Enheten plotter selve ruten (effekt - 550 Pa).
 2. Punkt. Grundig rengjøring i sterkt tilsmussede områder. Bevegelse langs en spiralsti fra sentrum og tilbake.
 3. Langs omkretsen. Når du beveger deg langs vegger og møbler, fjerner du rusk langs gulvlister, i hjørner.
 4. "Slange". Tilstedeværelsen av et innebygd gyroskop lar enheten bevege seg langs en ødelagt sti (sikksakk) langs omkretsen av rommet, uten å savne en eneste seksjon.
 5. Maksimum.ILife V55 Pro robotstøvsuger fungerer med en maksimal sugekraft på 1000 Pa.

Ved hjelp av den innebygde tidtakeren kan du tilpasse driften av enheten. Implementerte muligheten til å kontrollere knapper på toppanelet eller fra fjernkontrollen.

Fordeler og ulemper

Etter å ha evaluert brukeranmeldelser og produsentens spesifikasjoner, kan vi fremheve fordeler og ulemper med iLife V55 Pro-modellen.

Fordeler:

 • rimelig pris (innen 10 tusen rubler);
 • hyggelig design;
 • godt utstyr (fjernkontroll, bevegelsesbegrenser, batterier for dem);
 • 5 driftsmodi;
 • effektregulering (maksimalt 1000 Pa);
 • lading i automatisk modus;
 • slangemodus;
 • kombinasjon av våte og tørre moduser;
 • lavt støynivå (52 dB);
 • innstillinger tidsplan;
 • innebygd timer.

Ulemper:

 • liten kapasitet på støvoppsamleren (300 ml): etter hver rengjøring må den rengjøres for rusk;
 • batteriet tar lang tid å lade;
 • kan ikke betjenes fra en smarttelefon.

Kjennelse

ILife V55 Pro gir valuta for pengene. Det takler renseri perfekt (litt søppel i hjørnene er et problem for alle elektroniske assistenter). Evnen til å kombinere våte og tørre moduser er en ekstra fordel. Alle grunnleggende rensefunksjoner fungerer feilfritt. Ingen spesielle "negative" ble avslørt under operasjonen. ILife V55 Pro-roboten er verdt pengene.

419 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner