hjem Anmeldelser Gjennomgang av robotstøvsugeren iBoto Smart V720GW Aqua

Gjennomgang av robotstøvsugeren iBoto Smart V720GW Aqua

I 2019 introduserte iBoto Smart V720GW Aqua robotstøvsuger. Enheten utfører samtidig våtrensing og renseri. Dimensjonene og manøvreringsevnen til det elektroniske rengjøringsmiddelet gjør at du kan vaske harde gulvbelegg, fjerne støv og rengjøre tepper med en liten lur. I gjennomgangen av Smart V720GW Aqua-modellen, vil funksjonaliteten, fordelene og ulempene med teknologien bli vurdert og evaluert.

baner_ali_white

Utseende

iBoto Smart V720GW Aqua

Kassens klassiske runde form med skråkantede kanter påvirker enhetens manøvrerbarhet. Renere gjør jobben bedre. Hjemmeassistentens komponenter er plassert i et slitesterkt plasthus.

Den mekaniske kontrollknappen er plassert på toppanelet, på en slitesterk glassplate.

Gummibelagt sidestøtfanger forhindrer skader på møbler i tilfelle en utilsiktet kollisjon. Infrarøde sensorer er implementert på sidepanelet. Gjennom dem mottar roboten kommandoer fra fjernkontrollen og oppdager ladestasjonen. Det er også sensorer som lar deg overvinne hindringer.

Det gule panelet med 450 ml støvbeholder er plassert på baksiden. Ett trykk er nok til å løsne støvbeholderen.

På bunnen er understellet til det elektroniske rengjøringsmiddelet. I midten er det et sugehull på sidene - børster for renseri. Her er kontaktene til ladestasjonen og batterirommet.

Robots støvsugeren er godt orientert i rommet takket være det innebygde navigasjonssystemet. Infrarøde sensorer sørger for vellykket hindringsklarering.

Enhetens høyde er 80 mm, den kan løpe på tepper med en liten haug. Den innebygde elektroniske analysatoren identifiserer det mest forurensede området. Når du kjører på den, øker roboten automatisk sugeeffekten.

Utstyr

iBoto Smart V720GW Aqua

Støvsugeren kommer i en pappeske med et praktisk bærehåndtak. Inkludert, bortsett fra roboten:

 1. Nettverksadapter.
 2. Gulvstående ladestasjon.
 3. Ekstra filter.
 4. Beholder for væske (volum 0,3 liter).
 5. Støvoppsamler (volum 0,45 liter).
 6. Et ekstra sett med tørrrensebørster.
 7. Infrarød bevegelsesbegrenser ("virtuell vegg").
 8. Mikrofiber for våtrengjøring.
 9. Et sett med verktøy for rengjøring av robotstøvsugeren og tilbehør.
 10. Fjernkontroll.
 11. Brukerhåndbok på russisk.

Batterier til fjernkontrollen og bevegelsesbegrenseren er ikke inkludert.

Funksjonalitet

iBoto Smart V720GW Aqua

Komplett våtrengjøring er forskjellen mellom iBoto Smart V720GW Aqua-modellen. Væsken (du kan bruke vann tilsett vaskemiddel) sprayer ikke kontinuerlig.

Når enheten stoppes, stoppes vannforsyningen midlertidig for å forhindre opphopning av væske under støvsugeren. Våtrengjøring skjer ikke samtidig med renseri, men etter den. Ingen støvstreker på gulvet.

Under våtrengjøring stopper motoren midlertidig. Sidebørstene fungerer i sakte film, noe som sparer batteristrøm betydelig.

Den elektroniske hjemmeassistenten fungerer i følgende moduser:

 1. Spiralbevegelse (etter å ha fjernet ett rom, slås det automatisk av).
 2. Langs omkretsen (enheten passerer langs omkretsen flere ganger og tar hensyn til plassen nær baseboards. Den går automatisk tilbake til dockingstasjonen for lading).
 3. Det tildelte arbeidet.Hvis det er en bestemt tidsplan (etter tid og dag), vil V720GW Aqua-roboten begynne å jobbe av seg selv uten ytterligere lansering.
 4. Maksimum. Produsenten anbefaler at den kun brukes i sterkt forurensede områder. Støvsugerkraften økes til maksimalt nivå, som raskt vil "tømme" batteriet.

Innstilling av bevegelsesbegrenseren hjelper til med å lokalisere driftsområdet til enheten. Den infrarøde sensoren fungerer tydelig - enheten vil ikke krysse en usynlig vegg.

Det intelligente systemet lar ham oppdage hindringer i tide. Enheten bremser når den nærmer seg et hinder. Ved å berøre veggen eller møblene forsiktig med gummistøtens sidepanel, endrer det retning.

Den elektroniske assistenten kan styres fra en mobilapplikasjon på en smarttelefon. Roboten er "venner" med Alice, Siri og andre stemmeassistenter. Integrering i Smart Home-systemet er tilgjengelig.

Hovedforskjellen mellom V720GW Aqua-modellen er evnen til å snakke. Roboten har et imponerende ordforråd. Han vil snakke om sitt nåværende oppdrag, rapportere om det er fullført. Foreløpig snakker assistenten bare engelsk, men bytter snart til russisk.

Fordeler og ulemper

Vurderingene fra eierne av iBoto elektroniske assistent hjelper til med å identifisere følgende positive og negative aspekter i arbeidet.

Fordeler:

 • Justerbar sugekraft (automatisk funksjon).
 • Våtrengjøring av høy kvalitet (enheten simulerer en mopp).
 • To-nivå filtreringssystem.
 • Smart Drip-teknologi.
 • Samtidig installasjon av støvsamleren og reservoaret for rengjøringsløsningen.
 • Smarttelefonkontroll.
 • Enheten overvinner hindringer opptil 1,5 cm høye.
 • Lavt støynivå under drift.
 • Stilig design.
 • Rimelig pris.

Minuser:

 • Enheten snakker engelsk.
 • Våtrengjøring gjøres bare etter tørrhet, og ikke samtidig.

Kjennelse

Det elektroniske rengjøringsmiddelet gjør jobben sin bra i våt- og renseri. Anstendig leveringssett. Kapasiteten til støvoppsamleren er trygt nok til flere komplette rengjøringer. Med tanke på funksjonaliteten og rimelig pris, kan vi trygt anbefale iBoto Smart V720GW Aqua robotstøvsuger for kjøp.

971 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner