hjem Anmeldelser Gjennomgang av robotstøvsugeren GUTREND SENSE 410

Gjennomgang av robotstøvsugeren GUTREND SENSE 410

I 2019 introduserte GUTREND et nytt produkt - SENSE 410-modellen med et utvidet funksjonssett. Dette er merkets første robotstøvsuger som kan styres via en smarttelefon. Enheten er egnet for tørr og våtrengjøring. Justering av sugekraft er tilgjengelig. Arbeidet med det innebygde gyroskopet gjenspeiles i manøvrerbarhet og bedre orientering i rommet. Jeg tilbyr en detaljert gjennomgang av GUTREND SENSE 410 robotstøvsuger.

baner_ali_white

Utseende

GUTREND SENSE 410

SENSE 410 har et pent design. På det øvre blanke panelet er det et kontrollpanel: du kan aktivere ønsket driftsmodus, dirigere enheten til ladestasjonen. Wi-Fi-indikatoren ligger også her. Et brennende "lys" indikerer en aktivert tilkobling.

Produsenten har satt merkevarelogoen på toppanelet laget av slitesterk plast. Det er også en knapp for mekanisk utvinning av støvbeholderen.

På sidepanelet er det 11 par kollisjonsfølere. De oppdager hindringer, og forhindrer den elektroniske assistenten i å kollidere med vegger eller møbler. En støtdempende bevegelig støtfanger beskytter innvendige gjenstander i tilfelle kollisjon med enheten.

På bunnen er det en knapp for mekanisk avstenging av roboten. Støvsugerkabinettet er implementert her - hjul og en svingrulle, en sentral turbobørste og to sidebørster for renseri. Det er en dokkingstasjon på bunnpanelet.

Festefeltet til mikrofiber er plassert på bunnen. Hvis du bytter ut støvbeholderen med væskebeholderen, kan du våtrengjøring.

Utstyr

GUTREND SENSE 410

Leveringssettet inkluderer tilbehør, verktøy - hele settet for effektiv drift og vedlikehold av enheten.

Leveringssett med SENSE 410 fra GUTREND-selskapet:

 1. Robotsuger med innebygd gyroskop.
 2. Ladestasjon.
 3. Tilpasset lader.
 4. Beholder for væske (nødvendig for våtrengjøring).
 5. Mikrofiberduk (2 stk. - hoved- og reserve).
 6. Filtre: HEPA og skum.
 7. Bånd (magnetisk betjent).
 8. Fjernkontroll (+ batterier for den).
 9. Sidebørster (2 hoved- og 2 reserve).
 10. Verktøy for rengjøring av støvbeholderen.
 11. Rengjøringsklut til roboten.
 12. Instruksjonshåndbok med garantikort.

Funksjonalitet

GUTREND SENSE 410

OPTIMAL ROUTE 2.0-teknologi er ansvarlig for instrumentets navigasjonsytelse. Han orienterer seg bedre i rommet, bygger den optimale rengjøringsveien. Den elektroniske assistenten har en funksjon for lagring av størrelsen på rommene.

SMART DRIP 2.0-teknologi lar deg kontrollere våtrengjøring, justere vannforsyningens intensitet til en mikrofiberklut. Når roboten stopper, er væsketilførselen blokkert. Dette bidrar til å unngå opphopning av vann og pytter på gulvet.

SENSE 410 er den første modellen i GUTREND-modellserien med en mobilappkontrollfunksjon. I et fullt Russified-program kan du angi oppgaver for støvsugeren, uavhengig av hvor du befinner deg. Funksjonene for å planlegge en rengjøringsplan, velge en modus, gå tilbake til dockingstasjonen er tilgjengelig.

Funksjonen "Delikat rengjøring" eliminerer mulige kollisjoner med vegger eller møbler. Hvis det oppdages et hinder fremover, vil den elektroniske vaktmesteren gradvis avta.På antatt frie områder øker bevegelseshastigheten.

Takket være forbedret navigering og kompakthet klarer GUTREND SENSE 410 støvsuger godt med rengjøring på vanskelig tilgjengelige steder. Vellykket overvinning av terskler opp til 1,5 cm i høyden er notert.

Det er 8 moduser for den elektroniske assistenten:

 1. Våtrengjøring (med automatisk vannforsyning til mikrofiber).
 2. Intelligent rengjøring. Enheten velger den optimale ruten for fullstendig rengjøring.
 3. Spontan rengjøring (ingen ruteplanlegging). Produsenten anbefaler å bruke modusen for en grundigere rengjøring av tepper.
 4. Rengjøring av flekker. Roboten beveger seg i en spiral, vannforsyning i automatisk modus. Algoritmen sørger for rengjøring av sta skitt.
 5. Rengjøring av omkretsen. Brukes til grundigere rengjøring av rommet langs vegger og møbler.
 6. Planlagt. Enheten vil begynne å fungere i henhold til en forhåndsbestemt tidsplan (du kan velge dag og tid).
 7. Arbeid med maksimal kraft. Øk sugeeffekten når du rengjør sta skitt. SENSE 410 har en justeringsfunksjon.

Volumet på støvsamleren til robotstøvsugeren (0,5 liter) lar deg ikke rengjøre beholderen etter hver rengjøring. Brukererfaring viser at den kan rengjøres etter 3-4 rengjøringer. Avfallsbeholderen fjernes i en bevegelse.

Det tredobbelte filtreringssystemet påvirker komforten til det innendørs mikroklimaet under rengjøring. Filtre rengjør inntaksluften kvalitativt og holder den ren og frisk.

En økt brukstid for GUTREND SENSE 410 elektronisk rengjøringsmiddel er notert i sammenligning med andre modeller av selskapet. I gjennomsnitt økes den med 30 minutter.

baner_ali_white

Fordeler og ulemper

Etter å ha analysert funksjonaliteten til GUTREND SENSE 410 robotstøvsuger, vil jeg fremheve styrker og svakheter i arbeidet.

Fordeler:

 1. Smarttelefonkontroll (mobilapplikasjon på russisk).
 2. OPTIMAL ROUTE 2.0 navigasjonssystem.
 3. Vannforsyningsregulering.
 4. Et bredt spekter av driftsmodi.
 5. Sugeeffekten kan justeres.
 6. Kompaktitet.

Ulemper:

 1. Det er ingen innebygd lidar og kamera.
 2. Magnetbånd i stedet for en virtuell vegg.
 3. Stemmestyring er ikke mulig.
 4. Høy pris.

Kjennelse

Brukere bemerker den gode byggekvaliteten til SENSE 410 robotstøvsugeren. Det er ingen spesielle klager på arbeidet. Kontroll via mobilapplikasjon er mulig. Funksjonaliteten forblir anstendig. Den største ulempen er den høye prisen. Det forklares med introduksjonen av forbedrede teknologier som påvirker kvaliteten på rengjøringen.

453 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner