hjem Anmeldelser Morphy Richards Intellisteam 470006 dampbåtanmeldelse

Morphy Richards Intellisteam 470006 dampbåtanmeldelse

Blant de mange innretningene for matlaging, tar dampkoker et spesielt sted. Deres største fordel er evnen til å lage mat ikke bare velsmakende, men også sunn mat. Dampet mat er fri for kreftfremkallende stoffer og inneholder maksimalt vitaminer som er essensielle for et sunt og sunt kosthold. I dette tilfellet trenger ikke produktene omrøres, snus, og enheten skal ikke vaskes fra brent fett. Men de fleste dampbåter har også ulemper - blanding av lukt og juice, store dimensjoner. Utviklerne av det britiske selskapet Morphy Richards tok hensyn til disse manglene og skapte den mest praktiske og gjennomtenkte Intellisteam 470006 dampbåten.

Unikt arbeidsprinsipp

Morphy Richards IntelliSteam 470006

Hovedfunksjonen til Morphy Richards dampbåt er muligheten til å tilberede helt forskjellige retter samtidig. Mange moderne dampbåter består av tre nivåer, der alle produktene behandles med én damp, og tilberedningsmodus for dem er henholdsvis den samme. Matvarer med forskjellig steketid må plasseres i eller fjernes etter tur, med fare for skålding fra den varme dampen. Intellisteam 470006 åpner for mye mer kulinariske muligheter, fordi hvert av de tre avdelingene til denne dampbåten har sin egen dampkilde og fullstendig uavhengig kontroll. Dette er en flott tidsbesparende! I stedet for å veksle med å lage mat, er alt du trenger å gjøre å legge maten i forskjellige rom i dampbåten, velge ønsket modus for hvert rom og få en treretters meny tre ganger raskere.

Også produsenter har gitt Intellisteam 470006 en intelligent funksjon, takket være at dampbåten er i stand til å beregne den optimale temperaturen og tiden for hvert av rommene og synkronisere deres beredskap. Det er ikke nødvendig å ta av ferdige retter og bekymre deg for at noe vil kjøle seg ned, fordi selve enheten styrer tilberedningsprosessen og sørger for at maten i alle de tre rommene er varm, saftig og klar til å spise samtidig.

Funksjonalitet og kompakthet

Morphy Richards IntelliSteam 470006

Allerede ved første øyekast skiller Intellisteam 470006 dampbåten seg ut for sin praktiske konfigurasjon, takket være at et uavhengig romkontrollsystem ble mulig. Med vanlige dampbåter stables nivåene vanligvis oppå hverandre. Resultatet er en ganske tungvint struktur med flere nivåer, som det ikke er lett å finne et passende sted på kjøkkenet. Morphy Richards har horisontale bukter for enkel lagring. Men dette er ikke det eneste pluss med horisontal design.

Intellisteam 470006 uavhengige rom løser problemet med å blande juice og lukt, typisk for vertikale modeller av dampbåter. Kjøttkaker, grønnsaksgryte og meieridessert kan trygt eksistere sammen i en Morphy Richards dampbåt, og hver tallerken vil beholde sin unike smak.

Matlagingsmodi

Rezhimy prigotovlenija

Med Intellisteam 470006 dampbåt trenger du ikke å tenke på å velge koketid og se etter riktig produkt i instruksjonene, fordi det tilbyr ferdige programmer for hver type mat. Totalt støtter enheten åtte moduser for kjøtt, fisk, frokostblandinger, bladgrønnsaker, rotgrønnsaker, for å koke egg og lage sauser, samt en oppvarmingsmodus. Alle moduser vises som ikoner ved siden av det digitale displayet.Når du velger et program for hvert rom, lyser tilberedningstiden og det tilhørende ikonet på displayet. Temperatur og tid kan justeres etter behov for dine personlige oppskrifter.

Det er også en vannstandsindikator ved siden av kontrollpanelet. Som enhver moderne dampbåt har Morphy Richards-enheten beskyttelse mot overoppheting og beskyttelse mot å slå på uten vann.

Eksterne egenskaper

Morphy Richards dampbåt er laget av miljøvennlige materialer av høy kvalitet. Karosseriet og lommene er laget av rustfritt stål, og lokkedekslene er laget av støtsikkert glass. Håndtakene på lokkene og rommene er varmebestandige og vil ikke varme opp under tilberedningen. Dampskålen og ekstra boller for sauser og løse frokostblandinger er laget av BPA-plast. Alle komponenter i damperen er trygge å arbeide ved høye temperaturer og avgir ingen skadelige stoffer. Du kan bruke oppvaskmaskin til å vaske dem.

I tillegg til kompaktitet og enkel lagring, skiller Intellisteam 470006 seg ut for sine volumer. Dette er en veldig romslig dampbåt som kan romme hele 6,8 liter mat. Med tre uavhengige rom kan den tilberede et komplett måltid for flere personer, alt i en last. Enheten har også en praktisk åpning for tilsetning av vann under tilberedningen, for dette trenger du ikke å fjerne rommene og komme i kontakt med varm damp.

Fordelene med vitaminer

Polza vitaminov

Alle vet at damping er den mest skånsomme måten å lage mat på, hvor det meste av vitaminene, mineralene og kostfibrene blir beholdt i maten. Også, under påvirkning av damp, mister retter ikke sin lyse individuelle smak. Dampede grønnsaker, tilbehør, kjøtt viser seg å være mer saftige og aromatiske enn for eksempel ved steking, men samtidig inneholder de ikke kreftfremkallende stoffer og skadelig fett, fordi olje ikke brukes i dampbåter. Med moderne dampbåter som Intellisteam 470006, kan du lage mat ikke bare diettmat, men også bringe interessante og komplekse oppskrifter til livs med et minimum av innsats. Det tar bare litt tid og vann å tilberede et komplett sunt måltid.

Oppsummert kan vi si at Intellisteam 470006 dampbåten fra Morphy Richards er en virkelig høykvalitets, multifunksjonell enhet med unike funksjoner. Det er klart at kostnadene for en dampbåt er høyere enn vanlige enheter på flere nivåer, men dette kan knapt tilskrives ulempene. Blant de viktigste fordelene bør det bemerkes:

  • Tre separate rom for produkter med uavhengig kontroll, som ikke blander juice og lukt;
  • åtte forhåndsinnstilte moduser for tilberedning av alle typer retter;
  • horisontal design, takket være hvilken enheten er praktisk lagret;
  • romslig volum på 6,8 liter, slik at du kan lage flere retter samtidig.
1609 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner