hjem Anmeldelser Morphy Richards Premium Plus 502000 Bread Maker Review

Morphy Richards Premium Plus 502000 Bread Maker Review

Brødprodusenter vinner kjærligheten til husmødre mer og mer. Det er hundrevis av modeller på markedet fra forskjellige produsenter, som avviker betydelig i pris. Samtidig tilbyr dyre noen ganger ingen unik funksjonalitet. I dag, på gjennomgangen, er brødprodusenten optimal når det gjelder forholdet mellom pris og kvalitet. Pålitelighet støttes av en verdenskjent produsentgaranti i en periode på 2 år. Sammenlignet med enda dyrere konkurrenter, skiller den seg ut med en stilig metallkropp og en stor bakgrunnsbelyst skjerm. Hva annet er denne modellen bra for? Litt tålmodighet, og du vil finne ut om alt, og la oss starte med det som er på overflaten, fordi en visuell vurdering er førsteinntrykket av en vanlig bruker om ethvert produkt.

Design og ledelse

Morphy Richards 502000 Premium Plus

Laget i den klassiske formfaktoren. Etuiet i rustfritt stål med BPA-plastinnlegg er en flott designløsning (skjønnhet og pålitelighet samtidig). På toppen er det en dispenser og et vindu for bakekontroll. Øverst til høyre på forsiden er det et opplyst display og et berøringspanel med 4 knapper. Først virker ikke kontrollen veldig praktisk. Men dette er ikke tilfelle. Listen over moduser med tilsvarende tall er gitt på toppanelet. For å aktivere en av dem, bruk “+” og “-” knappene for å vise det tilsvarende tallet, velg med deres hjelp graden av stekt brød fra “1” til “5”, og trykk på startknappen. Hvis du velger en tilpasset modus, i tillegg ved å bruke de samme knappene, må du velge en annen steketid og temperatur, og deretter bare trykke på start. En ekstra komplikasjon ligger i at listen over programmer er gitt på engelsk. Når du har håndtert oversettelsen en gang, vil det ikke lenger oppstå problemer. Du kan huske ofte brukte programmer. På markedet i dag er det modeller i en metallveske, men de koster også mer. Videre er Morphy Richards Premium Plus 502000 bra ikke bare på utsiden, men også på innsiden, som vi vil diskutere neste.

Bakeeffekt og vekt

Moshhnost i ves vypechki

Effekten til Morphy Richards Premium Plus 502000 er 600W - det beste alternativet for en brødmaskin. Modeller med lavere kraft vil ta lengre tid å bake brød og noen ganger vil de ikke bake store brød. Kraftigere modeller kan ikke skryte av en betydelig akselerasjon i bakingen, noe som øker husholdningens strømforbruk. Bakevekten kan være 0,45 kg, 0,675 kg, 0,9 kg.

Skålvolum, skålmateriale og belegg

Objom chashi, materiale i pokrytie chashi

Morphy Richards Premium Plus 502000 bakebolle er laget av aluminium, har et non-stick belegg av høy kvalitet. Volumet lar deg bake brød som veier opptil 900 g. Eltebladet er laget av duralumin, i motsetning til mange konkurrenter som bruker plast. Dette er et ekstra argument for holdbarhet og pålitelighet.

Antall modi

Antall modi

Ovnen har hele 19 programmer - 15 automatiske og 4 dedikert til brukeren for eksperimenter og spesiell baking. I dem kan du angi dine egne parametere for tid og temperatur på bakingen. Hvis du feilberegnet, er det en ekstra bakefunksjon.

Funksjonelle funksjoner

Funksjonelle funksjoner

Ovnen gir brukeren flere praktiske tilleggsfunksjoner:

  • Valg av graden av stekt skorpe (5 alternativer) - lar deg velge fargen på skorpen etter eget ønske.
  • Forsinket start til klokka 12 - modellen vil glede deg med nybakt brød så snart du kommer hjem. For å gjøre dette trenger du bare å slå på ovnen ved å aktivere den forsinkede startmodus når du går på jobb.

I tillegg til brød kan modellen lage syltetøy, syltetøy, muffins eller elte pizzamel. For enkelhets skyld er det et visningsvindu og en dispenser - ikke bekymre deg for ekstra ingredienser - bare legg dem i riktig skuff, så vil ovnen sende dem til bakevarer til rett tid.

Fordeler og ulemper

Mye har blitt sagt om fordelene med modellen - materialer av høy kvalitet, samlinger, pålitelighet, brukervennlighet, bakekvalitet, mange programmer, inkludert tilpassede. Når det gjelder minusene, har man allerede fått navnet - navnet på modusene på corpus på engelsk. Imidlertid nøytraliserer en stor bakgrunnsbelyst skjerm og et praktisk berøringspanel delvis denne ulempen. Noen brukere legger også merke til ovnens massivitet. Den er større og tyngre enn mange konkurrenter. For det første er brødmakeren ikke en enhet som bæres hver dag, og for det andre indikerer dette i tillegg kvaliteten på materialene og den minimale tilstedeværelsen av plast i strukturen. Ikke egnet med mindre for eiere av veldig små kjøkken. Jeg ser ingen andre objektive grunner til å nekte å kjøpe denne komfyren.

474 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner