hjem Anmeldelser Samsung GE83XR mikrobølgeovn gjennomgang

Samsung GE83XR mikrobølgeovn gjennomgang

Samsung GE83XR mikrobølgeovn er et kjøkkenapparat med et veldig stilig utseende. Utstyrt med mikrobølger og grill. Blant de automatiske programmene er det fire avrimingsmodi, ferdige oppskrifter for å tilberede produkter for et sunt kosthold (41 programmer) og russiske retter. Grillen lar deg steke kjøtt, grønnsaker. Blant manglene bemerker jeg speiloverflaten på døren, ustabiliteten til selve ovnen når du trykker på døråpningsknappen.

Utseende

Samsung GE83XR

Kroppen er laget i svart med en speilvendt dør. Øverst til høyre er det en LED-skjerm. Innvendig belegg - biokeramisk emalje. Den er enkel å rengjøre, ifølge produsentens forsikringer bekjemper den bakterieveksten. Bare en liten del av mikrobølgeovner kan skryte av et slikt belegg. For eksempel bruker modellene Gorenje MMO20DEI, Candy CMXW 22 DW, Electrolux EMM 20000 OC vanlig emalje.

Dimensjoner (Vs * Shr * Gl) - 280x490x370 mm, og volum - 23 liter. Middels rotasjonsbord - 288 mm. Døren åpnes med en knapp.

Makt

Maksimal mikrobølgeeffekt er 800 W, og grillen (varmeelementet) fungerer ved 1100 W. For den første modusen kan du velge ett av seks effektnivåer - fra 100 til 800 W. Maksimumsnivået brukes bare til oppvarming av mat raskt. For matlaging er det bedre å bruke 400-600 W modus.

Arbeidstid

Samsung GE83XR fungerer i tre moduser: mikrobølgeovn, grill og mikrobølgeovn + grill. De kan brukes hver for seg eller kombineres. Jeg vil fortelle deg om funksjonene i hver modus mer detaljert:

 1. Mikrobølger tillater korn, supper, grønnsaker og kjøtt. Den samme modusen brukes når du tiner, varmer ferdigmat.
 2. Grillen brukes til steking av kjøtt, grønnsaker, du kan lage grillet kylling, pommes frites, varme smørbrød.
 3. Mikrobølgeovn + grill. Denne kombinasjonsmodusen vil forkorte grilltiden betydelig. Den lar deg lage mat ved hjelp av varmeelementet og mikrobølgene samtidig eller vekselvis. Kombinasjonsmodus brukes til å tilberede store kjøttstykker eller fisk og gryteretter. Det er best å grille små biter bare på grillinnstillingen. Hvis du bruker programmene etter hverandre, kan du bruke dem en etter en til å koke maten raskt med mikrobølgene og deretter brune den under grillen.

Styre

Samsung GE83XR

Mikrobølgeovnen styres av et elektronisk panel. Ifølge produsenten er selve panelet berøringsfølsomt, men i praksis er det halvt berøring - du må trykke på knappene. De er ikke veldig praktiske: du må trykke midt i midten før lydsignalet. På grunn av den flate overflaten er selve panelet lett å rengjøre for fett og andre forurensninger, noe som ikke kan sies om et vanlig tastatur som Gorenje MMO20DEI eller Sharp R-6852RK. Det er lett å forstå innstillingene hvis du leser instruksjonene.

Funksjonalitet

Blant funksjonene til Samsung GE83XR er det mange nyttige alternativer - 4 programmer for automatisk avriming, mer enn 40 automatiske programmer for tilberedning av favorittretter, energisparemodus, klokke.

Beskrivelse av funksjoner:

 1. Automatisk avriming - 4 avrimingsprogrammer. For å starte, må du velge type produkt og vekt, og selve utstyret vil bestemme den nødvendige effekten.
 2. Automatisk tilberedning av russiske retter er en programmert funksjon. Steketiden stilles inn automatisk.
 3. Deodorizer - renser mikrobølgeovnen for røyk og ubehagelig lukt.
 4. Barnesikring er et annet nyttig alternativ for foreldre. Låser kontrollen av mikrobølgeovnen, men dørene til den låste ovnen kan åpnes.
 5. Sunn mat - brukes til å tilberede sunn mat som brun ris, erter, pasta, fisk, kylling, kalkun. Disse programmene tar hensyn til den oljefrie tilberedningsmetoden mens du oppbevarer vitaminer.
 6. Strømsparingsmodus - reduserer strømforbruket med 40%.

Utstyr

Samsung GE83XR

 1. Mikrobølgeovn.
 2. Rist til grilling.
 3. En tallerken for oppvarming av mat.

Fordeler og ulemper

Samsung GE83XR

Fordeler:

 1. Internt biokeramisk belegg, som lett kan vaskes fra fett og matrester.
 2. Ovnen er utstyrt med god funksjonalitet med autoprogrammer, som mange av konkurrentene på markedet ikke har.
 3. Fin utsikt - dette er en av de mest attraktive mikrobølgene i området opptil 10 000 rubler.

Ulemper:

 1. Overflaten blir veldig lett tilsmusset, spesielt den speilvendte døren, hvor det stadig er et stort antall utskrifter og flekker.
 2. Når du trykker på knappen for å åpne døren, beveger mikrobølgeovnen seg tilbake, noe som er uakseptabelt. Det er en enkel løsning - å stikke dobbeltsidig tape på de små bena.

Produksjon

Samsung GE83XR

Samsung GE83XR er et veldig godt alternativ for sin pris. Den har alt du trenger for mikrobølgeovnsteknologi. Alle de deklarerte funksjonene fungerer riktig, slik at mikrobølgeovnen kan brukes til å varme opp og lage mat. Samsung GE83XR, i motsetning til Gorenje MMO20DEI, har Midea MG820CJ7-I1 mange forskjellige matlagingsprogrammer, og etter tilberedning kan det indre belegget raskt vaskes av noe fett takket være biokeramisk emalje. Fordelene overstyrer de mindre ulempene.

Se også - Topp 10 Samsung mikrobølgeovner

1496 0

Legg til en kommentar

Hvordan velge

Anmeldelser

Reparasjoner